Bildirim
Adidas 99 Tl'den başlayan ayakkabılar ve çeşitli indirimler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
1 ekimdeki nıke vurgunu gibi olurmu diye gecenin bu saatinde heyecanla girdim ama pek işime yarayan yok yinede emeğiniz için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece en baştaki ayakkabıyı paylaşmayı düşünüyordum birkaç ürün daha bulunca onları da ekleyeyim dedimquote:
Orijinalden alıntı: BaHaNee006
1 ekimdeki nıke vurgunu gibi olurmu diye gecenin bu saatinde heyecanla girdim ama pek işime yarayan yok yinede emeğiniz için teşekkürler.
Beklentileri karşılayamadıysam kusura bakmayın -
Estafurullah superstar heyecani benimkisi bi an vardir dedim ama yokmuş yoksa fiyatlar güzel cidden zevki o yöne olan kişilerequote:
Orijinalden alıntı: Deve Katili
Sadece en baştaki ayakkabıyı paylaşmayı düşünüyordum birkaç ürün daha bulunca onları da ekleyeyim dedim
Beklentileri karşılayamadıysam kusura bakmayın
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
:) yemişler kalmamış valla :) -
2 tane Superstar gördüm ama küçük numaralar vardı sadece. Aşağıdaki linkten İndirimdeki tüm erkek ayakkabılarına ulaşabilirsiniz.
https://www.adidas.com.tr/tr/erkek-ayakkabi-outlet?sort=price-low-to-high&start=0 -
Teşekkürler inceleyeceğim.quote:
Orijinalden alıntı: Wadjet
2 tane Superstar gördüm ama küçük numaralar vardı sadece. Aşağıdaki linkten İndirimdeki tüm erkek ayakkabılarına ulaşabilirsiniz.
https://www.adidas.com.tr/tr/erkek-ayakkabi-outlet?sort=price-low-to-high&start=0
Attığınız linklerden bir kaç ürünü sepete ekledim. İlk alışverişe %15 indirim kodunu uygulamayı denediğimde "İndirimler, seçili ürünler için geçersizdir." uyarısı alıyorum... -
Hmm evet hocam denememiştim siz söyleyince fark ettim bende. Belki sadece sezon ürünlerinde geçerlidirquote:
Orijinalden alıntı: ucaktamircisi
Attığınız linklerden bir kaç ürünü sepete ekledim. İlk alışverişe %15 indirim kodunu uygulamayı denediğimde "İndirimler, seçili ürünler için geçersizdir." uyarısı alıyorum...
@TheSerial ara ara tekrar stok giriyorlar sanırım, 99'luk ayakkabıya 1-2 saat önce baktığımda bitmişti şimdi birkaç numara eklemişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 2 Ekim 2020; 6:17:25 >
uygun ne var ne aldnızz -
Teşekkürler, masrafa girdim sabah sabah 😅
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Eşofman altı lazımdı teşekkürler paylaşım için
Başlığı açan arkadaşa teşekkürler yapıştırdım 1 adet -
kargo ücreti neden yüksek bukadar 90tl -
Merhaba, adidas hiç giymedim kalıbını bilmiyorum . Nike skechers 45 giyiyorum. Bunda 45 olur mu yine?
adindirimtr de ne iletişim bilgisi var ne adres bilgileri web sayfası alelacele yapılmış gibi uzak durmakta fayda var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxygen__ -- 2 Ekim 2020; 10:55:59 >
Her saat başı giriyorum sıcak fırsatlara yine de en ihtiyacım olan şeyler aradan kaçıyor anlamadım bu işi -
adindirimtr guvenilirmi alısveriş yapan varmı bılgısı olan -
Nasib işi... Nasibin yoksa 24 saat non stop burda olsan bile gene de birşey alamazsın. Nasibin varsa, 24 saat içinde bir kere bile girsen onu alır çıkarsınquote:
Orijinalden alıntı: Scuderia F1
Her saat başı giriyorum sıcak fırsatlara yine de en ihtiyacım olan şeyler aradan kaçıyor anlamadım bu işi -
Siteyi bilmiyorum ama şu yazı dikkatimi çekti:quote:
Orijinalden alıntı: ser_jan
adindirimtr guvenilirmi alısveriş yapan varmı bılgısı olan
1075 TL Üzeri Kargo Bedava
Benzer içerikler
- afyon eko sucuk
- ikea iftar menüsü
- bim kokoreç fiyat
- atasun optik cam fiyatları
- beşler nostalji sucuk
- letgo kargo ücreti ne kadar
- telegram indirim
- tom nedir
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X