Şimdi Ara

Adil Kullanım Kotası (AKK) ne zaman hayatımızdan çıkacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
3.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'nin önde gelen operatörleri fiber altyapı yatırımlarında işbirliğine giderek ortak bir şirket kurdu. Turkcell, Vodafone, Türksat gibi devleri aynı şirket çatısı altında buluşturan, sektörün duayen isimlerinden Telkoder başkanına Adil Kullanım Kotası'nın ne zaman hayatımızdan çıkacağını sorduk, önemli açıklamalar ve ilginç detaylar videomuzda.

• işin özeti Rami aslan ve türk telekom yine kaypaklık yaptı. neyse umudumuz artık Yusuf Ata Arıak :)

• akk ne kalksı artık vallahi bu hız düşümünden kına geldi iligimizi sömürdünüz

• akk kalkmaz merak etmeyin, kredi kartı aidatı sigorta ücretleri vb gibi sürekli sömür artıyor

• hükümetin bu işi özellikle istemesine sevindim. umarım bu yıl gerçekleşir.

• Turk Telekom kullanmayin, kullandirtmayin. Tekel olmayi bir marifet saniyorlar ama bu 3 ortak umarim onlari ezer gecer.

• erdi bey hakkarideki arkadasın wikipedia kutuphane olayı cok sacma olmus akk yı ne tuketecek vikipedia.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAZUYA MISHIMA

erdi bey hakkarideki arkadasın wikipedia kutuphane olayı cok sacma olmus akk yı ne tuketecek vikipedia.

Ne desin peki Korsan film ve oyun mu indiriyor desin
  • Yapılması gereken ilk önce "AKK"yi kaldırmak olmalı. AKK kaldırıldığı zaman, sorunların yüzde 90 ı çözülecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KAZUYA MISHIMA

erdi bey hakkarideki arkadasın wikipedia kutuphane olayı cok sacma olmus akk yı ne tuketecek vikipedia.

Merhaba,

Videoda diyorum ki, internet özgürlüğü fırsat eşitliği ve bilgiye erişim için çok önemli. AKK uygulamasıyla düşen hızlar insanların bu eşitliğini baltalar.

Ben buna Wiki'den bilgi araştırması derim, siz buna Youtube'da bir belgesel izlemesi derseniz.

Ancak böylesine teknik detaylara takılıp malesef bu şekilde yüzeysel ve acaba nasıl eleştri getiririm şeklindeki yaklaşımlarla bu sorunu çözmemiz daha uzun zaman olur ne yazık ki.

Teşekkürler.
  • Akk kalkmıyorsa bari kotaları yükseltsinler, fiyatları indirsinler böyle saçmalık olmaz.

• Yusuf bey iyi konuşmuş ancak AKK'nin ben çok da altyapıdan kaynaklandığını sanmıyorum. Son dönemlerde de gördüğümüz gibi darbe olaylarından sonra vanayı açtılar internet gayet iyiydi. Bu AKK sisteminin daha çok hükümetin ve Türk Telekomun zorlamasından kaynaklandığını düşünüyorum. Sömürü ve vergi üzerine kurulu bir devletiz sonuçta.

• inşallah tekelleşme olmaz

• Ayın ilk 10-15 günün hızlar fulken alt yapı çökmüyorsa sonraki kalan kısmında da çökmez. o yuden alt yapı yetersi laflarının fasa fiso olduğu buradan belli. amaç bizi sömürmek başka bişey değil. sagolsun btk ve devlette kılını kıpırdatmadı şimdiye kadar cunku Telekom ile olan bir yakın ilişkiler telekomun ne isterse o sekilde yürütülmesine yol açtı işlerin. umarım artık düzen değişir. btknın halkın cıkarlarını gözetmesi zaten bazı seylerin doğru yapılmasına yol acar ama btk görevini duzgun yapmaz şirketlerin yanında yer alırsa bi bi taraflarımızıda yırtsak nafile
  • Kotamizla reklam izlemek sacmalik. Reklamlar artik videolu oldu kota cabucak bitiyor.

Windows guncellemeleri, Android guncellemeleri , IOS guncellemeleri derken KOTA cabucak bitiyor.

Bir de bir internet hesabini birden fazla kisi kullaniyorsa o kadar kisi ile tuketimi carpin kota daha da cabuk bitecektir.

Sonra da neden reklam engelleme ile ugrasir insanlar reklamdan para kazanamayanlarin rahatsizliklari ...

Fiber altyapi icin Belediyeler gorevlendirilmemeli ve tek bir hat kablo ile firmalar hizmeti paylasmali . Her firma kendisi icin hat dosemek ile ekstr mali kulfet veya yapmama kararlarin sonuclari tuketici cekse de aslinda firmalar daha cok cekmekte .

Bunu idrak eden ongoren vizyon sahibi kisiler anca simdi fark edenlere de gunaydin demek gerek ...

Gelecege bakmak lazim . Gereken yapilmali artik .
  • Yusuf Bey'in anlattıklarından sonra daha önce yaptığım yorumu yenilemek istiyorum. Bu ülkede internet gelişmiyorsa en büyük sebebi Turk Telekom.

• Türk telekom tek elinden çıkarsak süper olur.Rekabet olduğu her yerde hizmet gelişir.

• Milletin hızla mızla işi yok.
    Evet bu kadar pahalı internet kullanıp bu hızları haketmiyoruz.
    Ancak ilk iş AKK nın kalkması. Hızı sonra arttırırsınız.
    AKK kalkmadan yok 4,5 G yok 25G yahu arkadaş milletin istekleri bu kadar gözardı edilmez. Hız hız diye millet bi tarafını yırtıyor mu?
    100 mbit hızı verebilecek altyapı var, AKK kaldıracak altyapı yok?
    AKK ile müşteriyi yönlendirebiliyorlar. İşlerine geliyor.
    Bunun başka açıklaması yok....

• AKK kalkmaz ümitlendirmeyim kimseyi. BU vatan için gözünü kırpmadan canını veren halka enayi, saf ve keriz gözüyle hep bakılmaya devam edilecek ve sömürülecek.

• Ben Muscat`ta yasiyorum, sizin AKK`yi astiginizda aldiginiz servisi ben normal internet servisi olarak aliyorum hem de sizin odediginizin 2 kati fiyata :( Beterin, beteri var yani...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.