< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hivronn -- 18 Aralık 2021; 0:26:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hivronn -- 18 Aralık 2021; 0:26:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Enerjinizi yönlendirebileceğiniz bir ilgi noktası veya hobi edinebilirsiniz. Fazla konsantrasyon gerektiren daha mental ilgiler değil de fiziken geliştirici ve sporlarla ilişik hobiler olabilir bunlar. Dikkat gerektirse de belki bir müzik aletinde uzmanlaşmak. Müzik yapmak beyni çok oyalıyor. Tam bir beyin ve motor - kas hafızası jimnastiği. Müzik dinlemek de güzel kafa dağıtıcı. Uzaktan kumandalı maket araçlar muhtemelen artık büyük bir lüks ancak bu hobinin de sevenini gördüm. ADHD değilim ama belki yardımcı olur diye ben de bir şeyler karaladım. Sağlıcakla kalın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Harika o zaman çoktan belirli bir yol katetmişsiniz. Enerjinizi verimli bir işe transfer edebilmişsiniz. Tebrikler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |