Şimdi Ara

Adidas MiCoach

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Çipler kramponla verilmez.
  • cipler kramponla verilmiyor bende adidas pradator aldım ve yanında cip vermediler arastırdım suan türkiyede nerdeyse yok dısarıdan getirtebilirisin ancak
  • Onu Yurtdışında veriyorlar youtubede yaz adidas micoach Kramponun kutusunda özel bir bölmede ham iphone ipad ipod girişlerinide veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santraforiso9

Onu Yurtdışında veriyorlar youtubede yaz adidas micoach Kramponun kutusunda özel bir bölmede ham iphone ipad ipod girişlerinide veriyorlar

aynen.onu gördüm de acaba burda da verilmesi gerekiyor muydu diye merak ettim.keşke verseler aslında.
  • Aslında Türkiyeye kramponlar yurt dışından geliyor yani yurt dışından micoach çipiyle geliyor,,,o çipi ayırıp satıyorda olabilirler :) Ama bence Nike'ın kramponlarından al Ben mercurial superfly 2 nin prof modelinden giyiyorum adidasa göre çok daha iyi nike'ın her kramponu,ama Onda performans sayacı yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santraforiso9

Aslında Türkiyeye kramponlar yurt dışından geliyor yani yurt dışından micoach çipiyle geliyor,,,o çipi ayırıp satıyorda olabilirler :) Ama bence Nike'ın kramponlarından al Ben mercurial superfly 2 nin prof modelinden giyiyorum adidasa göre çok daha iyi nike'ın her kramponu,ama Onda performans sayacı yok :)

bende tercihimi superfly3den kullandım keske performans sayacı takabilsek
    dostum çipide vermeleri gerekiyordu kutudan ayakkabı ile birlikte cıkıyor fakat tam prof ve çipli olunca 500 liraydı galiba o tarz bi ücretle alıyosun ankarada çip satılıyor ayrıca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o değilde sitede baya ucuzmuş güvenilirmi?
  • 80 lira ödeyip, ayrıdan satın alman gerek. Ben Reebok Zigtech kullanıyorum ve maalesef onda çip yeri yok. Olsa direk alırdım. Harika bir şey.
  • Çip dediğiniz olay ne arkadaşlar ? Mağara mı olduk yoksa ? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zidanee

Çip dediğiniz olay ne arkadaşlar ? Mağara mı olduk yoksa ? :D

Koşu çipi diye özetleyebiliriz sanırım. Ayakkabını takıyorsun. O çip iOS ya da Android'li telefonla entegre olup, şu sırasındaki hızını, yaktığın kaloriyi ve koştuğun mesafeyi söylüyor. Hatta kendine belli bir program oluşturduysan, sana o çizgide kalmana yardımcı oluyor. Yavaşladıysan, "Hızlan biraz" diyor mesela. Kısacası koşuya dair tüm verilerini depoluyor. Ve sonra onları kaydedip, anında paylaşabiliyorsun.
  • Arkadaşlar micoach her zaman ayakkabıdan ayrı satılır, ayakkabı ile birlikte satılan özel paketlerde mevcuttur. Türkiye de ise micoach`un 3 farklı çeşidi satılmaktadır (yukarda"nerdeyse Türkiye de yok"diyen arkadaş pek araştırmamış herhalde)
    Sadece micoach çipi 50 tl gibi bir fiyata satılıyor olması lazım, tabi bu micoach sadece apple ürünlerinde kullanılabiliyor fakat micro usb ile bilgisayara da aktarmak mümkün.(micro usb ayrı olarak satılmaktadır)

• quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

quote:

Koşu çipi diye özetleyebiliriz sanırım. Ayakkabını takıyorsun. O çip iOS ya da Android'li telefonla entegre olup, şu sırasındaki hızını, yaktığın kaloriyi ve koştuğun mesafeyi söylüyor. Hatta kendine belli bir program oluşturduysan, sana o çizgide kalmana yardımcı oluyor. Yavaşladıysan, "Hızlan biraz" diyor mesela. Kısacası koşuya dair tüm verilerini depoluyor. Ve sonra onları kaydedip, anında paylaşabiliyorsun.

İyiymiş halısahada bizimde istatistiklerimiz olacak yani. Çipli ayakkabıyı ve çipi nerden satın alabiliriz ?

• Çipli kramponlar Adidasın ürünleridir nikeın çipli olarak ürettiği koşu ayakkabıları var sadece Ama adidas yarı prof krampon veya prof krampon alırsan tabi yanında çipte alırsan Ayriyetten android telefonun olucak ama her telefon değil sadece iphone ipad ipod uyumlu girişleri var Karekterini yaratıyorsun ve istatistiklerini takip ediyosun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

quote:

İyiymiş halısahada bizimde istatistiklerimiz olacak yani. Çipli ayakkabıyı ve çipi nerden satın alabiliriz ?

herhangi bi adidas magazasından alınabilir.

• Adidas Micoach Çipe 50 tl diyeni Duydum Kafayı bulmuş Heralde 215 tl türkiyede linkinide atıyım
    http://www.yalispor.com.tr/?sayfa=urun-AUV42039-BLA-adidas_speed_cell_pc_m
  • micoach ve nike sports watch hepsi hikaye, hepsi çöp.

Akıllı telefonun varsa yükle programı, hepsinden daha iyi sonuç verir. İkide bir çipi çıkar pc'ye tak yükle geri tak, şarj et uğraşma amele gibi.

Daha detaylı bilgileri cep telefonuna yükleyeceğin programla alabilirsin hatta sosyal ağlarda paylaşabilirsin. Harita üzerinden izleyebilirsinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.