Şimdi Ara

“Adil Kullanım Kotasına Hayır!” kampanyası meclisten destek buldu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
6
Favori
4.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: slmmm34

turkcell superonline kullanıyorum ilk defa bu ay hızım düşmemiş bununla bir ilgisi mi var acaba :)

Ben de kullanıyorum daha ayın ilk haftası doldurdum kan ağlıyorum şuan :(

• akk kaldırırlar sonra bilerek kopmalar başlar derler altyapı yetmiyor 100 gb yapalım falan.

çakal olmuş bunlar vatandaşı soymaya yer arıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet akk yi kaldırır ve kotalı ve sınırsız olmak üzere 2 seçenek korsa.sınırlı internet gelir örnek 25 gb 40 tl felan gibi buda işimize gelmez.kotan bitince şap diye kalırsın ortada.en azından akk bitince 3 mbit idare eder gibi kullanılıyor.böyle oluncada sınırsız 25 mbsn 150 liradan aşağı olmaz.200 bile olabilir. 1997 yılında ilk ads aldığımda sanırım 256kb idi sınırsız 50 liraydı yani 85 dolar felan. 250 lira eder şu an 85 dolar.

• Akk'yi olduğu gibi tutup bunu değiştirmeye çalışmak bunun üzerine plan kurmak yanlış anlamayın ama üretken olmayan bir kafaya sahip olunduğunu gösterir. Akk'den tamamen kurtulmak varken akk üzerinden nasıl daha fazla kotaya sahip oluruz diyo bazı kullanıcılar. Bunda herhangi aklı başında bir insan profili göremiyorum.

• Akk'nin yakın zamanda kalkma olasılığı %0 Sebep:Zamanında nakit para ihtiyacından doları imzalanmış ağır sözleşmeler.Bu arada akk'nin getirilmesini teklif eden "Oger telecom" yani Telekomun şu anki sahibi.Kısaca adamların ellerinde sevr anlaşması gibi sözleşme var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-58D234A82 -- 23 Haziran 2016; 23:12:55 >
  • Arap telekom a kayyum atansin..

akk kalksin 100mbps internet 20lira olsun.

insallah battigin gunleri goruruz Arabia telekom..( turk yazmaya elim gitmedi kusura bakmayiniz. telekomun basinda bir turk olsaydi kendi insanini bu kadar hice saymazdi heralde)

• Adil kullanım kotası bende psikolojik olarak ters etki yapıyor.

Ay başından itibaren normal şekilde kullanıyorum interneti. Ayın 15-20'si arası kota dolup hız düşüyor. Ben de "nasıl olsa hız düştü, kota riski kalmadı" diyerek ay sonuna kadar ne varsa yükleniyorum. Ay başı tekrar kota gelip de kotadan yemesin diye, kota varken indirmediğim şeyleri kota dolduktan sonra indiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NKFPK

A.K.K manası eğer 100mbit geçtim milleti 10mbit sınırsıza sabitlesinler Dial up gibi DH SAYFASI / eski wallpaper gibi parça parça açılır. Çünkü bizde alt yapı yok herkes aynı anda kaldırmayacağı için A.K.K.

Alt yapı dediğiniz gibi kaldıramıyacak ise, her ayın ilk 8-10 günü milletin akk sı dolana kadar nette gezemiyor siteler acılmıyor olması gerekmez mi?

• Elektrik, su gibi tüketilen bir şey olmadığı ve bunlar gibi bir maliyet durumu sözkonusu olmadığı halde kullanılan "data" ya göre bir fiyatlandırma ve kota uygulamak ne kadar ilkel ve iğrenç bir zihniyetin benimsenmiş olduğunu yeterince net ortaya koyuyor. Bunlar tek kazanımın parasal güç olduğunu zanneden beyinleri kilitlenmiş tekamül yoksunu acizlerden başkası değil. Acziyet parayla örtülmez. Yazık..

• hükümet internet kullanılmasın halk dünyaya açılmasın istiyo siz akk diyonuz
  • tamamen kalkmalı....

• quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

quote:

Orijinalden alıntı: NKFPKA.K.K manası eğer 100mbit geçtim milleti 10mbit sınırsıza sabitlesinler Dial up gibi DH SAYFASI / eski wallpaper gibi parça parça açılır. Çünkü bizde alt yapı yok herkes aynı anda kaldırmayacağı için A.K.K.
    Alt yapı dediğiniz gibi kaldıramıyacak ise, her ayın ilk 8-10 günü milletin akk sı dolana kadar nette gezemiyor siteler acılmıyor olması gerekmez mi?

Güzel ve akıllıca bir cevap.

• Milleti dolandırıyorlar,hakkımı helal etmiyorum.Rezalet bildiğin

• Paylaşılan toplolara bak ortalama 64gb, mobilde 1,5 gb miş. Millet fiyatlardan mobil paket alamıyor ki nasıl harcasın. 64 gb da iyi sallanmış. Kotayı aşmayan adam yokken 64 gb ha? Cool story BTK

Neyse beyler ben sırf bu veriler artsın diye artık mobil açıkları sayesinde 1tb harcayacağım. Eskiden 500 gb harcıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkn_s

Haberde okunmaya değecek hiçbir şey yok .
    laf olsun diye yazılmış.ama forumdaki arkadaşların yazdıklarında ise epeyce yoğun bilgiler var.adeta bilgi patlaması.

Meclisten destek geldi deyince haberde
    Allah allah dedim .nasıl oldu ya ? Dedim ama
    Demez olaydım.
    gele gele
    cibilliyetsiz
    vatan millet düşmanı
    Paralel ve ergenekonun karargâhı
    Bir partinin milletvekilinden destek geldi.
    Sevinek mi ağlayak mı a dostlar.

Bu Cumhuriyet tarihinin en milli iktidarından
    bir ses çıkmaz mı diye merak ediyor insan.
    Sen tut paralelin ergenekonun üst akılın hakkından gel ttnet'e gelince tııısss

Akk konusu önemli mutlaka değişmeli
    Hedef sadece bu olursa emeklere yazık olacak gibime geliyor.ve oluşan bu sinerjinin daha çok kazanım elde etmesi gerekiyor diye düşünüyorum.uzun zamanda az yol değil
    kısa zamanda çok yol almamız lazım.

Akk kısıtlamaları kalkacak
    Download hızı min 25 mb/s olacak
    Upload hızıları bu rezil seviyeden çıkacak.
    Fiber internetin önündeki engeller kalkacak.

Cumhuriyet tarihinin en milli iktidarının milletvekilleri sizden icraat bekliyoruz.
    zira siz konuşmaz yaparsınız öyle değil mi ?
    Bizi cibilliyetsiz vatan millet düşmanı Paralel ve ergenekonun karargâhı bu soysuzların eline bırakma.

ÇÜŞ

• Akk olmasa bir binada sadece 1 abonelik olur ve paylaşırlar, internet sağlayıcıları zarar eder ve yatırım yapamazlar...Zarar eden firmalar zam yapar... Böyle gayet iyi, sadece hız arttırılırmalı....

• quote:

Orijinalden alıntı: nacar08

Akk olmasa bir binada sadece 1 abonelik olur ve paylaşırlar, internet sağlayıcıları zarar eder ve yatırım yapamazlar...Zarar eden firmalar zam yapar... Böyle gayet iyi, sadece hız arttırılırmalı....

Akk geldi 5 senede bütün ülkeye fiberoptik kablo döşediler. Yatırımlar devam ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP'ye bile veririm oyumu kaldıran AKP olursa.

Şşt çaktırmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birileri olayı yine siyasete çekmiş chp den bende nefret ediyorum ama vekil sesimizi duymuş yardım ediyor bundan dolayı da bir teşekkürü hak ediyor.

Akk kotası en az 250 gb olmalı.Aşıldığı takdirde de hız 3mbit gibi komik bir rakama düşmemeli.Atıyorum 25 mbit kullanan adam kotayı aştığı takdir de hızı 12 mbit e düşmeli.50 kullanıyorsa 25 e düşmeli.

En düşük hız 25 mbit olmalı ve fiyatı da 20 tl olmalı.50 mbit 35 lira 100 mbit 55 lira olmalı.

Arap telekom illa %500 kar yapmaktan vazgeçip yandaşlarını beslemeyip sus payı vermeyi bırakıp altyapıya yatırım yaparsa kaldırmaz diye bir olay yok.Yıl olmuş 2016 hala bakır kabloyla nete bağlanıyoruz.

Kesinlikle bu olaya hükümet tarafından el atılması gerekiyor ama maalesef arap telekomun da arkasında yine bunlar var.Herkes buluta birşeyler atıyor sen de alıyorsun böyle şeylere fazla kafa yormayın tırlatırsınız diyen herif şu an başbakan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E7109D3E -- 24 Haziran 2016; 2:21:44 >

• Maroon On kullanıcısına yanıt
    bu konu siyaset konusu değil şu anda akk kalkmasını isteyenler bu milletvekilini desteklemeli bu hepimiz için hayırlısıdır.Ancak seçim zamanı partiler tartıya konur artısıyla eksisiyle değerlendirilip oy verilir.Bu konudakiler ve bu olaya destek verenlerin şu an yapacağı tek şey milletvekilinin izinden gitmek desteklemektir.

lütfen konuyu siyasete çekmeyelim siyaseti alet etmeyelim şu meseledede.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.