Şimdi Ara

“Adil Kullanım Kotasına Hayır!” kampanyası meclisten destek buldu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
6
Favori
4.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınırsız olunca ortak kullanım artar ona eyvallah ama hala 50gb akk sunan paketler var ve yükseldikçe fahiş bir fiyat artışı

• AYLIK 60 LİRA PARA ÖDÜYORUM BANA 24 MEGABİT DENİLEREK SATILAN HIZLI İNTERNETİN HIZI 3 E DÜŞÜYOR BU ADALET Mİ? SORUYORUM BU ADALET Mİ? VATANDAŞI KİM KORUYACAK BİZE KİM SAHİP ÇIKACAK? NE YAPALIM?

• quote:

Orijinalden alıntı: erturkcan2

AYLIK 60 LİRA PARA ÖDÜYORUM BANA 24 MEGABİT DENİLEREK SATILAN HIZLI İNTERNETİN HIZI 3 E DÜŞÜYOR BU ADALET Mİ? SORUYORUM BU ADALET Mİ? VATANDAŞI KİM KORUYACAK BİZE KİM SAHİP ÇIKACAK? NE YAPALIM?

Bak kardeşim sen kotan dolmadığı zamanlarda bile o hızları almıyorsun.

Bu açık seçik yalan beyana girer ve yaptığımız sözleşmeye aykırılık oluşturur.haksız kazanç sağlar ve bu suçtur.ttnet veya bir başkası suç işliyor derken

Amma ; şeytan bu ülkeyi terkedeli çok oldu
    Zira saray soytarılarına şeytan şapka çıkartıyor
    artık.

Bu sefer " bulunduğunuz konum "
    " altyapı üst yapıdan biz sorumlu değiliz "
    Palavrası devreye giriyor.
    Böylece bu suçtan sıyrılıyorlar.

Misal bizde tarife 16 mbit geçen hafta ttnet arıza ekibi geldi hız ölçümü yaptı 9 mbit çıktı.
    ne yapacaz şimdi ?

Bu sorunun çözümü

Sözleşmede ucu açık maddeler olmayacak.
    Yani,
    16 mbit'e kadar
    32mbit' e kadar diye bir zırvalık olamaz.
    Ne veriyorsan ona göre ücret alacaksın

Sadece bu da değil

Download upload hızlarıda sözleşmede
    açık seçik yazacak.

Ondan sonra yaslan arkana.

Madem altyapı üstyapı seni ilgilendirmiyor .
    Kolayı var.
    gelir teknik ekibin eve veya işyerine
    hız testini yapar .download testini yapar.
    sonuç ne çıktıysa ona göre ücret alırsın.
    olay biter.
    16 mbit tarife satacaksın 9 mbit hizmet vereceksin oh ne güzel.

Peki böyle olursa ne olur.

bu altyapı üstyapı zırvalıklarına sığınamazlar
    Haksız kazanç elde edemezler.
    Daha çok kazanmak istiyorlarsa altyapıyı hızlı bir şekilde çözerler.

Peki bütün bunları kim yapacak ?

Tabiiki Cumhuriyet tarihinin en milli iktidarı !
    Milletvekilleri bakan maaşları söz konusu olunca jet hızıyla işi hallediveriyorlar.

Bir başka yol daha var .
    yalnız bu yol
    demokrasiden nasibini almış
    Hak hukuk nedir bilen
    evrim sürecini tamamlamış
    toplumlar için geçerli.

Kısacası En pratik En hızlı ve Kesin Sonuç

Boykot ve protesto

Nasıl tüyleriniz diken diken oldu değil mi ?
    Alışık değiliz böyle kominist çağrışımlara.

Ttnet aboneleri en yakın abone merkezine gidip yada toplu imza yöntemiyle abone iptal dilekçesi verse
    Çok değil 2-3 ay evde internete girmemeyi
    göze alsa

Bu adamlar öyle bir hizaya gelir ki.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 25 Haziran 2016; 23:57:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maroon On

quote:

Orijinalden alıntı: tobepeopleAKKyi kaldıran kim olursa olsun oy alır benden diyenler kaç kişiyiz...
    Bir akk icin vatan hainlerine destek verecek degiliz. Boyle dusunen arti oy veren 30 kisi vatan severligini -tabi varsa- gozden gecirsin.

Türkiye'de siyasetin halka fayda neden vermediğini güzel anlatıyor bu cevap.Demokraside insanların ekonomik,hukuksal,eğitim alanında talepleri olup,bu talepleri karşılayacağını vaad eden partiler ortaya çıkar ve seçim olur.Ancak görüldüğü üzere biz ideolojilere öylesine saplanmışız ki bir seçmen talebi dile getirmek bile vatan hainliği sayılıyor.

• Boykot ve protesto

hemen gözünüz korkmasın lan , alıcaksınız modemlerinizi adam gibi organize olup artık genel müdürlük mü olur başka bi ttnet , türkcell yeri mi olr bilemem kırcaksınız o beş para etmez aletleri , hem tr de hem dünyada haber olucaksınız , buna kayıtsız kalamazlar ha gerçi bu adamlar o kadar yüzsüz hırsızlar ki kayıtsız da kalabilirler

az açın gözünüzü açın hala bu adamlarla konuşarak anlaşmaya çalışacağınızı zannediyorsunuz , ne akıl var bu adamlarda ne kafa sade hırdan gürden anlarlar bunlar

• quote:
    quote:

Orijinalden alıntı: ozkn_s

Haberde okunmaya değecek hiçbir şey yok .
    laf olsun diye yazılmış.ama forumdaki arkadaşların yazdıklarında ise epeyce yoğun bilgiler var.adeta bilgi patlaması.

Meclisten destek geldi deyince haberde
    Allah allah dedim .nasıl oldu ya ? Dedim ama
    Demez olaydım.
    gele gele
    cibilliyetsiz
    vatan millet düşmanı
    Paralel ve ergenekonun karargâhı
    Bir partinin milletvekilinden destek geldi.
    Sevinek mi ağlayak mı a dostlar.

Bu Cumhuriyet tarihinin en milli iktidarından
    bir ses çıkmaz mı diye merak ediyor insan.
    Sen tut paralelin ergenekonun üst akılın hakkından gel ttnet'e gelince tııısss

Akk konusu önemli mutlaka değişmeli
    Hedef sadece bu olursa emeklere yazık olacak gibime geliyor.ve oluşan bu sinerjinin daha çok kazanım elde etmesi gerekiyor diye düşünüyorum.uzun zamanda az yol değil
    kısa zamanda çok yol almamız lazım.

Akk kısıtlamaları kalkacak
    Download hızı min 25 mb/s olacak
    Upload hızıları bu rezil seviyeden çıkacak.
    Fiber internetin önündeki engeller kalkacak.

Cumhuriyet tarihinin en milli iktidarının milletvekilleri sizden icraat bekliyoruz.
    zira siz konuşmaz yaparsınız öyle değil mi ?
    Bizi cibilliyetsiz vatan millet düşmanı Paralel ve ergenekonun karargâhı bu soysuzların eline bırakma.

Adı "Türk Telekom" olan milli telekomünikasyon firmasını araplara peşkeş çeken "Cumhuriyet'in en milli iktidarı" :)
    Ergenekon'un yalan çıktığını biliyoruz, fetö ile yatağa girenleri de biliyoruz.
    Bence sen ağlanacak haline gül cibiletsiz dostum.

• Bana kızmadan önce yazıyı biraz daha dikkatini vererek okumanı tavsiye ederim.
    güzel kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seefoo

quote:

Orijinalden alıntı: Maroon On

quote:

Orijinalden alıntı: tobepeopleAKKyi kaldıran kim olursa olsun oy alır benden diyenler kaç kişiyiz...
    Bir akk icin vatan hainlerine destek verecek degiliz. Boyle dusunen arti oy veren 30 kisi vatan severligini -tabi varsa- gozden gecirsin.

Türkiye'de siyasetin halka fayda neden vermediğini güzel anlatıyor bu cevap.Demokraside insanların ekonomik,hukuksal,eğitim alanında talepleri olup,bu talepleri karşılayacağını vaad eden partiler ortaya çıkar ve seçim olur.Ancak görüldüğü üzere biz ideolojilere öylesine saplanmışız ki bir seçmen talebi dile getirmek bile vatan hainliği sayılıyor.

Harika bir yazı
    Yüreğine sağlık

• Sorunun bir ayağı da piyasa tekeli olan telekom un kullanıcılardan 20 25 lira bir de hat parası tırtıklamak için DSL üzerinden abonelik satması. Böyle olun ca 59 lira diye satılan paket kullanıcıya fiilen 80 lira civarına gelmekte. Bu resmen soygundur. Bu da hizmet kalitesini.doğal olarak düşürüyor, ve telekom lehine haksız kazanç yaratıyor. DSL teknolojisinin kullanımı kademe kademe kaldırılmalı, özellikle ilgili kurumlar firmalara baskı uygulamalı bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 24 Haziran 2016; 12:45:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKK tarihi bir ayıptır. Bu yanlıştan bir an önce dönülmesi gerekiyor.

• Ben AKK'ye de razıyım, daha fazla download için daha fazla para vermeye bile razıyım, yeterki hızlı internet olsun.
    Cep telefonundan bile internete daha hızlı giriyorum, üstelik pişkin pişkin 400-500MBit hız diye reklamını yapıyorlar. Öte tarafta kablo ile bağladığın internet hızı maksimum 16mbit. Onu bile göremiyorum, evden bağlandığım ADSL 9mbit ile anca bağlanabiliyor. Kabloyla nasıl daha yavaş bağlanılır onu da anlamış değilim. Sanki dağ başında yaşıyoruz, hala ne fiber var, ne vdsl hizmeti. Paso reklamını yapıyorlar ama fiber ve vdsl hizmetleri çok kısıtlı yerlerde veya büyük sitelerde geçerli.
    Ben operatörlerin yerinde olsam böyle bir hizmet vermeye utanırdım.
    Bazen evdeyken internete daha hızlı girmek için wifi'yi kapatıyorsam ortada çok büyük bir yanlış var.

• Çin'de yaşadığım sürede 100Mbps fiber internetim AKK'siz olarak vardı ancak yurtdışı bağlantılarında bant genişliğim çok düşübiliyor, ping latencylerim de çok yüksek oluyordu. Çin içinde yaptığım DL'larda ise gerçekten de 100Mbit/sec'e yakın DL'lar yapıyordum. Ülke çıkışlarımızla bağlantılı olarak, ülke çıkışlarındaki kullanım oranına göre değişken bant genişliği ve ülke içinde de sözleşme yapılan bant genişliğine göre bant genişliğinin sağlanması gerekir, bence esas adil kullanım bu şekilde sağlanır.
  • Yinemi siyaset bitmedimi insanlardan alacaklariniz 2 3 adam için. Bitmedimi tartışmalarınız başkalari için.Ben çok sıkıldım artık bu ulkedeki siyaset , siyaset falan değil boşuna konuşmayın . Devlet adamı çöplüğü bu ülke hepsinin maaşi ve nufuzuyla cebine tonla para girdigi aksam haberlerinde de halk adami maskesi taktigi sacma sapan bi ulke. Lise 4 ogrencisinin ucgenin ic acilarina 1 , 30 yasina gelmis adamin kadinlarda en sevmedigi ozellik sakiz cignemesi olabilen bi ulke. Bu hale getirilen hic siyaset adi altinda boş laf salatasi yapmaya gerek yok . Paralelmis ergenekonmus ssk paralariymis ayakkabi kutusuymus. Dogruyu goren goruyor gormeyende takımını tutmaya devam ediyor. Gozleriniz bigun açılırsa çekinmeyin neden bu kadar geç açıldığı için size kızmayız.

• Bu ülkede meclisten yasa geçmesi için, yasanın halk yararına değil; vekil yararına olması gerekiyor.
  • Din dil ırk ayrımı olmayan bir uygulama için bütün milletvekillerinin birleşmesi gereken bir durum.

• Bi bitmediniz...

• Maroon On kullanıcısına yanıt
    Bu işin vatanseverlik ile alakası yok herkes istediği bir şey için oy verir bazısı iş ister şu parti kazansın işim hazır der, bazısı kendini dışlanıyor hisseder kendi ülkesini kuracağını sanar cahildir, bazısı milli araç için oy verir, bazısı da oy vermez çünkü hepsinin işe yaramaz adamlar olduğunu biliyordur benim için önemli olan şey ,internet ben oyun ve film müptelasıyım bu senin için farklı olabilir bu AKK haltını ülkenin en güçlüleri kontrol ediyor Turkcell ,vodafone, Türk Telekom ve bunu kullanan insan sayısı en az 60 milyon hatta bazılarının çift hattı var buna 80 milyon diyebilirsin ve yine hepsinin interneti de var evinde direk bunlar tüm iletişimi kontrol ediyorlar ve anlaşmalı olarak halkı sömürüyorlar ,dünyanın hiçbir ülkesinde AKK yok Afrika da ve Çin'de bile... Aynı şeyi benzin de de yapıyorlar ancak benim arabam yok zaten benim sorunum değil yani ülkemiz aracılığıyla Avrupa'ya benzin ve doğalgaz gidiyor ancak en pahalı ödemeyi biz yapıyoruz hepsini o koruduğun devlet getirdiği vergi ile alıyor zaten her şeyin vergisinin vergisinin vergisini ödüyoruz bu Avrupa'da bir kez alınır devletin yeterince parası var ülkeyi korur isterse bu devletin parasıyla 1000 odalı saray yapılabiliyor bunu sadece zevk için yapabiliyorlar aynı para ile 700 tane 1000 odalı hastane yapılabilirmiş ayrıca işletme maliyeti de cabası yıllık peyzaj gideri 108 milyon lira , Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın 6 aylık doğalgaz gideri ile Bayburt'un tamamı ısıtılabiliyor , Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın aylık gideri 21 milyon lira ,Yıllık temizlik maliyeti 104 milyon TL , ve personel ücretleri var...bu parayı verebiliyorsak mesela Google robot şirketi Bosyon Dynamics'i 500 milyon dolara satın almıştı bu şirketi satın alabilirdik nokia'yı Toshiba'yı veya Volvo’yu 1.8 milyar dolara alabilirdik ve ülkemizde üretip satabilirdik ayrıca sahip olduğu tüm teknoloji de bizim olurdu ve kurulacak fabrikalar ile işsizlik de azalırdı yerli bir otomobilimiz de olurdu sıfırdan yapmak yerine ki, zaten tüm parçaları ithal oem araba gibi...
    Önce bunları savun da sonra vatanseverim diye geçin yani devletin başı vatansever olsa böyle yapardı zaten bir sürü teknoloji firması satılırken izliyoruz ama saray yapmaya gelince sıkıntı yok yıllık sarayın maliyeti en az yarım milyar lira ki dahası da vardır 1 milyar diyelim gazi maaşları 400 lira göçmen maaşı 800 lira en basiti daha ne diyelim vatansever...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 24 Haziran 2016; 12:01:19 >

• akk yi destekleyenler telekomun silahşörleri başka hiç bir açıklaması yok bunun.
  • :D konuyu hemen siyasete getirmişler akk kalksn bize yeter herkezi destekleriz bu konuda

• sınırsız olan bir şeyin nasıl kotası olur? Kotayı geçince hız dusuyor. Peki neden az kullanınca artmıyor?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.