Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (991. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.175
Cevap
789
Favori
1.655.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bir film arıyorum short video izlerken denk gelmisti bir sahnesi erkek ve kız tren garı ya da havaalanı tam hatırlamiyorum ayrilacakken erkek kiza tam bir hafta(tam gunu hatirlamiyorum)sonra burada buluşalım diyor sözleşiyorlar kız gitmeden once numarami istemedigine emin misin diyor erkek numarasini almiyor kizin sonra birsey oluyordu o gun orada olamiyordu biri tam anlatamadim ama bilebilecek varsa simdiden tesekkur ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serhann_10 kullanıcısına yanıt

Lake House (Göl Evi) olabilir mi? Keanu Reeves, Sandra Bullock.

Keanu Reeves geçmişten mektup yazıyor. Sandra Bullock gelecekten yazıyor. Tren istasyonu sahnesi var. O geldi aklıma.

https://www.imdb.com/title/tt0410297/

• topaz42 kullanıcısına yanıt

Yok hocam malesef degil

• Bi tane vampir filmi vardı.

Kadının biri vampirleri araştırıyordu. Bi tane kız kaybolmuştu onu arıyolarken Kocası mı ne vampir olmuştu. Sonradan kadın kendini ısırttırıp vampir oluyodu. çok fazla aklımda kalmamış. baya eskiden izlemiştin adını bilen çıkarsa sevinirim.

• osmangun92 O kullanıcısına yanıt

Bu film mi acaba?

ımdb
    Daybreakers (2009) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt0433362/
  • bir film arıyorum filmde bir makine gibi bişey vardı içinde bir sıvı vardı. bu sıvıyı döktükleri şey canlanıyordu. çizgiromandaki karakterleri gerçek dünyaya çıkarıyordu ilk başta iyi olan birini çıkarıyorlardı sonra yanlışlıkla diğer kötü karakterin üzerine dökülüyordu bu sıvı ve o canlanıyordu

• arkadaşlar bir grup eleman dağ başında kayalık küşük bir girişten farklı bir dünyaya giriş yapıyorlar. burada bulunan insanların yaşlanmadığı yüzlerce yıl yaşında olduğu söyleniyor. grubun içindeki bir erkek buradaki bir kadına aşık oluyor. ona benim dünyama benimle beraber gel diyor. kadın bunu kabul ediyor. diğer insanlar buna karşı çıkıyor. buradan çıkmaları halşnde kadının yaşlanacağını söylüyorlar. ama bunlar dinlemiyor ve oradan kaçıyorlar. çeşitli geçitlerden geçiyorlar. en son karlı tipili bir bölgeden geçiyorlar. karlı tipi olduğu için kadın çok kalın giyiniyor ve yüzü kapalı gözükmüyor. tipi geçtikten sonra adam kadının yüzünü açıyor ve çok ihtiyar bir kadınla karşılaşıyor. filmden hatırladıklarım bunlar. filmin ismini hatırlayan olursa çok iyi olur.

• aynedo A kullanıcısına yanıt

Film bu:

IMDb
    Time Trap (2017) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt4815122/
  • SpinalTap kullanıcısına yanıt

film bu değil. benim alattığım filmi tv de izlemiştim ancak bayağı önce en az 20 sene olmuştur. konu dediğim gibi kayalık bir geçitten geçerek bir dünya keşfediyorlar. burada ki insanlar hiç yaşlanmıyor. ancak oradan çıkarlarsa geçen tüm yılların acısı çıkarcasına yaşıyla uygun görünüme kabuşuyor. sevdiği adamla kaçan kadın.

• bilim kurgu falan değil. gizli bir medrniyet gibi, eski tarz film. gizli topluluğu keşfedn grup kadınlı erkekli 5-6 kişiden oluşuyor. bunların içinden 1 adam onlarla yaşamayı bırakıp sevdiği kadını da alarak kendi yaşadığı dünyaya çıkıyor. ama uyarıları dinlemediği için 100 küsür yaşındaki genç ve güzel sevdiği kadın yaşadığı dünyayı terkedip adamın dünyasına çıkınca yaşına uygun fiziksel olarak yaşlanmış oluyor.

• arkadaşlar aradığım filmin animesi de vardı kısaca anlatayım uzaydan gelen bir yaratık bir konak insan seçiyordu insanın içinden birden bir biyolojik zırh tüm vücudunu kaplıyordu ve insan süper bir savaşçı oluyordu böyle yuvarlak demir top lar vardı kafasının üstünde ve alnında bir yuvarlak demir vardı hatta bir sahnede alnın ortasındaki demir topu düşman kopartıp yutuyordu o toptan yeniden doğuyordu kahramanımız "G" ile başlıyordu bu anime film hatırlayan var mı ?

• ssss66 S kullanıcısına yanıt

Guyver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 30 Mayıs 2023; 20:20:38 >
  • çok teşekkür ederim süper oldu

• Arkadaşlar.

Uzakdoğu sinemasından bir filmden bir sahne soracağım. Polisiye bir film. Bu filmde bir mafya var. Polis adamın peşinde. Birgün emniyet binasına yanılmıyorsam mafyanın önde gelen bir adamını alıyorlar. Veya mafya liderinin kendisi de olabilir. Avukatı refakatinde sorular soruyorlar. Adamı dışarı çıkartıyorlar.

Sonra mafya liderinin sevgilisine diyorlar ki: Sizinle de biraz konuşabilir miyiz diyorlar. Kız kabul ediyor. Avukatı dışarı çıkartıyorlar. Kız masada oturuyor. Fakat kıza hiç bir şey sormuyorlar. Hiç birşey söylemiyorlar. Polilerden biri dışarıyı seyrediyor. Diğeri tavanı seyrediyor. Kız kızıyor. Birşey sormayacaksanız ben çıkıyorum diyor. 2-3 dakika kızı odada tutuyorlar.

Bir kaç dakika sonra kızı kaldırıyorlar yerinden. kapıya uğurluyorlar. Polis müfettişi diyor ki: Konuşma için size çok teşekkür ederim hanımefendi diyor avukatın ve mafya adamının yanında.

Avukat kıza diyor ki: Ne sordular. Onlara ne söyledin diyor. Kız hiç bir şey sormadılar diyor. Konuşmadılar diyor ama mafya lideri inanmıyor. Artık kızdan şüphelenmeye başlıyor.

Böyle komik bir sahneydi. Bayağı gülmüştüm. Jackie Chan filmleri tarzında, kovalamacalı bir polisiye filmdi. TV'de seyretmiştim.

Hangi film olduğunu hatırlamıyorum.

• Muhtemelen 30-35 sene evvel izlediğim bir filmi bulmak istiyorum, o sebepten size sormak istedim. TRT'de izlediğimi hatırlıyorum. 1980'lerin sonu ya da 1990'ların başı olabilir. Bir çocuk, evdeki televizyonlarında bir gün sonrasının yayınlarının izlenebildiğini keşfediyor. Sanıyorum TV antenine yıldırım düşünce oluyor. Ertesi günün at yarışlarını izleyip, ona göre kupon yapıp para kazanmaya başlıyordu. Filmle ilgili hatırladıklarım bunlar. Hatırlayan, ismini bilen biri benimle de paylaşırsa minnettar olurum.

• Ya bir film vardı bir evde beyaz bir dolap vardı o dolap başka bir evrene açılıyor ailenin çocuğu oraya giriyordu orda değişik yaratıklar vardı çocuk canavarı babası zannediyordu orada konuşamıyordu sonra ailesi o dolabı kırarak geçmeye çalışıyordu.

• zodiac_tauruss Z kullanıcısına yanıt

Billions for boris

• arkadaşlar bir grup eleman dağ başında kayalık küşük bir girişten farklı bir dünyaya giriş yapıyorlar. burada bulunan insanların yaşlanmadığı yüzlerce yıl yaşında olduğu söyleniyor. grubun içindeki bir erkek buradaki bir kadına aşık oluyor. ona benim dünyama benimle beraber gel diyor. kadın bunu kabul ediyor. diğer insanlar buna karşı çıkıyor. buradan çıkmaları halşnde kadının yaşlanacağını söylüyorlar. ama bunlar dinlemiyor ve oradan kaçıyorlar. çeşitli geçitlerden geçiyorlar. en son karlı tipili bir bölgeden geçiyorlar. karlı tipi olduğu için kadın çok kalın giyiniyor ve yüzü kapalı gözükmüyor. tipi geçtikten sonra adam kadının yüzünü açıyor ve çok ihtiyar bir kadınla karşılaşıyor. filmden hatırladıklarım bunlar. filmin ismini hatırlayan olursa çok iyi olur.

bilim kurgu falan değil. gizli bir medrniyet gibi, eski tarz film. gizli topluluğu keşfedn grup kadınlı erkekli 5-6 kişiden oluşuyor. bunların içinden 1 adam onlarla yaşamayı bırakıp sevdiği kadını da alarak kendi yaşadığı dünyaya çıkıyor. ama uyarıları dinlemediği için 100 küsür yaşındaki genç ve güzel sevdiği kadın yaşadığı dünyayı terkedip adamın dünyasına çıkınca yaşına uygun fiziksel olarak yaşlanmış oluyor.

Bu film uzun zamandır kafamı kurcalıyor. İnşallah filmi bulan çıkar.

• topaz42 kullanıcısına yanıt

Süper polis (1985) - jackie chan

• Arkadaşlar aylar önce de yazmıştım ama bilen çıkmamıştı. 2 adet film var aradığım.

1- Amerikan askeri bir baba sanırım emekli olduğu için olsa gerek ailesinin yanına dönüyordu. Bir kız, bir erkek çocukları vardı bu ailenin. Adamın eşinin pastanesi vardı, adam sivil hayata pek alışamadığı için sürekli erken kalkıp antrenman yapıyordu, bir gün eşinin pastanesinde çalışmaya başlıyordu, hatırladığım kadarıyla rakip bir pastane daha vardı aralarında rekabet oluyordu. Komedi filmiydi, kablotv sinema kanalında izlemiştim, sanırım 2015-2017 yılları arasında izlemiştim.

2- Başrolde hatırladığım kadarıyla turuncu saçlı, zayıf bir kadın karakter vardı. Bu kadın siyah bir minibüsü ile kasabaya gidiyordu ve kasabada vampir tarzı insanlar vardı, bu karakter kasabaya girdiği andan itibaren insanlar buna karşı garip davranıyordu. Kasabada piramitlerin içini andıran bir mekanda vampirlerle dövüşüyordu. Bu filmi sanırım 2003-2007 yılları arasında izlemiştim.

Edit: Birinci yazdığım filmi buldum, ismi Operation Cupcake fakat Türkçe dublaj ya da altyazı olarak hiçbir yerde bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edelion -- 6 Haziran 2023; 5:45:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.