Şimdi Ara

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.196
Cevap
61
Favori
95.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KALEMLİK100

Sağ üstte ünlem işareti var. Ucuz kurtulduğunuzdan emin misiniz?

O Disconnect uzantısı ile ilgili bir uyarı.Sürekli çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Bugün 0imgur.com sitesine girmeye çalışınca bu uyarıyı aldım.Ucuz kurtulduk AdGuard sayesindeBir de bu virüsü PC'den temizlemesi ayrı bir dert.

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

Merhaba,

Kripto para madenciliği yapan JS zararlı değildir. Kullanıcı isteği dışında, habersiz mining yaptığı için engellendiler. Kimse kullanıcıya ziyaretçiye saygı göstermediği için direkt engellemek en mantıklı çözüm. AdGuard olmasa da sitede durduğunuz sürece mining yapardı hepsi bu.. Ama iyi ki AdGuard varmış

Disconnect neden kullanmaya devam ediyorsunuz? Bir sebebi var mı? Merek ettiğim için soruyorum.

Teşekküerler,

• quote:

Orijinalden alıntı: lugo_cloud

quote:

Bugün 0imgur.com sitesine girmeye çalışınca bu uyarıyı aldım.Ucuz kurtulduk AdGuard sayesindeBir de bu virüsü PC'den temizlemesi ayrı bir dert.

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

Merhaba,

Kripto para madenciliği yapan JS zararlı değildir. Kullanıcı isteği dışında, habersiz mining yaptığı için engellendiler. Kimse kullanıcıya ziyaretçiye saygı göstermediği için direkt engellemek en mantıklı çözüm. AdGuard olmasa da sitede durduğunuz sürece mining yapardı hepsi bu.. Ama iyi ki AdGuard varmış

Disconnect neden kullanmaya devam ediyorsunuz? Bir sebebi var mı? Merek ettiğim için soruyorum.

Teşekküerler,

Disconnect kullanmamın aslında özel bir sebebi yok.Tracker ve zararlı kod engelleme özelliği için kullanıyorum.Şimdiye kadar bir zararını görmedim.Sanırım tüm aramaları şifreleme yani veri şifrelemesi de yapıyordu.Tam hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bariskeskin

Forumu geniş ekranlarda daha iyi görmek için Kullanıcı filtresine bu iki satırı ekleyin. Basit ama etkilidir

forum.donanimhaber.com#$#[class^="sayfafull"]>[class="soltaraf"]{width:100%!important;}
    forum.donanimhaber.com#$#[class^="sayfafull"][class$="uzat"]>[class="soltaraf"]{width:calc(100% - 253px)!important;}

Bir tanesi forum ana sayfası için diğeri alt konu sayfası içindir.

Sağ tarafta ki boşluktan bahsediyorsanız o boşluk zaten engellendi.Altta ki konuya bakabilirsiniz.

GitHub
    forum.donanimhaber.com · Issue #8950 · AdguardTeam/AdguardFilters
    https://github.com/AdguardTeam/AdguardFilters/issues/8950

quote:

forum.donanimhaber.com#$#.soltaraf{width: calc(100%)!important;}

• Android opera da reklamları engellemiyor mu acaba? Bazı reklamları engelliyor yinede ama çoğunu engellemiyor. Chrome da bir sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone AdGuard’da 45 bin filtre etkinken güncelleme sonrası 39 bine düştü.

• Vodafone online işlemlerde iken bazı sayfa içeriklerini göstermede sıkıntı olunca beyaz sayfaya ekleyerek çözdüm bilginize.
  • ben iphone için satın almak istiyorum. Amacım özellikle uygulama içinde çıkan reklamları engellemek.(maçkolik vs gibi) Bunun için pro olan versiyonu mu satın almam lazım? Bir de uygulamanın fiyatı 8,99 TL diyor. Acaba bu aylık fiyat mı, yoksa bir kereye mahsus vereceğimiz fiyat mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombak

ben iphone için satın almak istiyorum. Amacım özellikle uygulama içinde çıkan reklamları engellemek.(maçkolik vs gibi) Bunun için pro olan versiyonu mu satın almam lazım? Bir de uygulamanın fiyatı 8,99 TL diyor. Acaba bu aylık fiyat mı, yoksa bir kereye mahsus vereceğimiz fiyat mı?

Fiyat bir kerelik.

Uygulama içi reklam engellemek için Pro sürümü satın almanız gerek.Pro ile hem Safari’de hem uygulamalarda reklamları engelleyebilirsiniz.

Yalnız %100 reklam engelleme garantisi yok. Özellikle Instagram,YouTube gibi uygulamalarda çıkan reklamları engellemiyor. Sebebi reklamın ve ana içeriğin aynı serverdan indirilmesiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 13 Şubat 2018; 14:57:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asriell

Android opera da reklamları engellemiyor mu acaba? Bazı reklamları engelliyor yinede ama çoğunu engellemiyor. Chrome da bir sorun yok.

Opera'nın kendi reklam engelleyicisi ile çakışıyor sanırım. Aynı durum UC Browser'da da vardı yanlış hatırlamıyorsam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lombak

ben iphone için satın almak istiyorum. Amacım özellikle uygulama içinde çıkan reklamları engellemek.(maçkolik vs gibi) Bunun için pro olan versiyonu mu satın almam lazım? Bir de uygulamanın fiyatı 8,99 TL diyor. Acaba bu aylık fiyat mı, yoksa bir kereye mahsus vereceğimiz fiyat mı?

Fiyat bir kerelik.

Uygulama içi reklam engellemek için Pro sürümü satın almanız gerek.Pro ile hem Safari’de hem uygulamalarda reklamları engelleyebilirsiniz.

Yalnız %100 reklam engelleme garantisi yok. Özellikle Instagram,YouTube gibi uygulamalarda çıkan reklamları engellemiyor. Sebebi reklamın ve ana içeriğin aynı serverdan indirilmesiymiş.

Mobil lisans IOS cihazlar için geçerli değil.

• Android için premium sahibiyim. filtreler olarak ingilizce + casus + türkçe + can sikici + sosyal medya + mobil reklam seçili.

uygulama ayarlarinda dns bolumu var icinde bircok dns verilmis secenek comodo yandex vs. dns aktif edince https filtrelemeyi aktif edebilirsiniz uyarisi geliyor.

yukarida saydigim filtreler yeterli mi yoksa dns de aktif edeyim mi? dns aktif edersem https filtrelemeyi acmali miyim ?

nasil kullanmaliyim bu uygulamayi en basit sekilde ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle gibi duruyor. Reklam engelleme seçeneğini kapatsam da değişen bir şey olmuyor. Neyse Chrome'a devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bandogge

Android için premium sahibiyim. filtreler olarak ingilizce + casus + türkçe + can sikici + sosyal medya + mobil reklam seçili.

uygulama ayarlarinda dns bolumu var icinde bircok dns verilmis secenek comodo yandex vs. dns aktif edince https filtrelemeyi aktif edebilirsiniz uyarisi geliyor.

yukarida saydigim filtreler yeterli mi yoksa dns de aktif edeyim mi? dns aktif edersem https filtrelemeyi acmali miyim ?

Seçtiğiniz filtreler yeterli.Başka filtre seçmenize gerek yok.DNS için yardımcı olamam çünkü ben Pro olmayan iOS AdGuard kullanıyorum.Bu yüzden pek bir bilgim yok bu konuda.

Konuda Android AdGuard Pro kullananlar var.Onlar belki yardımcı olur.

• Alakaniz icin tesekkurler, dediginiz sekilde kullaniyorum aldigimdan beri, uygulamalardaki reklamlari bile engelledi gayet iyi şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bandogge

Android için premium sahibiyim. filtreler olarak ingilizce + casus + türkçe + can sikici + sosyal medya + mobil reklam seçili.

Mevcut kullanımınız en basit hali. DNS seçeneğini aktif etmeden https yi de aktif edip kullanabilirsiniz. Güvenilir protokol (https) kullanan web siteleri için Adguard tarafından da öneriliyor. Daha iyi filtreleme ile daha tatminkâr sonuçlar almanıza yardımcı olur.

• Sağ olun hocam ayni sekil kullanmaya devam ediyorum o zaman, çok memnunum.

• Ne güzel sorunsuz şekilde adguard kullanıyordum. Mobil sürüm değil, Android 7.0 için samsung stok tarayıcıda telefonun tamamındaki reklamları engelleyen sürümdü. Fakat forum reklamları mı güncelledi ne yaptı bilemedim hem bu 8. Saniye reklamı çıkıyor hemde ekranda harici sayfa gibi açılan reklam çıkıyor. Var mı bunları tekrar engellemenin bir yolu?

• Forumda tam ekran gözüken reklamlarda sorun çıkarıyor beyaz sayfa gösterip kalıyor. O kadar para verdik rezalet.

• quote:

Orijinalden alıntı: derser1

Forumda tam ekran gözüken reklamlarda sorun çıkarıyor beyaz sayfa gösterip kalıyor. O kadar para verdik rezalet.

Eğer mobilde ki 8 saniyelik reklamdan bahsediyorsan o reklam engellenmiyor bir türlü.Masaüstünde 8 saniyelik reklamı engelliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.