Şimdi Ara

AddOn Paylasim Merkezi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mert2091

O probem neyi engelliyor? Yada problem aninda ne gibi bir sorun yasaniyor.

Aniden ekranı çevirdiğinizde monitörün ortalarına doğru bir çizgi oluşurya hocam sanki ekran 2'ye bölünmüş gibi . işte tearing sorunu bu . Ekran kartının monitörün gösterebileceğinden fazla fps üretmesi ile ortaya çıkıyor . ekran kartı fazla fps üretmesin diye fps limiti koyuyoruz .
    Aşırı hızlı olmanızın gerektiği Fps veya moba oyunları dışında bu seçeneği açık tutmak önemli , insanı delirtiyor bi yerden sonra .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrimDışı

Hocam ElvUI WoD yükledim ancak bir değişiklik olmadı curse client kullandım bu arada.

Benim bildiğim ElvUi curse üzerinde bulunmuyor . dikkat etmek gerek virüs olabilir indirdiğiniz

• M@hFeL kullanıcısına yanıt
    hocam ayıptır sorması senin /played kaç?
  • Hocam eline sağlık çok yararlı bir konu olmuş
  • Bartender 4 ü bir türlü ayarlayamadım tamam bir üste dizebiliyorum fakat ben oyunun kendi interface'ini kaldırmak istiyorum sadece skiller gözüksün.üst kısma dizemeye çalıştığımda ise ordaki bölümlere tuş atayamıyorum
  • Phodran kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Konuyu açarken korktum şimdi kaçtane var bu konudan araştırma yapın vs diycekler diye. Ama araştırma yapıp bulamadığım için açtım. Nitekim de böyle bir konu lazımmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Milk scrolling battle text : Damage ve heallerin yanlardan akmasını sağlar.Hangi skillin ne kadar vurduğunu daha iyi anlarsınız.Ayrıca CDler doldukça "xxxx READY!" diye uyarı verir ve "TIK" diye ses duyarsınız.

Hocam curse de arattım ama bulamadım. Nerden indirebiliriz?
  • Obilux kullanıcısına yanıt
    hocam biyerlerde blizzard interface art tarzı birşey olması lazım onu disabled yapmak gerekiyor. bir de key bindingse girip bartender seçerseniz tuş atayabilirsiniz. eve gidince tarif etmeye çalışacağım.

• quote:

quote:

Milk scrolling battle text : Damage ve heallerin yanlardan akmasını sağlar.Hangi skillin ne kadar vurduğunu daha iyi anlarsınız.Ayrıca CDler doldukça "xxxx READY!" diye uyarı verir ve "TIK" diye ses duyarsınız.

http://www.curse.com/addons/wow/mik-scrolling-battle-text

• quote:

quote:

quote:

http://www.curse.com/addons/wow/mik-scrolling-battle-text

Bitişik yazmak gerekiyormuş. Teşekkür ederim.

• Benim kullandıklarım:
    Hep açık olanlar,

Elvui, => UI'yi değiştiriyor. İstediğiniz herşeyi hareket ettirebiliyorsunuz. Kolay key binding yapmanıza fırsat tanıyor ve daha bir sürü özellik. Çok geniş ve faydalı bir addon.
    DBM, => Bütün dungeon, raid bossları, world bossları için gerekli uyarıları yapıyor.
    Vuhdo, => Kısaca özetlersek unit frame i tıklayıp spell atılabilir hale getiriyor. Healer başta olmak üzere her class için faydalı.
    TargetCharms, => İşaretleme addon'u.
    Skada. => Fight esnasında çeşitli bilgileri kaydeden addon. Recount'tan farkı, aynı anda birden fazla pencere açabiliyorsunuz ve yapılan absorbları da heal olarak gösteriyor.

Duruma göre açtıklarım,

Auctionator, => AH addonu. Ana özelliği item alıp ve satmayı kolaylaştıran bir arayüze sahip. Ayrıca AHta satılan itemlerin taramasını yaparsanız, çantanızda bulunan itemlerın AH'taki satış fiyatını ekliyor.
    Postal, => Gelen postaları tek tek tıklamak yerine hepsini aç özelliğiyle program kendisi teker teker açıyor. Maksimum 50 adet posta açılıyor. 50 tane açılması bittikten sonra bir süre bekletip, sonra kalanları açmayı devam ediyor.
    WeakAuras 2(çok nadir), => Kısaca hangi büyünün ne kadar CD'si kalmış, targetimizde eksik büyümüz var mı, bitmesine kaç sn kalmış gibi şeyleri takip etmemizi yarıyor.
    Badboy. => Chatlerde spamlanan gold satış mesajlarını filtreleme görevi görüyor. Arzu ederseniz reportlaya da biliyorsunuz.

Ayrıca tavsiyem curse client ve elvui client kurarak addonlarınızın güncel kalmasını çok pratik bir şekilde sağlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovito -- 10 Aralık 2014; 16:05:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Omara

hocam biyerlerde blizzard interface art tarzı birşey olması lazım onu disabled yapmak gerekiyor. bir de key bindingse girip bartender seçerseniz tuş atayabilirsiniz. eve gidince tarif etmeye çalışacağım.

Çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forvelin_

AddOn Paylasim Merkezi

ne kadar gereksiz addonlar kullanıyormusum =))

Hocam şu yazı tipini hangi Addon'la gerçekleştirebiliriz? Teşekkürler şimdiden.
  • ElvUI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krynn66

quote:

AddOn Paylasim Merkezi

Oyunun bulundugu klasor icine Fonts diye klasor ac.

Arial.ttf

Morpheus.ttf

FrizQT___.ttf

Skurri.ttf

ARIALN - Chat frame font, also used in editboxes and for number displays on action buttons/bag buttons.
    FRIZQT__ - Generic font used pretty much everywhere.
    Skurri - Built-in SCT font.
    MORPHEUS - Quest log mostly, primarily used for titles in other places. Also used in the mail interface.

Ornegin oyundaki tum fontlari verdana yapmak istiyosan, bu klasore verdana yi kopyala sonra adini morpheus yap sonra bir daha kopyala arial seklinde...

• Weakaura 2'yi pek kullanan yok galiba. Her türlü skilli, ekranın istediğiniz bir köşesinde CD'si geldiğinde veya CD'si gelmeden istediğiniz bir saniye öncesinde isterseniz animasyon olarak ekranda çıkartabilirsiniz. Sadece CD'de değil her türlü proc'u da geldiği anda ekranda belirtip anında görebilirsiniz. Örneğin bende Shadowfury skilline 5 saniye kala ekranda ayarladığım köşede icon çıkıp geri sayıma başlıyor. Geri sayım bitince de parlıyor. Saniyesinde emin olup kullanyorsunuz. Addon çok geniş, düşündüğünüz her türlü skill takibini yapabilirsiniz.

GladiatorlosSA - Bu addon düşmanın kullandığı kritik skilleri sesli olarak kadın tarafından söyler. Her türlü ofansif - defansif - CC gibi skilleri duyabilir ve anında tepki verebilirsiniz. PvP için olmazsa olmazı. Bladestorm gibi görsel olarak belli skilleri var evet ama örneğin Celestial açan boomkin'i saniyesinde farkedip kite yapabilirsiniz.

Spellstealer - Bu addon belli karakterler için yararlı. Enrage, depspell özellik veya Mage iseniz spellsteal atıcağınızda rakibin üstündeki olası çalınacak spell'leri gösteriyor. Böylece spellsteal'i nerde atıcağınızı, boşuna atıp global cd'ye girmeyeceğinizi anlıyorsunuz. Sadece mage'de değil Enrage'den çıkarabilen karakterlerde de işe yarar. Enrage olan Warrior'u anında görüp çıkarabilirsiniz. Bir çok karakterde bu tür özellikler olduğundan gayet kullanışlı.

Class Portraits Final - Gayet basit bir addon. Herhangi bir oyuncuya tıkladığınızda. Target profilde çıkan yüz yerine oyuncunun class resimi çıkıyor. İşte rogue' ise Rogue resimdeki daggerları veya Paladin ise Mace görüyorsunuz. Kullanışlı olan tarafı Bg'lerde profildeki surat yerine direk class'ı anlayıp ona göre davranıyorsunuz.

Plate Buffs - Şuan WoD'da kullanılabilir değil ama umarım en kısa zamanda güncellenir. Oyuncunun üzerinde buffları ve debuffları gösteren bir addon. Her türlü buff ve debuff takibini yaparsınız. Her class'ın kritik debuffları vardır elbet, onları rakibin üzerinde tutmak için birebir. Ayrıca CC'lerde de çok kullanışlı. Örneğin Cyclone atıldı ise üzerinde Cyclone'u görüyorsunuz ve saniyesi beliriyor. Crowd control'de birebir. Hem istemeden CC bozmazsınız hem de CC'yi takip edip ona göre davranırsınız.

Diğerlerini arkadaşlar yazmış zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 11 Aralık 2014; 13:28:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burlex

quote:

Orijinalden alıntı: Krynn66

quote:

AddOn Paylasim Merkezi

Oyunun bulundugu klasor icine Fonts diye klasor ac.

Arial.ttf

Morpheus.ttf

FrizQT___.ttf

Skurri.ttf

ARIALN - Chat frame font, also used in editboxes and for number displays on action buttons/bag buttons.
    FRIZQT__ - Generic font used pretty much everywhere.
    Skurri - Built-in SCT font.
    MORPHEUS - Quest log mostly, primarily used for titles in other places. Also used in the mail interface.

Ornegin oyundaki tum fontlari verdana yapmak istiyosan, bu klasore verdana yi kopyala sonra adini morpheus yap sonra bir daha kopyala arial seklinde...

Çok teşekkürler.

• Gittikçe azaltıyorum addon sayısını.
     AddOn Paylasim Merkezi AddOn Paylasim Merkezi AddOn Paylasim Merkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reinhardt -- 11 Aralık 2014; 19:44:24 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.