Şimdi Ara

Adidas ayakkabı sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ay önce bu ayakkabıyı almıştım..

Yaklaşık 1 haftadır ayağımı acayip bir şekilde ağrıtır oldu..
    Nedeni ise kırmızıyla işaretlediğim yerdeki demirdenmiş..kemiğimi aşındıracaktı neredeyse
    demirin şekil olarak diğerlerinden bir farkı farkı yok..ama nedense resmen ayağıma batıyor..
    sikayetvar.com a yazdım.. ayakkabıyı gönderin inceleyelim falan dediler..göndermeyle uğraşmak istemiyorum olumsuz bir cevap alacağım heralde..

Sizce ne yapılabilir oraya, pamuk gibi birşey koysam belli olur..söktürsem üstündede plastik bir parça var oda çıkar tipi bozulur..

Adidas ayakkabı sorunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coDokuz -- 20 Mart 2009; 3:07:17 >

• Bir yardımcı olun arkadaşlar
  • adidasa söyledinmi bu konuyu yani aldıgın firmaya hemen değiştiriler
  • quote:

Orjinalden alıntı: HercuL

adidasa söyledinmi bu konuyu yani aldıgın firmaya hemen değiştiriler

hocam ayakkabıyı kayseri de bir mağazadan almıştım..şimdi kocaeli deyim faturası yanımda kutusu yok..

numaralarını bulamadım bir türlü arayıp derdimi anlatacağım...
  • Eczanelerde nasır için bir bant var, ortasında böyle delik var onlardan alıp deneyebilirsin.Olmadı bir ayakkabıcıya götür biraz geniş bir kalıba sokturursun açılır ve daha rahat giyersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknik.Servis

Eczanelerde nasır için bir bant var, ortasında böyle delik var onlardan alıp deneyebilirsin.Olmadı bir ayakkabıcıya götür biraz geniş bir kalıba sokturursun açılır ve daha rahat giyersin.

hocam ayakkabı sıkmıyor..orda bağcığın altındaki demir ağrıtıyor..sağ ayakkabıda öyle bir sorun yok..
  • solaksın herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Converse vs Vans vs Superga
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • genellikle sağ ayağımla oynardım..uzun süredir top oynayamıyorum gözlükten dolayı....
  • sol ayağın şişmiş olabilir
  • ben de superstar 2 almıştım geçen hafta,1 hafta sonra işaretlediğin yerin biraz altındaki plastık kısım ayağımı ağrıtmaya başladı,arkasındaki kısım da ayağımı vurmaya başladı,neden böyle oldu anlamadım.şimdilik arka kısım için yarabandı kullanıyorum etkilemiyor bu sayede.içerdeki plastik için de bi yol düşüneceğim,ama oranın esneyeceğini sanmıyorum.sana da tavsiyem,çorabın altından yarabandı yapıştır,kalıcı bi çözüm bulana kadar seni idare eder.
  • Fatura yanındaysa kutusuna gerek yok.. ( Aldığın adidasın kendi bayii ise tabi ) heryerde verebilrisin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jorge

Fatura yanındaysa kutusuna gerek yok.. ( Aldığın adidasın kendi bayii ise tabi ) heryerde verebilrisin..

işte konuda çok büyük bir hata yaptım..adidas tan değilde başka bir mağazadan( ender den) aldım..Kocelinde şubesi yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.