< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9unkarekoku -- 9 Eylül 2020; 17:15:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (45. sayfa)
-
-
Size de saçma gelmiyor mu? Yazılımda bir şeyin mümkün olmaması mümkün müdür? Mutlaka bir açık kapı veya başka bir yol vardır diye düşünüyorum. Dikkat ettiniz mi, bu uygulamalar milyonların kullandığı uygulamalar. Ve sahipleri çok zengin. Ben bunları engelleyecek bir uygulama yapsam ve satsam 100 TL kazanacağım. Bu firmalar ise engellemem karşılığında aldığım ücretin 10 katını bana verseler sizce ne yaparım?
Önceden Youtube engelleniyordu. Ben her şeyin bir çaresi yolu olduğuna inanıyorum. Buradaki durum da öyle gibi. Sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabii ki bana da saçma geliyor, ama şu anda elimizden gelen bir şey yok maalesef. Hatta android sürümü ilerledikçe kısıtlamalar daha da artıyor, mesela android 6 sürümünde hiç uğraşmadan yaptığım şey android 10 sürümünde root bile isteyebiliyor. Bunlar ticari uygulamalar ve asıl hedef tabii ki kazanç. Açıkçası benim de ömür boyu lisansım var fakat uygulama yavaş yavaş zayıflıyor diye düşünüyorum.
Aşağıya eklediğim bağlantıdaki yöntemi denediniz mi? kb.adguard.comHow to block ads in Youtube app | AdGuard Knowledgebasehttps://kb.adguard.com/en/android/solving-problems/youtube-ads -
Hemen bakıyorum kardeşim.
Youtube premium aldım teşekkürler yine de.
-
Windows'da çok güzel çalışıyor. Tüm reklamları güzelce engelliyor. iOS'de ise Safaride yine kusursuz fakat uygulama içi reklamlarda sıkıntı yaşıyorum. DNS koruması açık fakat arada sırada engelleyip tekrar bozuluyordu artık hiç bir şekilde engellemiyor. Çözümünü bilen var mı acaba?
Not premium sahibiyim.
Https filtreleme etkin mi? Belki etkin değilse ondan olabilir.
Bende Adguard Pro kullanıcısıyım. Ben facebook kullanmıyorum şuan ama kullandığım zamanda facebook, adguard dns aktif olmasına rağmen diğer uygulamara reklam atıyordu ve iş görmüyordu Adguard. Bilemiyorum ama faceden kaynaklı olabileceğini tahmin ediyorum. Eğer varsa messengerla beraber kaldırıp deneyebilirsiniz. Facebook=Full reklam maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: Wadjet
Windows'da çok güzel çalışıyor. Tüm reklamları güzelce engelliyor. iOS'de ise Safaride yine kusursuz fakat uygulama içi reklamlarda sıkıntı yaşıyorum. DNS koruması açık fakat arada sırada engelleyip tekrar bozuluyordu artık hiç bir şekilde engellemiyor. Çözümünü bilen var mı acaba?
Not premium sahibiyim.
Ayrıca Adguard olmasına rağmen Luna Adblock VPN profilinide yüklemişim +youtube reklamlarınıda engelliyor. Linki bırakıyorum buunuda deneyebilirsiniz.
https://emban-networks.com/
kullandiginiz tarayicinin ayarlarindan javascripti devredisi birakirsaniz tum reklamlar takla atar. Ben oyle yapiyom.
Reklamlar arkaplanda devamli veri aliverisi yaparak kotadanda deli gibi yiyor. js guvenlik aciklarida yaratiyor.
Siteler sirf reklam gelirlerinden olmamak icin javascripti sart kosuyor. javascripsiz her seyiyle tam calisan site kalmadi nerdeyse.
Bu forumda ayni malesef:) js devredisiyken konu acamiyon, cevap yazamiyon.
Dikkat: Ancak site calismayabilir veya sitedeki bazi ozellikler calismayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EEEAA51CF -- 1 Ekim 2020; 14:57:43 > -
Evet arkadaşlar yepyeni bir DNS servisine denk geldim. Reklam engelleme vs de gayet iyi çalışıyor. Denemek lazım.
NextDNS Link:https://nextdns.io/
Arkadaşlar Xiaomi cihazda arkaplanda ya da sürekli uygulamayı nasıl açık bırakabilirim?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cok hizli. İstanbul a sunucu actilar gecenlerde daha da hizlandi. Aylik 12 tl ya da 30bin istege kadar ucretsiz.
Bu arada, adguard in dns adresleri degisti mi?
evet gerçekten hızlı ve hafif telefonu yormuyor. İPhonede özellikle. Profil yüklüyorsun ve kendisi çalışıyor. Adguard dns adresi deişti diye duydum ama 2 seneye kdr eski adreste çalışıyor olacakmış. Yani eskiyi kullanıyorsanız sorun yok..
halloween2020 koduyla %40 indirimli ömürlük lisans ücreti 65 tl+kdv geliyor.
-
dns over quic özelliği deneysel olarak adguard dns e eklenmiş ne olduğunu bilen var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam cadilar bayrami indiriminden yararlanip adguard alacaktim ki denemeye karar verdim, oldukca basarili buldum. Tesekkurler paylasiminiz icin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
uzun kullanımdan sonra yazayım dedim adguard kullanmadan önce opera tarayıcı falan kulanıyordum ama daha sonra operanın bazı reklamları engelleyemediğini görünce aralık 2019 da adguardı denemeye başladım ve o sene lisans aldım. lisansımın 1 yılı dolmaya yakınken ben indirim zamanları iki defa daha 1 er yıl alarak 2 yıl daha hakkım oldu. bir sonraki alışım muhtemelen ömür boyu olacaktır. Hali hazırda andorid telefonumda ve windows bilgisayarımda kullanıyorum. 11 aylık deneyimim sonucunda gerçekten çok memnunum bir defa bir site reklam engelleyiciyi engelliyordu bildirdim 1 gün sonra girebiliyordum siteye kesinlikle sorunlar çözüme kavuşuyor bilgisayar kullanımı çok rahat mobil kullanımda ise android uygulamalarının çoğunda engelleme yapabiliyor yinede hatrı sayılır bir miktarda engelleme yapamadığı oluyor kendi kullandığım 20 uygulama varsa 2-3 tanesini kaçırıyor veya bazı uygulamalarda https filtresini zorlarsanız uygulamayı bozuyor instagram reklamlarını engelleyemiyor tarayıcıdan girilirse belki engeller denemedim şu an aklıma geldi. 11 ayın sonun da geldiğim durum şu yanlışlıkla kapatırsam ve reklam görürsem aa internette reklam da mı vardı diyecek kadar unuttum reklamları :D her kuruşunu hak ediyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X