Şimdi Ara

“Adil Kullanım Kotasına Hayır!” kampanyası meclisten destek buldu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
6
Favori
4.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu konuda bile siyaset yapan, yapacak olan varsa rica ediyorum Ctrl+W yapsin, Neti kopsun da gelmesin insallah

• Konunun forim linkine nereden ulaşabilirim benim de konuyla ilgili aktarmak istesiklerim var

• 65 gb a göre düzenleme yapılacaksa hiç yapılmasın. millet zaten akk yüzünden en fazla 65 oranını görmüş.

• Yalnız AKK adil kullanım kotası değil doğrusu AKN Adil kullanım noktası.Hiç boşuna ümitlenmeyin geçen sene de 4.5G çıktığında internet fiyatları ucuzlayacak deniliyordu hemde ulaştırma bakanlığından ve ttnet yetkili kişilerin ağzından deniliyordu eee neoldu hani indirim.Bu memlekette asla düzen değişmez boşuna gündüz vakti rüyaya yatmayın.

• AKP'ye hayırdır ya o.Yanlış anlaşılmıştır. :D (Eğlence amaçlı yazdım.Umarım güzel bir sonuca varır. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: RefLections

Sınırsız olunca ortak kullanım artar ona eyvallah ama hala 50gb akk sunan paketler var ve yükseldikçe fahiş bir fiyat artışı

o sizin düşünceniz ben sınırsız olsada kimseyle paylaşmam internetimi iki kişi yüklenince gene hız düşücek :D zaten hız düşmesin diye akk kalksın dioz 3 4 kişiye bölüp hızını nie düşürelim :D

• Muhammet1993 M kullanıcısına yanıt
    Oooo manyaq laf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Zaten 1 lira fark veriyorum ayda ve 50 den 75 e çıktı 1 senedir 75gb benim. En az 50 olanları 100 75 leri de 150 yapmaları akk dolduktan sonra da 5 e düşmeli hız tabi hayal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Zaten 1 lira fark veriyorum ayda ve 50 den 75 e çıktı 1 senedir 75gb benim. En az 50 olanları 100 75 leri de 150 yapmaları akk dolduktan sonra da 5 e düşmeli hız tabi hayal.

Şuan resmi olarak 50 gb sınır koymuşlar limitiszler için o yüzden alt sınırı 75 max 100 yapıcaklar diyorum yoksa bende 150 gb kotalı kullanıyorum. Akk değilde akk sonrası hız daha önemli 6 mbps yapmaları lazım.

Yukarlarda yazmışlar 6 mbps diyenlere acıyorum felan diye e güzel kardeşim sen hayal dünyasında yaşıyorsan bana niye acıyorsun ben bilmiyorum mu bu hızların rezalet olduğunu ama gerçekçi düşünüyorum 6 mbps yaparsalar iyi diyorum yoksa destekse akk'nin tamamen kalkmasını destekliyorum tabi ki firmaların ve devletin zihniyeti kökten değişmedikçe tüketicinin ne istediği çok da önemli değil.

• Muhammet1993 M kullanıcısına yanıt
    Megri megri habur sınır kapısı çözüm süreci falan konuşursam kalırsın öyle

• Muhtemelen asgari ücret deki gibi olur.

CHP AKK kalkacak diyor.

MHP en düşük AKK'sı 400GB olacak der.

HDP bağımsız, özerk internet istiyoruz. Yaşasın KürtNet der.

Bunları duyan AKP, iktidar gidecek korkusuyla, alelacele, internet servis sağlayıcılarıyla 250GB AKK de mutabık kalır. Her zaman ki gibi, onlar konuşur biz yaparız der. Sonra bu 250GB AKK farkını enflasyona yansıtıp, sizdiniz isteyen deyip vatandaşın burnundan getirir.

• bizde adalet bakanlığı hep vardı gençler.o zaman neredeydiniz niye sesiniz çıkmıyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet1993

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Megri megri habur sınır kapısı çözüm süreci falan konuşursam kalırsın öyle

Foşik tc . istemezükk. Konuşsan ne olur dinleyen yok artık sizleri sizi muhatap alacak insan kalmadı artık bir avuç sahtekar pkklı paralelci ülkücü kaldı . yeriniz yok artık . bu tarafı hallettiniz öbür tarafı da hallediyorsunuz yatacak yeriniz de kalmadı . maskeleriniz düştü. Kemalizm ülkücülük hizmet.. Satacak bir şeyiniz de yok artık .

bu neyin kafası ya kemalizm ülkücülük paralelcilik ? bu neyin kafası arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 24 Haziran 2016; 20:30:21 >

• BlackeR kullanıcısına yanıt
    adı bile akk destekçisi olduğunu belli ediyor adil kulllanım kotası partisi...
  • RefLections kullanıcısına yanıt
    saçmalama superonline akk olmayan paketi ortak ala tek kişi yok...
  • AKK kalksın Netflix'in falan önü açılır.

Netflix, 1 senede tüm içeriğine Türkçe dil desteği ekler. Halu falanda gelir. Film indirme, korsan, mkv falan yalan olur.

Korsan film, korsan dizi, korsan belgesel indirerek, senede 1 harddisk dolduran kişi, her sene harddisk almak yerine, aynı paraya Netflix ve benzerlerine yıllık abone olur. İçerikleri istediği an istediği yerden de seyreder.

Orijinal oyun alıp çile çekerek indirilme durumunun son bulacak olmasından bahsetmiyorum bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

AKK umarım asla kalkmaz.AKK kalktığı anda çoğu kişi ortak internet kullanmaya başlar ve akknin kalkmamasının en büyük sebebi budur.Bu yüzden asla kalkmayacak boşuna ümitlenmeyin.

arkdaşım sne ölmüşüsn hale internet derdindesin :)

• Akkyi komple kaldirsinlar bu ne sacmalik 4k yid gectim hiz dustugunde fhd icerikler bile acilmio

• Anladigim kadariyla onceki imza toplayan hala kampanyasini guncel tutmaya calisiyor.Meclisten destek seklinde bir guncelleme yapmis.

• es_umit kullanıcısına yanıt
    her insan sizin gibi facebook kullanmak zorunda değil.interneti sadece sosyal medya kullananalr konudna çıksın.netten dizi izleyip kkarı çıkanalrda konuyu terk etsin
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.