Şimdi Ara

Adil Kullanım Kotası (AKK) ne zaman hayatımızdan çıkacak ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
3.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım biran önce AKK belasından kurtuluruz.
  • bu gidişle hayatımızdan çıkmayacak 3mb internet diye satsınlar bari
  • Jack Martin kullanıcısına yanıt
    of ne laf koymuşsun havalara bak. bi' bildiğin varsa yazarsın. boş boş konuşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 28 Temmuz 2016; 16:44:35 >
  • Morphinz kullanıcısına yanıt
    Bn sahsen tt nin bu işin içinde olmaması daha olumlu buluyorum tüketici için. suan kotu gibi gorunuyor ama tt bu işin içinde olsa bunlar eminim yine anlaşıp ortak karar alıp kendi ceplerine yarayanı bize sunacaklar zamanı gelince. ama en azından bu sekilde rekabet ortamı oluşabilir tt ve diğerleri diye bu da bize rekabetten doğacak fırsatlardan yararlanma sansı sunacaktır. tt onumuzde donemde oluşumun içine girmezse misilleme olarak uygun tarifeler vs biseyler sunar diye dusunyorum.
  • beyefendi çok güzel konuştu samimiyetine inanıyorum inşaallah vampir ttden kurtulacaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Turk Telekom kullanmayin, kullandirtmayin. Tekel olmayi bir marifet saniyorlar ama bu 3 ortak umarim onlari ezer gecer.

kardeşim bende öyle yaptım ama işe yaramadı süperonline geçtim hızı tam alamadım sürekli hız dalgalanıyordu 10 kere arıza kaydı bıraktım 10 gün bekledim düzelmedi çünkü altyapi türktelekomun oldugu için adamlar diğer firmaların müşterilerinin sorunlarını ya çözmüyorlar yada ayak sürüyorlar bu kadar vampir şirret bir firma türk telekom.(bu birliktelik ile kurulan altyapının hizmetini çok almak isterim yılladır dua ediyordum aynen bu şekil bir şey olsun diye oldu inşaallah başarılıda olacaklar.)
  • AKK kalkmaz,ancak artırılır. 50 gb 75 gb,75 se 100 gb vs olur.

Hukuktan pek anlamam ama bu işi şahıslar çözemiyorsa hukuka başvurulsa mı?
    İçimizden avukat falan varsa AYM ye bireysel başvurabiliyorsa bir başvursun.Bakalım hukuk ne yapacak.

• İki senedir Superonline kullanıyorum. Gayet memnunum. Ama ağustos ayında mecbur TTNet'e geçiyorum. Çünkü sokakta Superonline fiber altyapı yok. Binada oturanlar da genelde yaşlı, yaşlı olmayanlar da ya TTNet kullanıyor ya da ADSL yetiyor diyorlar.

Geçmişte yaşadığım bütün sorunlara rağmen tekrar zıkkım olası TTNet'e geçiyorum fiber uğruna.

• Akk kalkmasa da olur şu fiyatlar bir ucuzlasın bana o da yeter.Şuan 100gb 2-3mb indirme hızına sahip bir tarife kullanıyorum.Fiyatı 75 tl yanılmıyorsam.Bu fiyatlar 20-30 tl civarına düşse yada aynı fiyata 150-200-300 gb daha fazla kullanabilsem benim için yeterde artar bile.

• Türksat, Vodafone, Superonline bu 3'ü alt yapıda birleşti iyi güzelde, bu birleşim alt yapıdan öteye gider, fiyat politikalarına yansıtırlarsa, yani kartelleşme olursa. Kendi aralarındaki fiyat rekabetine son verip, gizli anlaşmalarla milleti düdüklerler.

Kartel = Suç

Türkiye de doğru dürüst denetlenmiyor. Ne sektörlerde ne kartelleşmeler var. Şikayet etsek, ispatlasak, delil sunsak takan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala akk kalkmasın diyenler var. Ve bunu donanımhaberin facebook sayfasında ki habere yorum olarakta yazmışlar. Bir insanda hiç mi utanma olmaz :D Daha iyi hizmet alabilmek varken niçin bu kalitesiz ve pahalı internete şükrediyorlar ben anlamıyorum.

• Birilerinin işine geliyor bu akk illeti onun için kalkmaz boşuna ümit etmeyin. Aynı paraya daha az hizmet veriyorlar niye kalksınki

• Sonunda Bir şeylerin değişeceği sinyallerini veriyorlar. Tüketicinin apartmanın önünde TTnetide, Uydunetide, Superonline, Vodafone seçeneği olsun, Eğer para veriyorsam hizmet ayağıma gelecek ben hizmet için evi taşımayacam

Birileri suyun başını tutmuş geleni kovalıyorlar. Türk Telekom suyun ısındı, 2-3 yıla kalmaz esamen okunmaz. Sözde özel şirketide borçlu devlete bırakıp kaçarsınız...
  • Sıcak geçen bir sohbetin sonunda, sorulan AKK sorusuna, AKK,yi kaldırmayı isteme benden buz gibi soğurum senden tadında bir röportaj olmuş.

• fiberin gelmesi fayda etmez. binamda ttnet fiber var kullanmıyorum çünkü nasılsa 1 hafta sonra hız düşecek.
    eğer akk kalkmazsa o kadar yatırım yapmanıza gerek yok. adsl de 1mbps 2 mbps hızlara ben razıyım.

fiyatlar aşırı pahalı çok adaletsiz

eğer bir düzenleme gelirse 100 tl yi aşmayacak şekilde fiber akksız internet verilmeli
    kota olsun adam kullanmıyorsa ucuza hizmet alsın böyle bir hakkı var.
  • Yakın zamandada akk kurtulamayacağımızın gibi gözüküyor.Bu arada altyapı olayına girmeside boş konuştuğunun göstergesidir.Türk telekom kısaca insaları sömürüyor bu kadar basit altyapı filan hikaye...türk telekomda neden bu gruba girsin dezavantaj olacak bir durum onlar için.Ses getirecek birşey yapılmazsa bu böyle devam eder gider.
  • Bu denli iyi niyetli ve kullanıcı dostu bir atılıma da eğer taş konmaya çalışırlarsa, üzerime döşerim bombaları BTK ya yürürüm. Yetti gari

Erdi tam gaz. OAŞ Onursal başkanı Erdi Özüağ, Yanındayız başkan. Sonuna kadar devam
  • İss ler Akk nin kalkmaması için baya bir direnecege benziyor. Akk 2016 yılına yakismaan çağ dışı bir uygulamadır. Yeterli kamuoyu oluşursa btk bu duruma daha fazla seyirci kalamaz.

• Adamın dediği tek şey vır vır vır.

• Evet alt yapı yetmiyor ne yazık ki fiber alt yapım var ve alt yapım yetmiyor o yüzden AKK kullanılıyor ve sonuna kadar haklı bu adamlar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.