Şimdi Ara

“Adil Kullanım Kotasına Hayır!” kampanyası meclisten destek buldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
6
Favori
4.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NKFPK

Torrent i yasaklasınlar Kotayı açsınlar....

Olayin torrentle alakasi yok. Ona bakarsan youtube de video izlemek torrentten daha fazla trafige neden oluyor. Her seyi yasaklayacak miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKK yüzünden insanların yaşam şekli değişiyor. Ben gerçekten 3 mbitten sonra bilgisayara oturmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Habidin

bunlara önce internetin ne olduğunu sonra da bulut sistemini öğretmek lazım

Bu birde basbakan oldu

• ya komik bi durum yokmu sizce sinirsiz internet diyolar ama 50gb 100gb akk koyular ya onlar cok akilli yada biz cok aptaliz ya kardesim sizin sinirsizdan anladiniz nedir adi ustunde sinirsiz hicbi sinir yok akk nedir okadar para veriyorum 50gb sonra hizim dusuyo bu nasil bir hizmet anlayisi ha bide su var gozden kacan 8 mbps kadar muhabbeti yani adam sana diyoki ben sana 8 mbit deilde 6 da hiz verebilirim degisebilir bole sacmalik avrupada amerikada olsun aninda isletme hakkini feshederler adamlarla bizim farkimiz bu adamlar halki biz halkin cebini dusunuyoruz nasil soyariz die

• quote:

Orijinalden alıntı: batucan57

quote:

Orijinalden alıntı: NKFPK

Torrent i yasaklasınlar Kotayı açsınlar....

Torrent sana ne zararı var? Senin internetin hızı 100mb olsa da her hangi bişey indirmen gerektiğinde paralı servis sağlayıcılarından indirmen daha iyi mi? Örnek turbobit letitbit

Ben olsam o biti de yasaklardım...
    Eskiden megabit vardı kapandımı yasaklandımı ne oldu bilmem
    Para yetiştiremiyorduk kardeşim rapişere
    BİZİm biladere ceza gelmiş Almanyada indirmiş diye
    Yasakmış orada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 23 Haziran 2016; 20:08:19 >

• Torrenti yasaklasın demiş bir arkadaş.Olay torrent olayı değil.Bana vaadettiği hizmetin karşılığını alabilmeliyim..Nerede görülmüş 100mbit hız vereceğim deyip,3mbit akk koymak?O faturayı öderken canınız hiç yanmıyor mu arkadaş?Ben 60 liraya 'sözde' sınırsız 3 mbit internet alıyorum ya diye hiç aklınıza gelmiyor mu?Enayi yerine koyulduğunuzu hissetmiyor musunuz?Biraz düşünün arkadaşlar.Açıkçası bana o parayı ödemek çok koyuyor!Çünkü verdiğim paranın karşılığını alamadığımı düşünüyorum
  • A.K.K manası eğer 100mbit geçtim milleti 10mbit sınırsıza sabitlesinler
    Dial up gibi DH SAYFASI / eski wallpaper gibi parça parça açılır.
    Çünkü bizde alt yapı yok herkes aynı anda kaldırmayacağı için
    A.K.K.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souclarin

Akk kalkmalı, kalkmasa bile en az 400 GB olmalı.

Kalkmali hocam sinir koyulmamali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuxambroChannel

quote:

Orijinalden alıntı: Habidin

bunlara önce internetin ne olduğunu sonra da bulut sistemini öğretmek lazım

Bu birde basbakan oldu

Bu daha komik :)

https://youtu.be/GB4ovHlQ0rc

Olay ticaret ile siyaset ilişkileri ile alakalı. Rekabetin yolunu açsalar memleketin her yeri fiberle kaplanacaktı. Ama tt kazancından olacak diye rekabete izin vermediler.

• interneti lüks olarak algı oluşturmak istiyorlar,nekadar ulaşılmaz okadar pahalı olması işlerine geliyor.

bir zamanlar pc ,tv vs de yaptıkları gibi.

• Mega uploadı kastettiniz herhalde.

O şuan MEGA diye bir bulut depolama servisi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi validatedev -- 23 Haziran 2016; 20:46:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turkcell superonline kullanıyorum ilk defa bu ay hızım düşmemiş bununla bir ilgisi mi var acaba :)

• Şu Meclis'in halk için birşeyler yaptığını görmek güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyin adilliği ise sınırısız internet diyerek sınırlı internet satman 3 kat fiyatına 8mb sınırsız internet satıp hattınız kaldırmıyor diye 5mb çekmek neyin kafasıdır anlamıyorum 16mb 50GB adilsiz kullanım kotalı internet kullanıyorum alın sonuç eğer bu adillikse ben istemiyorum

• Umarım aldıkları maaşı hak edecek bir şeyler yaparlar sevgili vekillerimiz kırk yılın başı.

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

denizi olmayan bir ülkenin, deniz bakanlığı bile var :)

Bizde de adalet bakanligi var

boomm headshot
  • Keşke destek bulsada bitsin şu akk saçmalığı artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp varken bu kota kalkmaz emin olun. çünkü patronlar kota ister halk ise istemez, e akp de kapitalistin en vahşisi olduğuna göre..

• bu konuda zaten bir çalışma yok muydu ?
    bir iyileştirme yapılacağı kesin ama akk. yi toptan kaldırmamak için direnirler gibi geliyor
    bütün iş iktidara düşüyor ,iktidar akk. kalkacak dedikten sonra kimse itiraz etmez
    işte ben bundan şüpheliyim ,bu işi de GSS gibi bir parmak bal ile savuşturmasalar bari
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.