Şimdi Ara

Adım Adım Ticaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sermayenizin olmadığını varsayıyorum. Gidin yeni bi çar açın kendinize Bu çarı 45 Levele kadar kasın.
    1)Kaul Görevini yapın Kaul Egg 2m e gider.
    2)+5/+6 Paper Görevlerini Yapın sonra +7 basın 3,5 m den anvilin yanında satılır.
    3)Full Plate Görevlerini yapın ve +7ye basın 10-12m e satılır.
    4)Chaos'a girin mutlaka ilk zamanlarda kırmızı kutu bile alsanız kardır.
    (Daha sonra chaos'a girmeye tenezzül etmeyeceksiniz.)
    5)Chitin +5 Görevlerini yapın Aldığınız Çitinleri +6 ya basarak anvilin yanında satın ( Carnacta 18,5m e gidiyor)
    6)Chitin +5 Buying Kurun Lufer yada emc ye aldığınız çitinleri +6 basıp satabilirsiniz.
    7)Sermayeniz arttı elinizde biraz para var şimdi.Çarınızı 55 Levele kasın.
    8)Şimdi chaos bdw zamanlarında Kırmızı,Yeşil,Mavi Kutu,Trina,Walkerie,Gryphon,Bahamut alın ft zamanlarında blue,green,black gem,ağaç sc, nightmare crystal alın satın.
    9)Sermayeniz bu sayede 10 Gb falan olduktan sonra
    Mirage Dagger +1
    Iron Impact +1
    Raptor +1 Alıp +6 ya basıp güzel fiyatlardan satabilirsiniz.
    (Carnacta Raptor 65/Iron Impact 70/Mirage Dagger 65m e gidiyor)
    Not: Sabrınız yoksa yapmayın Satılmıyor diye +7 ye sallayacaksanız bu maddeyi geçin bu işte 10 saat bişey satamazsın sonra biri gelir 5-6 parça item çeker gider ve bu işte fazla takılmayın anvil kumardır.
    10)Sermayeniz 25-30 gb oldu +8 ii +8 shard +9 cleaver +8 raptor gibi +7 avedon +7 hell breaker +7 dark vane +7 sherion gibi itemleri piyasanın altında fiyatlarda alın ve piyasa fiyatında satın.

Ve son olarakta arkanıza dönüp bakın ve bana dua edin

Bdw Saatleri - Chaos -Ft Saatleri
    • 02:00 BDW
    • 03:00 CHAOS
    • 05:40 FT
    • 09:00 BDW
    • 11:00 BDW
    • 12:00 CHAOS
    • 15:00 CHAOS
    • 15:40 FT
    • 17:00 BDW
    • 22:00 CHAOS
    • 23:00 BDW
    • 23:40 FT

• Yararlı olablr,güzel paylaşm
  • quote:

Orijinalden alıntı: yardınlutfenpls2

Yararlı olablr,güzel paylaşm

teşekkür ederim
  • black blue gemle parayı 10gb ye cikardin e ondan once 1gb para vardı bu gemlerden ettigin kar en fazla 500k zaten 10gb yapana kadar ay yıl geçecek..

45 yaptıgınız chardaki 1gb ile biraz risk alın hb +0 alip +5 +6 yapıp satmaya calisin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökây

black blue gemle parayı 10gb ye cikardin e ondan once 1gb para vardı bu gemlerden ettigin kar en fazla 500k zaten 10gb yapana kadar ay yıl geçecek..

45 yaptıgınız chardaki 1gb ile biraz risk alın hb +0 alip +5 +6 yapıp satmaya calisin..

başta sabırlı olun diye başlık attm zaten. tabiki 1 ay gecicek onu yapana kadar sen 1gunde 150gb mi kasıosn?:S
  • bence 14 günlük hf alın

yeni accont kurun ve charınızı 46 yapıp chitin görevlerini yapın charın

+5 chitinlar 5,5-6m tanesi ...

çok fena para var o işte

h-f varsa 1 rogueyi 1 lwlden 46 yapmak max 3 saati filan alır 3 saatin sonunda 6*5 = 30m cepte bir ara yapıyordum ben bu işi sonra sıkılmaya başlayınca bıraktım

günde 3 tane charı 46 yapıp chitin görevlerini yapsanız 90m eder ve gelen m.s buss filan falan hiç saymıyorum gelecek itemleri chara
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo41

bence 14 günlük hf alın

çok fena para var o işte

h-f varsa 1 rogueyi 1 lwlden 46 yapmak max 3 saati filan alır 3 saatin sonunda 6*5 = 30m cepte bir ara yapıyordum ben bu işi sonra sıkılmaya başlayınca bıraktım

günde 3 tane charı 46 yapıp chitin görevlerini yapsanız 90m eder ve gelen m.s buss filan falan hiç saymıyorum gelecek itemleri chara

mantıklı ve güzel...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bence 14 günlük hf alın

çok fena para var o işte

Görev bugı varmış. 1 Lv de çitin görevleri yapılıyormuş. 1 Lv çarı clana alıp pelerin görevine çekiyomuşsun. Görevden çıkınca çar lufere/elmorada geliyormuş sonra ( nasıl alıyorsun görevi bilmiyorum ama buglıymış işte) görevi alıp çitinleri direk alıyomuşsun.

Sadece duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

quote:

bence 14 günlük hf alın

çok fena para var o işte

Görev bugı varmış. 1 Lv de çitin görevleri yapılıyormuş. 1 Lv çarı clana alıp pelerin görevine çekiyomuşsun. Görevden çıkınca çar lufere/elmorada geliyormuş sonra ( nasıl alıyorsun görevi bilmiyorum ama buglıymış işte) görevi alıp çitinleri direk alıyomuşsun.

Sadece duydum.

oluyor kronosda denedim 3. charı kastım ancak 35 yapması cok sıkıcı

• bu oyunda tek para kasma yontemı var oda pazarda olmayan itemleri degerinin altında alıp degerinde satmak.bunlar +7 raum,iron neck,iron belt +8 avedon hb felan anladınız.yani sadece bi kac günde 15-20 gb kar yapabilirsiniz.tabi bunun için sermaye lazım.ama ticaretde zaten para olmadan olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

bu oyunda tek para kasma yontemı var oda pazarda olmayan itemleri degerinin altında alıp degerinde satmak.bunlar +7 raum,iron neck,iron belt +8 avedon hb felan anladınız.yani sadece bi kac günde 15-20 gb kar yapabilirsiniz.tabi bunun için sermaye lazım.ama ticaretde zaten para olmadan olmaz

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

bu oyunda tek para kasma yontemı var oda pazarda olmayan itemleri degerinin altında alıp degerinde satmak.bunlar +7 raum,iron neck,iron belt +8 avedon hb felan anladınız.yani sadece bi kac günde 15-20 gb kar yapabilirsiniz.tabi bunun için sermaye lazım.ama ticaretde zaten para olmadan olmaz

noktayı koymuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.