benimde geldi 43 giyiyordum 43 1/3 Tam oldu konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum. |
Adidas response ayakkabı sepette 452 TL (18. sayfa)
-
-
Flo'dan bu fiyata alınabilecek ve daha kaliteli olan bir ayakkabı linki gönderir misiniz?
Ayrıca arkasındaki yumuşak kısmın sitede yazan bilgiye göre amacı şu: "Ayakkabı, her adımda enerji dönüşümü sağlayan yastıklaması ile daha hızlı ilerlemeni sağlar."
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana gelen ayakkabıda bu şekilde bir deforme yok olsaydı da umrumda olmazdı zaten 460 TL'ye aldığım ayakkabı 6 ay bile giysem yeter benim için. FLO'dan alacağım ayakkabıyı 6 ay giyeceğime adidas giyerim :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İade edecek misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DH üyesi bu hatayı asla affetmez
-
Yılın Ffırsatçısı Onur Ödülünü hak etti...
-
çorap bile 300 diyo ayakkabı 3400 olmuş:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckxor -- 6 Aralık 2023; 10:42:57 > -
ayakkabı koşu ayakkabısı, öyle günlük işlerde kullanılacakl ayakkabı değil. fakir olduğumuz için yürüyüşe ayrı koşuya ayrı gündelik kullanıma ayrı ayakkabı almıyoruz ve sonra böyle saçmalıyoruz.
koşu ayakakbısı günde 30 40 dk kullanılır hadi çok kastın 1 saat koşarsın. sonra çıkarıp kenara koyarsın. arkadaki süngeri dandikmişmiş, e adam bunu sen 7/24 üzerinde dur diye yapmamış zaten.
ama işte millet olarak 1 ayakakbı alıp parçalanana kadar giydiğimiz için hepsini aynı sanıyoruz.
bak ayakakbı açıklamasında ne yazıyor,
HEDEFLERİNE ULAŞABİLMEN İÇİN DESTEKLEYİCİ KOŞU AYAKKABISI
Bugün 20 saniye daha fazla koşmak istemez misin? Bu adidas koşu ayakkabısı ile sınırlarını biraz daha zorla. Ayakkabı, her adımda enerji dönüşümü sağlayan yastıklaması ile daha hızlı ilerlemeni sağlar. Bağcıklarını bağla ve dışarı çık.
adamlar 20 sn peşine düşmüş, bizim beyimiz sünger dandik diyor.
-
-
Sen de yılın forum köstebeği olmaya adaysın; sen anladin oni...Senin yüzünden kaçırdım bu fırsatı!...
-
Ayakkabısı iade olup da alabilen yok değil mi hala?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi alışverişti. Adidas'a ve konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
-
Beter ol
-
Yok Hocam, aradım geri göndereceğiz vs dediler, yine ses seda yok.
-
Bizim ücret iadelerimizi yapacaklar, belki yaptılar da bankaya yansımadı. Bu saatten sonra nasıl göndereclermiş ben de merak ediyorum. Mail attılar sorunu çözeceğiz diye ama ben şahsne inanmıyorum. 500TL kupon tanımlarlar, o paraya da çorap ancak alırız sitelerinden gibime geliyor.:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 6 Aralık 2023; 14:53:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haryet dogrusu. Aylar sonra ilk defa bir emoji koymuşsun. Halbuse emoji koymak heç de âdetin deeldir...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X