Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (988. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
20.184
Cevap
789
Favori
1.661.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 986987988989990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hafif siklette dövüşen genç bir boksör. Bir maçında gözüne aldığı darbe ile görme yetisini kaybeder ve yeniden görebilmesi için ameliyat olması gerekir. Boks maçlarını ayarlayan para babası artık onun işe yaramayacagını düşünür ve gerekli ameliyat parasını ona vermez.

Bu sırada bir kızla tanışır ve birbirlerine aşık olurlar. Kız ve kızın küçük erkek kardeşi ona yardım edicektir. Bir bankadan kurye aracına transfer olması gereken bir kaç çuval parayı soymaya karar verirler. Boksör gözleri görmediği halde duyma yetisiyle bir asansörde üç polisi de yumruklarıyla nakavt etmeyi başarır ve para çuvallarını alırlar.

Sıra boks maclarını ayarlayan ancak ameliyat parasını vermeyen mafyadan intikam alınmasına gelir.

duygusal ve bir o kadar iyi dövüşen bu boksörün filminin adını hatırlayamıyorum :((

film tahminen 2015 öncesi bir film. yardımlarınızı beklıyorum :((

• Netflixte bir belgesel varmış. Kız arkadaşım anlattı ama bulamadım.
    Doğa ve matematik ile ilgili. Doğanın şifresi? Altın oran, Fibonacci vs de olabilir. Ama Fibonacci ile ilgili bir belgesel buldum. Bu değildi dedi. Var mı aklına gelen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar film değil de bir skeç arıyorum. Eser yenenler in 3 adamda yaptığı bir skecti. Skecte çocuğunu şarafsız diye çağırıyordu. Sahne büyük ihtimal evde geçiyordu
    Bulan olursa krallllldir.benim icinnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir adam geceleyin özel arabasında bir tüneli geçip bir köye geliyor . Sanırım yanında bir bayan var. Köyün içinde geziyorlar . Kendilerinden başka kimseyi görmüyorlar. Evlerin içinde geziyorlar.Duvarda asılı bir resim gördüğünü hatırlıyorum. Daha sonra geri dönmek istiyorlar. Arabalarıyla köyden çıkmak için tekrar tünele giriyorlar. Ama bir türlü tüneli geçip öbür tarafa çıkamıyorlar. Hep aynı yere geri geliyorlar. Bir gerilim korku tarzında bir film idi. Bu filmin adı neydi?

• Bu filmi bir kaç ay önce seyrettim. İsmini hatırlayamıyorum. Bana bir gün müsaade et. Yazarım buraya. Seyrettiğim filmlerin excell'de listesini yapıyorum. Listeden bulup yazarım. Tabi daha önce bilip te buraya yazan olursa o başka.

• Adını hatırlayamadığım bir mini dizi var. Siyahi bir dedektif vardı ve asyalı bir aile kaybolan çocuklarını bulması için tutmuşlardı fakat çocukları kendini cyborg yapmıştı sanırım ve dizinin sonunda dedektifin de bir cyborg olduğu görülüyordu. Bilen var mı?

• Arogan11 A kullanıcısına yanıt
    Vivarium olabilir.

IMDB

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar aradığım 3-4 film var kesik sahneler var aklımda sadece.

Birincisi bir savaş filmiydi sanırım, d-smart varken falan izlemiştim 6-7 yıl önce. Savaş suçlarını falan işliyorlardı filmde, askerler kadınlara falan tecavüz ediyorlardı. Kadınlar Asyalıydı sanırım. Tek hatırladığım replik askerin sadece şeker yalayacaksın gibi bir şeydi kadını odaya atıyordu.

İkinci film ise dövüşlü bir şeydi sanırım Çinli bir kız vardı filmde. Kafes dövüşleri ve gemi sahnesi vardı. Limuzin sahnesi de vardı diye hatırlıyorum. Aklımda böyle yer etmiş. Ama güzel bir filmdi.

Üçüncü film ise uzakdoğu dövüş filmlerinden, aklımda kalan en belirgin sahnesi son sahneydi adam bebeği sırtına bağlayıp kaçıyordu olay yerinden.

Dördüncü film net olarak gençlik filmlerindendi Kanald'nin gece yayınladıklarından. Bijon anahtarı kullanıyordu katil, hatta kuyuya falan atıyorlardı bijon anahtarını yanlış hatırlamıyorsam. Köpüklü parti sahnesi falan da vardı. Filmin ismi uzundu.

İkincisi Babil MS, dördüncüsü Kızlar Tarikatında Cinayet filmleriymiş.

Diğer iki filmi hala bulamadım. Savaş suçlarıyla ilgili tüm filmleri didik didik ettim ama bir sonuca ulaşamadım. İlk film Babil MS ile aynı gün yayınlanmıştı diye biliyorum Kurban Bayramı dönemleriydi kış ayıydı. 2010-2011 gibi falan izlemiştim muhtemelen. Bu kadar detay çıkartabiliyorum en fazla kafamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciganito -- 14 Şubat 2023; 19:26:21 >
  • selam. doksanlı yıllarda bir ara tv'de gündüz kuşağında uzak doğu filmleri oynardı. bu filmlerden birini arıyorum. hatırladığım sahnede kadın (kötü karakter, şeytan) tek saç teli ile fincanı ikiye bölüyordu. ayrıca esas oğlanın boynundaki tılsımlı kolye, etrafta kötü ruh varsa uyarı veriyordu. ortasındaki şekil kızarıyordu. başka sahnede, finalde, kötü ruhun kollarından ip çıkıyordu, en son yakılıyordu. bilen var mı bu filmi?

• Arkadaşlar filmi bir arkadaşım izlemiş onun adına soruyorum tek hatırladığı detaylar bunlar, '' bir çocuk psikolojik haplar kullanıyordu bağımlıydı abisi de o hapları alıyordu zorla ondan çocuk ağlıyordu, çocuk hapa bağımlıydı galiba hiç evden bile çıkmıyordu.'' bu detaylardan bulmak zor gibi ama hatırlayan varsa yazarsa sevinirim.

• Selam. İki tane film arıyorum.

İlki seri katil filmi, katil cinayetleri kitaptan alıntı yaparak işliyor. İlk cinayet taksi de oluyor. Sanırım senato üyesini öldürüyor. Adam arabadan kaçmaya çalışırken kapı kilitleri bıçağa dönüşüyor, açamıyor bu yüzden. Diğer cinayet de adamı farelerin yemesi için bırakıyor kanalizasyona. En sonuncusu rıhtımda oluyor. Tam boğulmak üzereyken polisler kitabı okuyup kurtarıyorlar son anda.

İkinci filmi çocukken izlemiştim. Zengin bir ailenin bir çocuğu iki tane köpeği var. Bunlar iş gezisine gittiği zaman eve 2 tane hırsız giriyor çocuğu kaçırmak için. Girerken de önce ana kapının camını kırıp deniyorlar ama giremiyorlar sonra ikinci kattaki açık camı kullanıyorlar. Tırmanmak içinde sarmaşıkları kullanıyorlardı sanırım. Girdikten sonra evin hizmetçisini yakalayıp dolaba kapatıyorlardı. Ama bu 2 köpek başlarına bela oluyordu filmin sonuna kadar. 2 ya da 3 filmlik bir seriydi yanlış hatırlamıyorsam

• Halorandal H kullanıcısına yanıt

Merhaba

İlk film Bone Collector (Kemik Koleksiyoncusu)

Denzel Washington ve Angelina Jolie başrol oyuncuları.

ımdb
    The Bone Collector (1999) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt0145681/
  • topaz42 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler. İkinci film türünde bir sürü film var google üzerinden arama yaptı ama çeşitlilik çok fazla

• bir sahne vardı adamın yürürken imaj değiştirdiği. saçını değiştirip sigara yakıyordu. sıradandan kuul bir görünüme geçiyodu

• whatif kullanıcısına yanıt

Usual Suspects (Olağan Şüpheliler)'in son sahneleri olabilir mi? Bir bakın. Adam topallarken bir anda normale dönüyor. Sonra durup bir sigara yakıyor.

bay siyahyoutube
    Olağan Şüpheliler, Christopher McQuarrie'nin yazıp Bryan Singer'in yönettiği 1995 ABD yapımı neo-noir türü bir filmdir. Film polis sorgusuna alınan küçük çapta bir dolandırıcı Roger "Verbal" Kint'in hikâyesini anlatır. Bu sahnede polisler saatlerce yanlarında oturan adamın, aradıkları Keyser Söze olarak bilinen baş şüpheli olduğunu anlarlar ama iş işten geçmiştir.
    https://www.youtube.com/watch?v=yxaDTp4rKDE
  • Bir film vardi hatirladigim kadın dövüşçü bir de menajer gibi birisi kadin sagda solda ufak dovuslere katılıyor adam kadını goruyor kadini buyuk dovuslere falan sokuyordu kadin dovus yuzunden tad alma duyusunu kaybetmis finalde sakat haliyle biriyle dovusuyordu 2 ci bir filmde iki arkadas bir klube gibi yerde ölü bir kiz buluyorlar bağlı sekilde zombi gibi kadina tecavuz ediyorlar sonra baslarina parayla satiyorlar başroldeki oglanin sevdiği kizi final de bagli kiz kurtulup yaraliyor kiz bu sefer aynı zombi gibi oluyor sevdigi kizi bagliyor oraya

• Bir film vardi hatirladigim kadın dövüşçü bir de menajer gibi birisi kadin sagda solda ufak dovuslere katılıyor adam kadını goruyor kadini buyuk dovuslere falan sokuyordu kadin dovus yuzunden tad alma duyusunu kaybetmis finalde sakat haliyle biriyle dovusuyordu 2 ci bir filmde iki arkadas bir klube gibi yerde ölü bir kiz buluyorlar bağlı sekilde zombi gibi kadina tecavuz ediyorlar sonra baslarina parayla satiyorlar başroldeki oglanin sevdiği kizi final de bagli kiz kurtulup yaraliyor kiz bu sefer aynı zombi gibi oluyor sevdigi kizi bagliyor oraya

• bir film arıyorum bir türlü bulamadım bir kısmı şöyle:

büyükçe bir atıl durumda fabrika ama sanırım çöl gibi ıssız bir yerde, burada bir iki kişi uyanıyor ve nasıl geldiklerini ne olduğunu hatırlamıyorlar falan ve burdan kaçmaya çalışıyorlardı, hatta bir sahnede bir araba geldiğini duyuyorlar içinden bir adam ve küçük bir çocuk iniyor. içeridekiler eline bir cam parçası alarak küçük bir delikten güneş ışığı yansıtıyor, çocuğun dikkatini çekiyor ama babası pek umursamıyordu. Bilen varsa söylerse çok sevinirim

• Bir boks (dövüş) filmi arıyorum..

Hafif siklette dövüşen genç bir boksör. Bir maçında gözüne aldığı darbe ile görme yetisini kaybeder ve yeniden görebilmesi için ameliyat olması gerekir. Boks maçlarını ayarlayan para babası artık onun işe yaramayacagını düşünür ve gerekli ameliyat parasını ona vermez.
    Bu sırada bir kızla tanışır ve birbirlerine aşık olurlar. Kız ve kızın küçük erkek kardeşi ona yardım edicektir. Bir bankadan kurye aracına transfer olması gereken bir kaç çuval parayı soymaya karar verirler. Boksör gözleri görmediği halde duyma yetisiyle bir asansörde üç polisi de yumruklarıyla nakavt etmeyi başarır ve para çuvallarını alırlar.
    Sıra boks maclarını ayarlayan ancak ameliyat parasını vermeyen mafyadan intikam alınmasına gelir.

duygusal ve bir o kadar iyi dövüşen bu boksörün filminin adını hatırlayamıyorum :((

film tahminen 2015 öncesi bir film. yardımlarınızı beklıyorum :((

• adını hatırlayamadığım film bir kurtadam filmi. 90 larda çekilmiş olması lazım adamın biri bir kızı intihardan kurtarıyor kız bir yerden atlıyordu sanırım eyfel kulesi olabilir eleman bangi jumping ipiyle onu kurtarıyor sonra bir ara kız bunu ısırıyor sonra buda kurtadam oluyor. sonra kız bu adama yardım ediyor filan.

edit: filmi kendim buldum an american werewolf in paris.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemoberk -- 8 Mart 2023; 0:25:53 >
  • 
Sayfa: önceki 986987988989990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.