Şimdi Ara

Adidas Superstar 225TL (Morhipo) (Owwhite)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.562
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Moda Alışveriş Sitesi | Kampanyalar ve İndirimli Ürünler Morhipo'da
    https://www.morhipo.com/kampanya/detay/19395493/69411/adidas-superstar

Rengini ben beğendim, renge takılmayacak olan için çok iyi fiyat bence

• Bu ayakkabıyı 2011'yılında 85 Liraya almıştım adidas mağazasından.
  • ONUR.U kullanıcısına yanıt
    Maalesef superstarlar altın gibi değerlendi, indirime de girmiyor vicdansız :) Son yıllarda bu fiyata hiç görmemiştim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostForce

Maalesef superstarlar altın gibi değerlendi, indirime de girmiyor vicdansız :) Son yıllarda bu fiyata hiç görmemiştim ben.

Hocam artık 150'tl düşse alıcağım bir ayakkabı değil benim için çünkü yaz aylarında okadar sıcak tutuyorki içini, artık vazgeçtim bu ayakkabıdan zaten gereksiz bir pahalılığı var.
  • Tipsiz, ciks ayakkabısı
  • Bu ayakkabıyı 225 liraya görünce "vay be zam yapmışlar ayakkabıya özel üretim herhalde" derdim. Ama indirim diye sıcak fırsatlarda konusu açılmış, garip.
  • Hocam fiyat araştırması yapabilirsiniz, yurtdışında dahi çok daha pahalı. Tipini beğenirsiniz beğenmezsiniz o ayrı mevzuu, onu da belirttim zaten :)
  • Ben renge takıldım arkadaşlar siz devam edin
  • Renk ofsayt. Superstar severim 2 tane var bende ama bu fiyatlara genelde bulunuyor hocam.
  • Tercih meselesi ama bu renge 200 küsür lira verilmez
  • Sanırım 15 yıl önce ilkokulda giyiyordum bu ayakkabıyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan96 -- 27 Mart 2018; 13:24:48 >
  • stan smith almıştım yıllar önce çok sert ayakkabı .moda diye giymem.illa adidas alacaksanız samoa zappan çok sağlam ayakabılardır .. Mark Nason varken para vermem .
  • Amazon sağolsun full beyaz modeli 128₺’ye aldım, dün teslim edildi.
  • qeep kullanıcısına yanıt
    link atar mısınız hocam?
  • ugurkiller U kullanıcısına yanıt
    Atayım tabi ki ama fiyat arttı. Geçen hafta tüm numaraları 26€ idi.

adidas Superstar Foundation, Unisex-Erwachsene Sneakers, Weiß (Ftwr White/Ftwr White/Ftwr White), EU 43 1/3
    www.amazon.de
    adidas Unisex-Erwachsene Superstar Foundation Low-Top, Weiß, EU: adidas Originals: Amazon.de: Schuhe & Handtaschen
    https://www.amazon.de/dp/B00PNUHJCY/ref=cm_sw_r_cp_api_VsIUAbTMDYT2C

• İyi fiyatmış hocam ama denk gelmesi lazim işte, ben yurtiçinde pek bu fiyatı göremediğim için belki alacak olan vardır diye paylaştım:)
  • LostForce L kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam yurtiçi için 200₺ civarı gayet uygun zaten, paylaştığınız iyi olmuş. 👍🏻👍🏻
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Amazon sağolsun full beyaz modeli 128₺’ye aldım, dün teslim edildi.

Güle güle kullanın... haber verseydiniz biz de alırdık
  • jazz80 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, bir bahanesi yok ama amazon konusunda forumdan uzağım. Ne buradan takip ediyorum ne de buradan alışveriş yapıyorum. Yine de ASIN ile paylaşılabilirdi.. Tekrar denk gelirse haber ederim.
  • Sneaksup'tan geçen aylarda 190 TL'ye beyazı alınabildiği için bu hem renk açısından hem fiyat açısından çöp.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.