Şimdi Ara

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.207
Cevap
61
Favori
95.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adguard Reklam engelleyici ömür boyu satın almak istiyorum satın alma Ekranına geldiğin zaman banka tarafından ödemeniz engellenmiştir diye uyarı alıyorum Hatta bankalarla denedim kart ayarlarım açık fakat nedense satın alamıyorum ekstra bir durum yapmamıza gerek var mı bilgisi olan bir arkadaşımdan yardım istiyorum
  • Son güncellemeyle Chrome için üst kısımdaki bilgilerin bazıları İngilizce oldu. Örneğin: Report an issue, Check website security

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sondoron -- 20 Ağustos 2020; 12:30:34 >
  • @Sondoron

O sorun ilerleyen günlerde düzeltilecek.
    github
    Localization issue · Issue #1678 · AdguardTeam/AdguardBrowserExtension
    https://github.com/AdguardTeam/AdguardBrowserExtension/issues/1678

• Hocam teşekkür ederim ilginiz için. Öncelikle AdGuard'ı çok beğeniyorum ve her platformda kullanmaya çalışıyorum. Bir önerim olacak eğer iletebilirseniz çok sevinirim. Chrome eklentisinin %100 Türkçe olması adına: AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] Bu fotoğrafta sadece ''Tüm'' çevrilmiş fakat, ''Image'' yazan İngilizce kısım, İngilizcem iyi olmadığından, Resim yada Görüntü olarak değiştirilebilir tabii ki yine de siz daha iyi bilirsiniz. Sonra ki kısım ise ''Media'' bunun yerine Medya olarak değiştirilebilir, son olarakta ''Other'' kısmı Diğer olarak değiştirilirse çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Daha önce bunu bildiren biri oldu mu bilmiyorum fakat benim aklıma geldi. Ama nasıl bildireceğimi bilemedim. Başka ingilizce olupta Türkçe olması gereken kısımlar biliyor musunuz hocam? Diğer ingilizce olan kısımları unutmuşum kusura bakmayın ayrıca, ''Third party'' yazan kısım Üçüncü parti veya Üçüncü parti yazılım olarak değiştirilebilir, ''Blocked'' kısmı Engellenen yada Engellenenler olarak değiştirilebilir, ''Whitelisted'' kısmı Beyaz liste yada Beyaz listedekiler olarak değiştirilebilir. AdGuard'a da bu yakışır diye düşünüyorum bu önerilerimi iletirseniz çok sevinirim. Hayırlı geceler dilerim.

• Bunların çevirisi aslında Crowdin üzerinde tamamlandı ama nedense hala İngilizce. @Sondoron
  • Bu biraz ilginçmiş. Crowdin üzerinden baktığımda Türkçe %100 - %91 ibaresi var. İlk defa sizden duyuyorum Crowdin denen şeyide. Nedir bilmem fakat keşke Uygulama içinde de uygulansa bu çevirilerin tümü. Gerçekten işine önem veren bir uygulama AdGuard diğer reklam engelleyicilerde illa ki hatalı bir çeviri oluyor. ve tasarımları hoşuma gitmiyor. Yapılmışken tam anlamıyla yapılması taraftarıyım bir işin. Umarım verilen bu emek tam anlamıyla yerine getirilir.
  • Az önce Crowdin'e baktım ancak bahsettiğiniz kelimeler Crowdin üzerinde bulunmuyor. Sanırım AdGuard onların çevrilmesine gerek duymuyor. @Sondoron

---

Ayrıca Rusça kullanıcıda da o kısımlar İngilizce görünüyor. Galiba bütün kullanıcılarda İngilizce.

github
    [Filtering log] Translate some items. · Issue #1126 · AdguardTeam/AdguardBrowserExtension
    https://github.com/AdguardTeam/AdguardBrowserExtension/issues/1126

• işe yaramadı beta. yine kendi kendine kapandı. ben de normal sürümü kurdum yapacak bir şey yok, kapanınca kendim açacam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler Ben ürünü satın almak istiyorum fakat ödeme ekranına geldiğim zaman kartı kabul etmiyor nedendir acaba sanal kart kullanıyorum sonra ondan mıdır acaba ama kredi kartından sanal kart kullanıyorum lütfen yardımcı olur musunuz

• Gerçekten hiçbir bilgim yok. Kredi kartım bile yok.

İsterseniz ekran görüntüleri alıp support@adguard.com adresine mail gönderin. Ya da AdGuard forumda konu da açabilirsiniz.

https://forum.adguard.com/index.php?forums/off-topic.72/

@kadel1395

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 21 Ağustos 2020; 23:35:12 >
  • Hala şu youtube reklamı atla sorununu çözemediler bu yüzden tarayıcıda ekstra adblock kullanmak zorunda kalıyorum. Bu arada vpn için kaspersky tavsiye ederim aylık 9 tl ücretle kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 22 Ağustos 2020; 0:36:13 >
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    Bilgi tutuyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlginiz için teşekkürler hocam, Ayrıca merak ettiğim bir diğer konu: AdGuard Chrome için yayınlanan 3.4.31 güncellemesinden 3 ay sonra 3.5.12 güncellemesi yayınlanmış. Yani bu üst kısımda İngilizce olan kısımların düzelmesini yine 3 ay mı bekleyeceğiz? 3.6 güncellemesi için?
  • Bir sonraki güncellemenin ne zaman geleceğini ben de bilmiyorum. 3 ayda bir mi gönderiyorlar hiç dikkat etmedim orasına. Alt linkte güncellemelerin aşamaları var.

@Sondoron

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 22 Ağustos 2020; 23:27:21 >

• Program ücretlimi arkadaşlar şöyle bir uyarı geldi ücretli ise ücretsiz tavsiye ettiğiniz bir program var mı?

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative52 -- 30 Ağustos 2020; 11:58:38 >
  • merhaba ben iphone 7 de kullanıyorum pro uygulamasını. adguardı aktif hale getirdiğimde iphone mailleri çok geç düşüyor. bu durumu nasıl aşabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trhnglr -- 1 Eylül 2020; 20:49:44 >
  • Creative52 C kullanıcısına yanıt
    Resim görünmüyor fakat konudaki uygulama ise evet ücretli, ücretsiz alternatifleri var blokada gibi deneyebilirsiniz.

• Android ise ücretli. Ömür boyu lisans alabilirsiniz istiyorsanız. Şu an 107 lira 3 cihaza kadar.
    adguard.com
    Bir lisans satın al | AdGuard
    https://adguard.com/tr/license.html

@Creative52

• Ömür boyu lisansa sahibim. AdGuard for Win.'u en son 3 ay önce kurmuştum. Tarayıcı içerisinde AdGuard AdBlocker eklentisi veya uBlock Origin kadar hafif çalışmıyordu. Sertifikasını yüklediği için olabilir. Ama asıl gücünü onunla ortaya koyuyor. O sebepten kapatmak istememiştim. Şu anda nasıl acaba, eklentiler kadar hafif mi, yoksa hala biraz hantallık var mı?
  • Merhaba. Ben adguard premium kullanıcısıyım. Adguard'da neredeyse bütün özellikler ve filtreler açık olduğu halde Twitter uygulaması içindeki reklamlar neden engellenmiyor?

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.