Şimdi Ara

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.207
Cevap
61
Favori
95.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda Twitch'teki yayıncıları ilk açılışta veya bazen sayfa yenilendiğinde ara reklamları engellemiyor ne yapmak gerekiyor? Sıklıkla sürekli PUBG reklamı çıkıyor.

• ekşi sözlük ve dh reklamlarını engellesin diye yıllık aldım.

iyi güzel ama şarjı bildiğin sömürüyor. normalde 2 günü bile geçen pil, bu uygulamadan sonra 16 saati zor çıkarır oldu.

pc de kullanmaya devam. Android için lazım olduğu zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Friday için kampanya yapmayı düşünüyor musunuz dedim, yakında dediler, bakalım ömürboyu lisans almak lazım indirim zamanlarında bu kadar zaman harcadığımız şeyde olmazsa olmaz oldu artık bu tarz şeyler, reklamı görmek sıkıntı değil bir ton spyware var her yerde, internet çöplüğe dönüştü.

Edit: Adguard VPN hizmeti de varmış, kullanan varsa yorumunu beklerim, fiyatı uygun gözüküyor, alacaksak yılda bir kere olacak indirimden almanın tam zamanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Kasım 2020; 14:43:53 >
  • Önceki senelerde değişik zamanlarda birkaç ayda bir hatta bazen daha da sık kampanyalar oluyor. birini kaçırsanız birine mutlaka denk gelirsiniz.

Ben % 20 ile %50 arası kampanyalara denk geliyorum. Hatta e-mail atıp bildiriyorlar. En son VPN de %60 kampanyası mail atmışlardı. ( ama ben VPN AdGuard için deneme sini kullandığımda ilk duyurduğunda sanki Windows10 , Firefox ve opera da bazı yerlerde sıkıntı yaşayınca , birde Android cep telefonunda aynı şekilde. Çok da konuya hakim olmadığımdan manuel , ayar vs bilemediğimden hemen devre dışı bıraktım. VPN e ihtiyacım olunca OPERA MAİL ile çok nadir girip hallediyorum.

Ama AdGuard + AdGuardVPN kullanmasını bilen ve ayarları doğru yapanlar memnun muşlar.

• Adguard cupon yazinca cogu zaman cikiyor nette aktif kupon kodlari. Ben VIP2020 koduyla %30 indirimle aldim mesela.
    Gerci next dns kullaniyorum suan ama aldik bir kere :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme gelmiş olması lazım, güncellemekte fayda var. Chrome v87'deki önemli bir bug'ı düzeltmişler.

New AdGuard update fixes page loading bug in Chrome v87

@Sah!n İkisini bir arada kullanırsanız daha verimli olur. DNS tabanlı reklam engelleme çözümleri kozmetik engelleme yapamıyorlar. AdGuard'ın ayarlarında DNS bölümü var. Oradan DoH veya DoT olarak ayarlamanız iyi olur.

• Sondoron S kullanıcısına yanıt

O reklamın çıktığı sayfada filtre günlüğünü açın ve sayfayı yenileyin. Ardından aşağıdaki gibi kendiniz kontrol edebilirsiniz. Kırmızılar engellenmiş olanlar. Engellenmemiş varsa engelleyip deneyebilirsiniz.

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

O reklamın çıktığı sayfada filtre günlüğünü açın ve sayfayı yenileyin. Ardından aşağıdaki gibi kendiniz kontrol edebilirsiniz. Kırmızılar engellenmiş olanlar. Engellenmemiş varsa engelleyip deneyebilirsiniz.

Bunlarla uğraşmaktansa kendi engellese daha iyi değil mi? Yinede bilgi için teşekkürler, Chrome için güncelleme mi gelmiş? Henüz bana ulaşmadı. Belki güncellemeyle çözerler bu sorunu..

• Rica ederim. Cogunu kendi engelliyor ama %100 olmaz tabii ki. Bahsettigim yontemi uygulamak istemiyorsaniz ek filtreler ekleyebilirsiniz. Belki cozum olur.

Guncelleme hem android hem de windows uygulamasi icin geldi. Version 7.5.3.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitch ile ilgili bir sürü rapor gönderilmiş ancak neden hala çözmediler bilmiyorum. @Sondoron

https://github.com/AdguardTeam/AdguardFilters/issues/64754

• Arkadaşlar merhaba, 9 kişilik kayıt yaptım diğer kullanıcılar ios ve Android karışık olabiliyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://adguard-vpn.com/en/promo/bf2020.html

BLACK FRİDAY VPN için %60

VPN'ye sınırsız erişim elde edin

Chrome

Firefox

Android

iOS

Windows

Çok yakında

Mac

Çok yakında

Planınızı seçin:

Aylık

$5.99/ay

+KDV

Yıllık

-60%

$2.40/ay

+KDV, yıllık faturalandırılır

Size belirtilen e-posta adresine bir makbuz göndereceğiz

Toplam: $28.75

(%60 indirim)

ŞİMDİ SATIN AL

Bu formu göndererek Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.

"BF2020VPN" kuponu ile 60% değerinde bir indirim uyguladınız

• AdGuard Balack Friday %50 indirimli

https://adguard.com/tr/license.html

"BF2020" kuponu ile 50% değerinde bir indirim uyguladınız

Tüm cihazlarınızı koruyun ve internette güvenle gezin!

Kişisel

3 cihaza kadar

3.59 TRY

1.79 TRY

+KDV, her ay için, yıllık faturalandırılır

ŞİMDİ SATIN AL

Aile

9 cihaza kadar

7.19 TRY

3.60 TRY

+KDV, her ay için, yıllık faturalandırılır

ÖMÜR BOYU için

"BF2020" kuponu ile 50% değerinde bir indirim uyguladınız

Tüm cihazlarınızı koruyun ve internette güvenle gezin!

Kişisel

3 cihaza kadar

107.88 TRY

53.94 TRY

+KDV, Bir kerelik ödeme

ŞİMDİ SATIN AL

Aile

9 cihaza kadar

227.88 TRY

113.94 TRY

+KDV, Bir kerelik ödeme

• windows app si artık youtube reklamlarını engellemiyor sitesine girince sağ altta adblock simgeside cıkmıyor ne yapabilirim?

• Adguard ın simgesi 2-3 gündür edge de gidip geliyor. Bazen çift gözüküyor, bazen normal. Aynı sorunu yaşayan var mı?

• youtube music kullandırıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GoGoBaBa

Önceki senelerde değişik zamanlarda birkaç ayda bir hatta bazen daha da sık kampanyalar oluyor. birini kaçırsanız birine mutlaka denk gelirsiniz.

Ben % 20 ile %50 arası kampanyalara denk geliyorum. Hatta e-mail atıp bildiriyorlar. En son VPN de %60 kampanyası mail atmışlardı. ( ama ben VPN AdGuard için deneme sini kullandığımda ilk duyurduğunda sanki Windows10 , Firefox ve opera da bazı yerlerde sıkıntı yaşayınca , birde Android cep telefonunda aynı şekilde. Çok da konuya hakim olmadığımdan manuel , ayar vs bilemediğimden hemen devre dışı bıraktım. VPN e ihtiyacım olunca OPERA MAİL ile çok nadir girip hallediyorum.

Ama AdGuard + AdGuardVPN kullanmasını bilen ve ayarları doğru yapanlar memnun muşlar.

ADGUARD için yeniden bir kampanya gelsi. Son 2 ay içinde 2-3 kez indirim yaptılar.

işine yarayacaklar olabilir.

"NY2021" kuponu ile 40% değerinde bir indirim ( geçen sefer %50 leride gördüm)

https://adguard.com/tr/license.html

Hot winter prices and giveaway

This year we offer you 40% OFF all licenses!

Choose any: Yearly or Lifetime, Personal or Family.

adguard VPN için ( ben kullanmıyorum ama herdaim duyuru , indirim yolluyorlar )

"ADGUARDNY2021" kuponu ile 60% değerinde bir indirim uyguladınız

https://adguard-vpn.com/tr/welcome.html

Get 60% off

şu anda % 60 indirim var

Big winter sale and giveaway

Switch to AdGuard VPN unlimited protection with 60% OFF!

Open all locations, get unlimited traffic and full speed!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 25 Aralık 2020; 10:35:16 >

• AdGuard VPN'in indirimli fiyatı iyiymiş. Şu anda başka bir VPN kullanmasaydım alırdım. Birkaç ay sonra yine böyle bir kampanya yaparlarsa alırım. Belki o zamana kadar Windows için uygulamaları da çıkar. Şu anda o büyük bir eksik zaten. Bir de biliyorsunuzdur Android'in aynı anda tek VPN kısıtlaması var. AdGuard VPN'in iyi tarafı ise Android'te reklam engelleme uygulamasıyla eşleştirebiliyor olmak.

• Adguard için mobile gelen son güncellemede DNS for over-quic isimli bir protokol yüklendi. DNS filtrelemede yaşanan internetin yavaşlaması problemini ciddi anlamda ortadan kaldırmış gözüküyor. Bu protokol windows uygulamasına da gelecek mi?

• OnlyJ kullanıcısına yanıt
    Bunu açmamız mı gerekiyor.
    Ya da kullanmaya gerek var mı DNS for over-quic'i?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.