Şimdi Ara

Adım Bayram Bayram TRT'den yeni sitcom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekranların para dağıtan şakacısı Gökhan Yıkılkan ile Zihni Göktay’ı buluşturan ‘Adım, Bayram Bayram’ kahkaha fırtınası estirecek. Zaman zaman haberlere de yansıyan kaçak yapı ve gecekondu sorunu mizahi bir dille TRT’nin yeni dizisine taşındı.

Yapımcılığını Dada Film’in üstlendiği, proje tasarımı Murat Toktamışoğlu’na ait olan, yönetmenliğini Ebru Yalçın’ın yaptığı, senaryosunu İnan Güngören ve Yılmaz Okumuş’un birlikte yazdığı iddialı yeni sitcom ‘Adım, Bayram Bayram’ yakında TRT1 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Gökhan Yıkılkan’ın başrolünü oynadığı dizide Zihni Göktay, Parla Şenol, Hakan Bilgin, Meltem Yılmazkaya, Belgin Erdoğan, Cem Kılıç gibi isimler de rol alıyor.
     Adım Bayram Bayram TRT'den yeni sitcom

FRAGMAN
    http://vimeo.com/18511353

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Evolution -- 16 Ocak 2011; 14:47:50 >

• Yeni bir komedi dizisi daha.Konusunu merak ediyorum.Bunun ismide ilginçmiş.Son zamanlardaki dizi isimleri çok ilginç önceki mesajımdada belirttiğim gibi.Örnek ''Adını Feriya koydum,Türk malı,Nuri:İki medeni insan gibi''
  • Aha buda internet sitesiymiş :http://www.adimbayrambayram.com/
  • bu adamda yetenek var bence
  • çok yetenekli adam para dağıttığı yarışmada süperdi ama sonra herkes tanımaya başladı adamı, yarışma da ondan sürmedi sanıyorum.
  • 2. bölümü yayınlandı az önce.
    bence güzel bir dizi yetenekli bir oyuncu. diğer kadroda gayet güzel. güldürmek ağlatmaktan çok daha zor olduğu için tutması zor olabilir.
  • Tutmaz, imkansız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel keyifli biri dizi bence. Oyuncularda gayet başarılı .
  • Adam yetenekli ama pek tutacağını sanmıyorum.
  • Çok güzel bir dizi tutarsa çok iyi olur
  • adam yetenekli bi zahmette de çok iyiydi ordan tanıyan takipçileri sayesinde uzun gider bu dizi şahsen ben orda görmüştüm epeydir güzel bi komedi dizisi yoktu iyi de oldu
  • Dizinin reytingleri nasıl arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

Çok güzel bir dizi tutarsa çok iyi olur

• Cumartesi gecesi taksimde gördüm..gerçekten çok komik ,fırlama bi adam .Bizim bardan çıkan bir kıza " hacı napiyon ya fln " diye seslenişi de gayet orjinaldi
  • dizi bitmis bugun farkettim ne sacma sapan isler bunlar, 4 bolum yayinlayip kaldiriyorlar. kilic gunu gibi bir dizi 8 bolum yayinlanmisti hala ofkeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 9 Nisan 2011; 12:35:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.