Şimdi Ara

AddOn Paylasim Merkezi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

Baya yararlı bir konu.Bende bir öneri almak istiyorum aslında xperl benim tüm isteklerimi karşılıyor fakat oldukça fazla hata veriyor buda çok can sıkıcı.Xperlin tüm özelliklerini barındırmasada target to target + target göstersen bir addon var mı ?Şimdiden teşekkürler.

shadowed unit frame veya pitbull kullanabilirsin

EDIT: kirlilik olmasın diye yeni post atmadım. benim videodan görüp de beğendiğiniz addon olursa yardımcı olabilirim.

Hocam skillerin ve damagein sırayla ekranda kayarak gözükmesini sağlayan addon nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• milk scrolling battle text

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 7 Aralık 2014; 15:35:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

milk scrolling battle text

Teşekkür ederim hocam bide şu konuda bi kaç bişi sordum da yardımcı olur musubuz tecrübeli birisine benziyosunuz raid videonuzu izledim tebrikler bu aradahttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100250483

• Forvelin_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ElvUI WoD yükledim ancak bir değişiklik olmadı curse client kullandım bu arada.
  • elvui nin kendi sitesi var. google da arayarak bulabilirsin. ordan indir. curse te eklentileri var sanırım
  • Şu ElvUi FPS yi sömüren bişi midir?
  •  AddOn Paylasim Merkezi

ne kadar gereksiz addonlar kullanıyormusum =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forvelin_

Benim kullandığım addonlar ;

Auctionator: AH için kullanışlı bir addon.
    ElvUI: Birçok addonun işlevselliğini barındıran bir addon. (bartender, tidyplates,bags,raid frame, chat gibi birçok ayarı bu addonla yapabilirsiniz.)
    Markingbar: Raidlerde vs. mark koymak için.
    OPie: Hızlı alan marklar koymak için kullanıyorum. ama istediğiniz şeyleri addon a ekleyerek tek tuşla bir çok özelliğe ulaşabilirsiniz. Ben lol deki "ping" sistemine benzettim.
    Postal: Mailbox için kullanışlı bir addon.
    Quartz: Casting barları düzenlemek için bir addon.
    Bartender4: Action barlarınızı düzenlemek için bir addon.
    Recount - Skada:Dps, Damage done , healing done yada ölüm detayları alınan damage ler gibi istatistiklere bakabileceğiniz addonlar.
    Tellmewhen: Bunun açıklaması en güzel ChaosBread'in konusunda ;http://forum.donanimhaber.com/m_77293184/tm.htm
    DBM - Bigwings: Raid - Dungeon - CM lerde yardımcı addonlar. fight ların gidişatını, boss ların skilllerinin ne zaman geleceğini vs görebileceğiniz addonlar.

ElvUI tam olarak bir addon degil. Icinde UI (User Interface - Kullanici arayuzu) i duzenlemeye yarayan addonlar bulunduran ve ayarlari yapilmis bir addon toplulugu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@hFeL -- 8 Aralık 2014; 9:01:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Apakk

OmniCC: Spellerin cd süresini gösterir, spell kullanılabilir hale geldiğinde farklı şekillerde uyarır(gerçi blizz kendi interface'ine koydu bu tarz bir şey ama bu daha kullanışlı)
    NpcScan: Haritada rare mobların spawnlandığı yerleri gösterir, yakınlarda spawnlanırsa korkunç bir alarm çalar ki bu şekilde rare'i kaçırmazsınız.(bayılıyorum alarmına)
    Gladius: Arenada karşı takımı farklı barlarda; canlarını, trinket sürelerini, yeme-içme faaliyetini vs gösteren olmazsa olmaz arena addon'u.
    Overachiver: Herhangi bir achivement progess'ini gösteren achivement severler için yararlı bir addon.
    MogIt: Transmog sevenler için yine olmazsa olmaz oyun içerisindeki bütün parçaları üzerinizde gösterebildıgınız addon
    TidyPlates: İsim tabakalarını farklı bir tarzda gösteren ve aynı zamanda daha fazla işlevsellik katan addon, pvp açısından faydalıdır. Yapılan spelleri isim tabakasının üstünde veya altında görebildiğiniz addon
    Bagnon: Çantaların hepsini bir bölmede toplayan addon, karışıklığı önlemede birebir.
    PetTracker: Pet'lerle uğraşıyorsanız kesınlıkle olması gereken addon, hangi petlerin nerede olduğunu gösterir.
    BattlePet BreedID: Yine petlerle uğraşanların kesınlıkle bulundurması gereken addon, pet breed'lerini gösterir
    Bartender4: Action barlarınızı, hatta bütün gameplay interface'inizi baştan sonra düzenlemenizi yeniden şekillendirmenizi sağlayan addon

Aklıma gelenler

OmniCC nin daha kullanisli oldugu alan hangisi zira Blizzard ekledikten sonra ben artik bu addon u kullanmiyorum. Gereksiz addon kullanmanin kaynak kullanimini olumsuz etkiledigini unutmayin.

NPCScan icinde bir uyari yapiyim. WoD ile Mob cache olayi degistigi icin artik sadece minimap de kurukafa olarak gozuken rareleri isaretliyebiliyor ki bu ozellik MoP ile geldi. Dolayisiyla MoP oncesi rareler icin su an islevsiz. (Cozum icin target macrosu falan yaptiriyor ama sonuc olarak eskisi gibi calismiyor.)

Birkac addonda ben tavsiye ediyim;

GladiatorlosSA: Gladius un partye yaptigi spam yerine bunu sesli soyluyor. (Arena yapmiyorsaniz kapatin zira BG de izdirap olabilir)
    HandyNotes ve HandyNotes_Draenor Treasures: Asil amaci harita ustunde not almanizi saglamak. Draenor eklentisi ile tum rare ve hazine noktalari eklenmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@hFeL -- 8 Aralık 2014; 9:18:51 >

• · Recount: Damage meter
    · Overachiever: Achievement avcıları için vazgeçilmez addon. Hangi haritada hangi arşivlerin olduğunu gösteriyor.
    · Handynotes ve Draenor: Draenorda Rare ve sandıkların yerlere olduklarını gösteriyo.

· Bagnon ve Npcscan'ı kaldırdım, wod ile birlikte çöp oldu bunlar.

• Muten Roshi kullanıcısına yanıt
    Ne işe yarar gocam ?
  • Milk scrolling battle text : Damage ve heallerin yanlardan akmasını sağlar.Hangi skillin ne kadar vurduğunu daha iyi anlarsınız.Ayrıca CDler doldukça "xxxx READY!" diye uyarı verir ve "TIK" diye ses duyarsınız.
  • Muten Roshi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz.
  • M@hFeL kullanıcısına yanıt
    sadece spell cd'sini gösterdiği için değil speller hazır oldugu zaman ekranın ortasında çıkarıyor spell'i o bakımdan yararlı buluyorum
    Npcscan hala time lost'u buluyor bu arada mop öncesi demişsin ama
  • Apakk kullanıcısına yanıt
    Time lost proto drike'dan bahsettigimizi varsayarak, "o mob WOtLK da gelen bir mob. Sanirim demek istenen WoD moblari icin guncelleme gelene kadar cop anlamindaydi" diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Şu ElvUi FPS yi sömüren bişi midir?

Bende 1-2 fps götürüyor , fakat oyunu 2K çzünürlükte ve tüm ayarlar en üstte oynuyorum . Fps'ye etki edeceğini düşünmüyorum daha alt çözünürlük ve ayarlarda
    Ayrıca elvUi ve zygor dışında addon kullanmıyorum , fazlası zarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 8 Aralık 2014; 19:20:02 >
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunda fps limit diye birsey gordum. Hatta max fps yaziyodu sanirim. Yaninda da 100 yaziyor. Bunun amaci alinan maksimum fps miktari olmali? Ancak donanim kapasitesi ornegin 200 fpsye kadar cikabilecekken 100 fps yada 50 fps gibi bir limit koymanin mantigini kavrayamadigimdan dolayi ayarla oynamadim. Bu konu hakkinda bir bilginiz var mi? Zira 3gn 384 bit ekran kartim, 8gb ramim ve 4690k islemcim var ve islemci 3.9ghz ile calisiyor. Demem o ki cok daha fazla fpslere ulasabilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

Hocam oyunda fps limit diye birsey gordum. Hatta max fps yaziyodu sanirim. Yaninda da 100 yaziyor. Bunun amaci alinan maksimum fps miktari olmali? Ancak donanim kapasitesi ornegin 200 fpsye kadar cikabilecekken 100 fps yada 50 fps gibi bir limit koymanin mantigini kavrayamadigimdan dolayi ayarla oynamadim. Bu konu hakkinda bir bilginiz var mi? Zira 3gn 384 bit ekran kartim, 8gb ramim ve 4690k islemcim var ve islemci 3.9ghz ile calisiyor. Demem o ki cok daha fazla fpslere ulasabilirim...

O fps limit tearing problemi olmasın diye var , ben kesinlikle açık tutulmasını öneriyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 8 Aralık 2014; 19:29:04 >
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    O probem neyi engelliyor? Yada problem aninda ne gibi bir sorun yasaniyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.