Arkadaşlar öncelikle merhaba. Geçen gün Lost' a tekrardan başladım ve nihayet bitirdim fakat aklımda kalan bir sahne vardı ve ben bunu Lost dizisinde olduğunu düşünüyordum fakat dizi bittiğinde anladım ki ben farklı bir dizi yada filmden sahne hatırlamışım. 1 haftadır düşünmeme ve araştırmama rağmen ne hatırlayabildim ne de bulabildim. Rica ediyorum yardım edin kafayı sıyırıcam takıntı oldu bende. Hatırladığım sahne şuydu; Ormanda bir grup bir baraka tarzı yerle karşılaşıyorlar içeriye girdiklerinde sanırım beyaz saçlı yaşlı bir kadın bunları buyur ediyor. Grup aç olduğundan bunlara yemek ikram ediyor fakat grup evi araştırdığında insanların kesilip biçildiği bir oda buluyorlar yedikleri yemekte insan eti varmış. Bu kadın sanırım yüzleri kırmızı boyalı tehlikeli bir yerli kabileye eşi yada çocuklarıyla beraber liderlik ediyor.Bu kabile yamyam bir kabile ormanda hayatta kalma durumu söz konusu sanki hatırladığım başka yerli ama iyi kabilelerde var.Birde yanlış bilgi olmasın yanlış hatırlıyor olabilirim bu grup kadının eşini yada bir yakınını öldürüyor ve kadın intikam almaya çalışıyor gibi az bölük pörçük hatırlıyorum ve Kesin hatırladığım şey bu yamyam kabilenin dişleri sivri hatta kadının dişleri de sivriydi sanırım ve bu yaşlı kadın ve eşi beyaz yerli değil gruptaki kişilerde onun gibi beyaz (Burda ırkçılık yapmaya çalışmıyorum!) hatırladıklarım bu kadar umarım bana yardım edebilecek bir arkadaş çıkarda bu ızdıraba son verir NOT:bu film mi yoksa dizi mi ondan bile tam emin değilim ama sanki dizi gibi hatırlıyorum. |
Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (989. sayfa)
-
-
Birşey daha hatırladım sanki olay amazonda geçiyordu kafanızı ütüledim kusura kalmayın.
-
Gelecek geçiyor robotlar insanlara yardım ettiği bir dünya var. Bir baba var robot tamircisi, çocuğu var ve bir gün küçük çocuk robotun biriyle kaçıp bir deniz kısına muhtemel fenere gibi bir yere gitmeye çalışıyor. Bilen var mıdır?
-
buraya eskisi kadar bakılmıyor sanırsam :(
-
Dostum bakılsa bile filmi hatırlayamadıktan sonra ne yapsın insanlar. Yardımcı olmak isteyenler tarifi okur, hatırlayan veya bilen çıkarsa cevap verir. Saatlerini verip tarifi aramaya mı çalışacaklar? İnsanların kendi hayatı var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben hergün bakıyorum da, son zamanlarda bahsi geçen filmler benim izlediklerimden değil. Bildiklerimi de zaten hep yazıyorum.
-
Dostum Into the Badlands dizisi var amazonda, onda öyle bir sahne vardı. Gözleri görmeyen yamyam bir yaşlı kadın, acıkmış haldeki bizimkilere ilaçlı çorba içirip sonrasında yerin altındaki sığınığa götürüyorlardı.
Bir de yine amazonda The Wilds - Yaban isimli Lost gibi uçak kazasıyla adaya düşen kızlar ile ilgili bir dizi var ama onu izlemedim dediğin gibi bir sahne var mı bilmiyorum.
Dostum Automata diye bir film var. Antonie Banderas'ın oynadığı robotlar ile geçen sanki çöl veya kurumuş göl gibi bir yerlerden geçerek bir yere varmaya çalışıyorlardı.
Hocam çok teşekkür ederim ama malesef ikiside değil hatırladığım kadarı ile lostun çıktığı zaman çıkmış yada o zamanlarda yayınlanmış olabilir yeni bir dizi değil. Yüzü boyalı sivri dişli yamyam bir kabile vardı bahsettiğim bu kadın bu kabileye liderlik ediyordu. Çok teşekkür ederim hocam yinede ilgi ve alakanız için umarım diziyi bilen bir arkadaş yardımcı olabilir.
-
Maalesef bu iki filmde değil. Başrol direkt erkek insan çocuk. Aİ filmindeki gibi yapay değil. Banderastaki gibi yok olan bir dünya üzerinden yapak zeka anlatan bir film değildi. İngiliz donukluğunda bir film arıyorum. Çocuk yetim kalmış olabilir. Evden kaçıp küçük beyaz robotla yola çıkıyor. Garip filmdi böyle digiturk kanallarının birinde denk geldiğin türden bir film. @xkare @arodat
-
D.A.R.Y.L. filmi var eski 1985,
Oradaki çocuk evlatlıktı
Real Steel (Çelik Yumruklar) olabilir mi?
-
Yok bu değil ama değişik eski filme benziyor. Tavsiye oldu
-
Öyle bir konu değil. Burada babayla boks yapmaya çıkıyor. Bu bildiğin diyelim 2000 filmi. Orada yaratılmış post dünya var. Tüplü monitörlü robotlar gibi düşünebilirsiniz. Baya gıcık bir boşluk hissi yaratan garip filmdi.
-
Hocam çok sağolun buldum nihayet 1999-2000 yapımı amazon tv series olarak geçiyor kanal d de yayımlanmış önceden ilgi ve alakanız için sağolun.
-
selamlar arkadaslar
izledigim film baya bi eski.
fazla vukaat olmayan bir yerin karakolu var karakoldaki polisler nuel aksami icin karakolu susluyo falan disarda muthis bir kar var sonra o karakolda mahsur kaliyorlar mahkumlarla samimi olmaya basliyorlar hatirlayabilen varmi cok bilindik bi film degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Assault On Precinct 13 (13. Bölgeye Saldırı) filmi olabilir mi? Yılbaşı var. Kar var. Ama olay da var.
-
selamlar.
aradığım filmde muhtemelen siyah çekilmiş ama daha yeni tarihliydi. oynayan kadınlardan biri iskandinav gibiydi. bu kadın mı erkek mi diye bakmıştım kadının gögüsleri filan bile yok gibiydi o yüzden bakmıştım. motocross motora binen biri vardı pek konuşmayan. belirli yerlerde tekno müzikle clupte oynuyor gibiydi bir eli havada filan.
-
Yüksek tansiyon .gerilimli aksiyonlu bir film di .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeşil cehennem .olabilir mi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X