Şimdi Ara

Adı ''setup'' olan hiçbir exe dosyası açılmıyor [YARDIM}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok ilginç bir sorunla karşı karşıyayım. Başlıkta da belirttiğim gibi adı ''setup'' olan hiç bir dosya açılmıyor. Adını değiştirince örnk: setupa.exe açılıyor. Ta ki bugüne kadar Nvidia'nın Witcher 3 için çıkarttığı güncellemeyi denerken yine bu sorunla karşılaştım. çift tıklıyorum çok kısa bi kum saati çıkıp hemen gidiyor. görev yöneticisine baktığımda setup adında hiç bir şey çalışmıyor. Ben de yine adını değiştirerek çözmeye çalıştım fakat bu kez '' Unable to run NVIDIA Install because the configuration file is missing'' hatası aldım. Şimdi sorum şu şekilde bu hatayı almamın nedeni adını değiştirmem mi yoksa diğer tüm adını değiştirdiğim şeyler çalışıyor fakat bunda sorun çıktı diyerek sorunun başka bi yerde aramak mı? Hata mesajını her yerde aradım kimse karşılaşmamış bu hatayla. sfc /scannow ve virüs taraması denedim. Tavsiye edeceğiniz bir şey olursa çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragist -- 18 Mayıs 2015; 23:36:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.