< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 25 Aralık 2022; 3:41:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (986. sayfa)
-
-
Badland filmi var ama komedi değil dram.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hatırlamaya çalıştığım film sihay beyaz bi savaş filmi ama eski bi yapım değil 2015 ve sonrası diyeyim.%80 kısa filmdi iki asker bi yerden kaçıyolardı yada birbirlerini kovalıyolardı eve falan giriyolardı öyle kalabalık savaş sahnesi hatırlamıyorum.
-
Selamlar, Star Wars Güç Uyanıyor (aralık 2015) filminin sinema gösteriminden önce vizyona girecek bazı filmlerin tanıtımı yapılıyordu. Orada bir film tanıtımı vardı. Galiba otel temizlikçisi bir kadın dünyanın ruhuymuş. Başka galaksilerde yaşayan ırklar da varmış. Dünyaya saldıracaklar mıymış neymiş? Bir adam da o temizlikçi kıza çok özel olduğunu anlatmaya çalışıyordu. Sanki film 2016da gösterime girecekti. 2016 filmlerini ne kadar aradımsa da en ufak bir ip ucu bulamadım. Bilen, hatırlayan olursa çok mutlu olacağım. Teşekkürler.
-
Değil hocam
-
Free Fall (Serbest Düşüş) olabilir mi?
Kadın binadan çıkmaya çalışıyor ama çok zorlanıyor.
-
Konusu benziyor, ama hatırladığım sahneler farklıydı. 2 kişiyle değil de daha büyük çapta bir sorunun ortasında buluyordu kendini. Belki de yanlış hatırlıyorum. Teşekkürler
Dört yıl kadar önce çıkmış bir film vardı konusunu hatırlıyorum da adını hatırlayamadım. Şehirden uzakta yaşayan çocukları olmayan bir çifte şişman sürekli şapka takan bir çocuk evlatlık veriliyordu. bir süre sonra kadın ölüyordu. Çocuk ve adam bir nedenle ormana gidip kayboluyorlardı. Çocuğa ulaşamayan sorumlu polise haber verir. Adamın çocuğu kaçırdığı sanılara büyük çaplı bir arama kurtarma çalışması başlar. Eğlenceli, ailece izlenebilecek bir filmdi.
-
Eğer 4 yıl önce çıktığına eminseniz ve hangi ülkenin filmi olduğunu da biliyorsanız google'ye 2018'de çıkan filmler yazın. Listelenen filmlere bir göz atın.
Mesela: 2018 Amerikan filmleri. gibi.
Türünü biliyorsanız o şekilde de arayabilirsiniz.
2018 Gizem filmleri. Veya gerilim filmleri gibi.
-
-
aklıma dunkirk geldi, ama oda siyah beyaz değildi
https://www.youtube.com/watch?v=X5_GpmLuea4&feature=youtu.be
Aradığım film:
Film alman yada italyan yapımı. yüksek ihtimalle Alman.
Filmde bir kadın ve koca, bunlar 45 civarında yaşları, huzur içinde yaşanılan bir muhitteler. Ve oraya niyeti kötü iki tane 19-20 yaşlarında genç geliyor. Bu 2 kişi bu ev sahiplerini bir şekilde esir alıyorlar.
Sonrasında evde kadına ve adama alakasız şeyler yaptırarak kafalarınca kral gibi davranıyorlar.
Filmin adı lazım, bir başkasına önerecektim adını hatırlayamadım :)
Bahsettiğiniz senaryoya uyan bir film var. Funny Games (Ölümcül Oyunlar) filmi. 2007 yapımı. Seyrederken sinir olmuştum.
Bir de aynı filmin 1997 versiyonu var. Konuları aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 29 Aralık 2022; 10:5:51 > -
değil maalesef
-
Çok iyi teşekkürler.
Ben 1997 yapımını izlemiştim. 2007 de tekrar çekildiğini yeni öğrendim
Selamlar, izlediğim filmi veya diziyi (hangisi tam bilmiyorum) 10-15 yıl önce izlemiştim, tnt gibi kanallar vardı eskiler billirer. Lost gibi dizileri yayınlardı, o tarz kanallardan birisinde izlemiştim filmi, konusu neydi tam hatırlamıyorum ama filmde onlara bakmadığımız zaman hareket eden heykeller vardı diye hatırlıyorum bu filmi veya diziyi bulma imkanınız var mıdır ?
-
Bahsettiğin dizi sanırım o dönemlerde cnbc-e kanalında yayınlanan “doctor who” isimli dizi. Şu anda hangi kanalda yayınlanıyor bilmiyorum ama internetteki dizi sitelerinde bulabilirsin. Yani dizi hala devam ediyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Filmde pek bişey hatırlamıyorum vampirlerle savaşıyorlar di eski bir bina da kalıyorlar kutupane sahneleri vardı özel bı kalemle vücutlarına çizdikleri dövme ile yetenek kazanıyorlardı bu filmi bulun bana
Düşük kaliteli 3 film soracağım.
1. 1990'larda izlediğim bir korku filmi. Kurban bir yaratıktan kaçar, cin veya şeytanda olabilir. Bir otoparka bu yaratığın gözlerinden bir ışın çıkar ve otoparktaki bir araç patlar, bu patlama zincirle bir reaksiyonla yanındaki 5-10 aracıda patlatır.
2. bu filmide 2012 yılında bir internet sitesinde izlemiştim. Gelecekte geçen bir bilim kurgu filmi. Filmin başlarında bir gemi ile araştırma yapılır, sanırım suyu analiz ediyorlardı. Bir din adamıyla konuştuklarını da hatırlıyor gibiyim. Bar gibi bir yerde çıkacakları yolculukta kendilerine eşlik edecek birilerini bulurlar. Filmin sonuna doğru zorlu bir patikadan bir dağın içine giderler, dağın içinde ileri teknoloji bir şeyler vardı, burayı da tam hatırlamıyorum. Uzaylı teknolojisi ya da zamanda yolculukla ilgili birşeyler olabilir. Dağın içine iyi insanları zorla götüren bir grup kötü insan var.
3. Bu filmide 80lerin sonuna doğru ya da 90 larda izledim. Bir korku filmi. Filmde toprağa radyasyon karışıyordu sanırım. Toprakta insanları içine çekiyordu ve bir kaç gün sonra o insanların iskeleti bulunuyordu. Toprağın kendisimi böyleydi yoksa bir yaratık mı vardı hatırlamıyorum. Filmin ismini "bilinmeyen" diye hatırlıyorum ama bu şekilde bulamadım, orjinal adınıda bilmiyorum.
Düzenleme: 1 film daha ekledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurdem -- 4 Ocak 2023; 20:36:59 >
Yok hocam o değil teşekkür ederim yine de.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X