Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (987. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (6 Mobil) - 3 Masaüstü6 Mobil
5 sn
20.175
Cevap
789
Favori
1.655.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 985986987988989
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba 2000 li yıllarda tv de izlediğim bir filmi arıyorum. Genç bir erkek mustang arabasıyla sanırım üniversiteden evine dönüyor. Yolculuk sırasında karşısına adamın birinden kaçan sürtük ama güzel bir kadın çıkıyor, onu da arabaya alıyor ve beraber yola devam ediyorlar. Çocuk biraz saf ve utangaç kadına aşık oluyor ama belli etmemeye çalışıyor falan. Arada olanları hatırlamıyorum ama arabayla gidiyorlar çocuğun evine geliyorlar. Çocuğun ailesi zengin ve kadından hoşlanmadıklarını hatırlıyorum. Finalde kadının kaçtığı adam bunları buluyor, elinde pompalı var ama bir şekilde kadın adamı vuruyor.. gibi kesitler hatırlıyorum.

Mutlaka size de denk gelmiştir sanırım show tv de bir kaç defa izlemiştim.

• Aradığım dizi Bir asya dizisiydi.dizide savaşçı su gücünü kullanıp savaşıyordu bir sahnede su bulamadığı için kolunu kesip kanını kullanmıştı.hatta savaşçının Saçı mavi renk idi. Biliyorum biraz saçma bir dizi ama lütfen bulmama yardımcı olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altair27 A kullanıcısına yanıt
    The Storm Riders olabilir.
    https://m.imdb.com/title/tt0165499/
    Wind ve Cloud isimli iki kardeş falan vardı. Kötü imparatora karşı uçuşlu kaçışlı savaşıyorlardı.
    Serinin başka filmleri de var sanırım.
    Bu da Storm Warriors olanı daha yenihttps://m.imdb.com/title/tt1186371/?ref_=nv_sr_srsg_0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arodat -- 9 Ocak 2023; 17:48:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkürler buydu 😅

• altair27 A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Ben de çok aramıştım birkaç yıl önce 😄

• Videodaki sahne hangi türk dizisindendi hatırlamıyorum, normalde çok umursamam türk dizilerini zaten ama bunu merak ettim dizinin adı nedir? Mümkünse bi de bu sahne hangi bölümden hjdksfhajkdsh

• 90ların sonu 2000lerin başlarıydı, TV de izlediğim bir film ve bir sahnesini hatırlıyorum. Evin bahçesinde olan heykeller canlanıp küçük korkunç adamlara dönüşüp koşuyorlardı bu filmi bulana Allah razı olsun

• Kafadan_Kontak_1 K kullanıcısına yanıt
    Erkenci Kuş diye bir dizi vardı bu adamla oynadığı, o olabilir.

• yasaksevdam10 Y kullanıcısına yanıt

"gargoyles" olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurdem -- 10 Ocak 2023; 22:39:59 >
  • Kafadan_Kontak_1 K kullanıcısına yanıt
    Erkenci kuş. Bu kızın anası dolma mı sarıyodu ne, yoksa kendi mi sarıyodu da bi şeye benzemiyodu sanki bilemedim. Sanki ağızlarına sarma attılar gibi geldi.

Aynı kıyafet 26 Kasım 2018 deki bölümde var gibi. Bi bakın isterseniz.

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Goosebumps'ın revenge of the lawn gnomes bölümü olmalı

Sey degilmi ya o film yedi cüceler heykelleri canlaniyor milleti katlediyor

• Korsan CD K kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, film bu idi.

• ugurdem U kullanıcısına yanıt

Değil hocam

• Fearless_tr kullanıcısına yanıt

Film adını tam olrk ne aratmalıyım

• Ya geçen gün dijital platformların birinde arkadaşın evinde izlemeye başladığımız bir film vardı. Konusu uzaylı istilası var ama sanırım istilacı bir bitkiydi ve önce bununla savaşıyorlar sonrasında dünyanın kurutluşu için mi gerekliymiş tam anlayamadığım bir konu muhabbet arasında kaynadı gitti yeniden izlemek istiyorum. Oyuncular uzak doğulu idi koreli yada japon gelecekte geçiyordu. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• X kare kullanıcısına yanıt

Gerçekten hem tebrik etmek hemde teşekkür etmek istiyorum hatta çocukken etkisinden çıkamadığım sahneyi aşağı ekliyorum 1996 yapımı bir TV programıymış. Vay be resmen o sahneyi izledim ve rahatladım 😃😃. O heykeller bunlar işte, ışık açılınca tekrar donuyorlar karanlıkta canlanıyorlar.

Not çocukken okadar etkisinde kalmışım ki tekrar izleyince ne kadar saçma geldiğini anladım

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya SorunuzSuper Nostalgiayoutube
    All credit goes to Protocol GB Productions Inc. & Scholastic Productions INC Thanks so much for watching. If you liked my video go follow my social media pages for more Nostalgic content. Instagram: https://instagram.com/supernostalgiayt Twitter: https://twitter.com/SuperNostalgia9 TikTok: https://www.tiktok.com/@supernostalgiayt Viewer Beware you're in for a scare! Synopsis: Joe and Mindy's father is always buying kitsch garden ornaments. His purchase of a set of lawn gnomes leads to chaos, however, as Joe discovers they are alive and intent on causing mayhem. IMDB Rating: 8.0
    https://www.youtube.com/watch?v=WsQBXcUFlSI&feature=youtu.be

• arkadaşlar merhaba ya bir filmi arıyorum ve suan benım ıcın cok onemlı cunku salı gunu evlenme teklıf edecegım ve kız arkadasımla bırlıkte adını hatırlayamadıgımız eskıden ızledıgımız bır fılmı arıyorduk ve o gun bu fılmı onunla ızlemek ıstıyorum oyuzden bızım ıcın cok onemlı sımdı kısaca filme geleyim filmle ilgili hatırladıgım tek şey bir kadın vardı ve parkta otururken noel baba gıbı bırının at arabasına bınınce zamanda yolculuk yapabılıyordu romantık bır fılmdi boyle central park gibi bir parkta noel babaya rastladıgında zamanda yolculuk yapıyordu bır kere ve sonra ısler yolunda gıtmeyınce yıne o parka gıdıp o yaslı adamı beklıyordu ve o at arabasına bınıp zamanda yolculuk yapıyordu lutfen yardımlarınızı beklıyorum.

• ekostros kullanıcısına yanıt

Bunu, filmi ararken görmüştüm, ama pek benzemiyor, yine de izleyip sonuna kadar gitmem lazım.

Benim söylediğim filmde küçük bir kız ve babası vardı, çölde bir sığınaktan dışarıyı gösteren ekranlar vardı.

Küçük kızın elinde küçük bir bez bebek vardı.

Cevaplama için teşekkürler.

• ARKADAŞLAR ALLAH AŞKINA ŞU FİLMİ BULMAMA YARDIMCI OLUN YAAA :

Uzakdoğu filmi idi. (Çin-Kore-Japon tam hatırlamıyorum);
    Bir çocuk intihar etmiş onun ruhunu büyü (gibi bir işle) işiyle uğraşan bir adam galiba bir odaya hapsediyor camekanlı normalde çocuğu kimse göremiyor ama bu adam bi şey geliştirmiş sprey onu sıkınca ruhlar görülebiliyor neyse bu adam çocuğu odaya hapsetmiş bir şekilde odadan çıkamıyor çocuk, sonra bu işi araştırmak için galiba dedektif gibi bir adam geliyor sonra odanın kapısını açıp çocuğun çıkmasına izin veriyorlar ne yapacağını takip etmek için bu şekilde ilerleyen bir film 2005 -2006 gibi VCD’den izlemiştim. Filmin adı hayaletli oyunlu bir şey gibiydi ama bir türlü hatırlayamıyorum yaa. Yardım eder misiniz? 😔

• 
Sayfa: önceki 985986987988989
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.