Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (993. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.175
Cevap
789
Favori
1.655.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 991992993994995
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba.

Bu filmi bir kaç ay önce seyrettim. Seyrettiğim filmlerin listesini yapıyorum. Akşam eve gidince listeye bir bakayım.

Kadın kaslı bir tipti. Hatta filmin başında komutanını öldürüyorlar. Komuta bu kadına geçiyor. vs.

• Beyler ben bir film soracaktım filmi eskiden izlemiştim bayaa aradım fakat bulamadım. Filmin konusu bir soyguncu grup bı adamın evine giriyo kadın ve çocuk evde yanlız. Adamın evine kurdurttuğu kameralar sayesinde görevli kadını ve çocuğu yönlendiriyor şuraya git buraya git felan diye. Bulabilecek varmıdır acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Liste yaptığım filmlerin içinde bulamadım. Üzgünüm. Bir kaç gündür neydi bu film diye düşünüyorum ama bulamadım.

Topu Obili'ye atıyorum.

Obili kardeş. Şu filmi bir bul.

Denizin ortasında bir platform var. Ama petrol platformu filan değil. Nükleer platform. Bu platforma bir kadın asker atanıyor. Sanırım yüzbaşı. Bir de albay var orada.

Buraya saldırı gerçekleşiyor. Albay öldürülüyor. Bu kadın üssü savunmaya başlıyor. Nükleer füzelerin yönetildiği oda çok güçlü bir kapı ile korunuyor. Saldırganlar kapının dışında kalıyor. Ama kapıyı oksijen kaynağı ile uzun bir zaman sonra açıyorlar. Mücadele başlıyor.

Üssü savunan kadın geniş yüzlü, kaslı bir kadın. Hatta kadını babasını öldürmekle tehdit ediyorlar.

Babasının yüzünü hatırlasam filmi de hatırlayacağım. Yaşlı bir babası vardı. Jack Nicholson, William Hurt, John Hurt, Anthony Hopkins, John Lithgov, olarak arattım. Filmi bulamadım.

• topaz42 kullanıcısına yanıt

@BlackGhost12 @topaz42

ne biçim film kurdusunuz bea :) nasıl bulamazsınız !!! 5 saniye sürdü valla.

https://www.imdb.com/title/tt14174940/

Interceptor (2022)

Bi de beni etiketlerseniz mesajlarınızdan haberim olur. Yoksa rastgele denk gelirse görüyorum mesajınızı.

• obili O kullanıcısına yanıt

Biz seninle aşık atamayız Obili. Bu konularda üstad mertebesindesin. 

Ben de çok film seyrettim. Ben de arada buluyorum ama bunu nasıl bulamadım. Hayret. Halbuki birkaç hafta önce seyrettim. 

Estağfirullah ...

İzlediğimiz filmleri unutuyoruz tabi. Özellikle sıradan olanları . Bu durumda izlemesek bile , arayabilmek önem kazanıyor. Bu sorunun da verileri çok iyiydi. Bu yüzden kolay bulunur bir soru . Ne kadar hızlı bulduğun ise "movie sea platform nuclear terrorists" kelimelerini gogıl dayıya ne kadar hızlı yazdığına bağlı . Kafadan cevap verdi sağolsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 8 Temmuz 2023; 17:47:19 >
  • hocam sana bir film soracaktım bundan 5-6 yıl evvel gece vakti cnbc'de izlemiştim sanırım.

bir adam (emin olmamakla beraber araba kazasından sonra) kıyıya vuruyor hafızasını kaybediyor, kıyıya vurduğu kasabadaki bir adamın askerde ölen (askerde ölen kısmından da çok emin değilim) oğluna çok benzetiyorlar, ardından bu arkadaş o kasabada avukat (avukattan da tam emin değilim ama hatırladıklarımı yazıyorum fayda sağlar diye) bir hatuna vuruluyor. filmde piyano çaldığı bir sahne de vardı hatta adamın bu bahsettiğim hatunla yakınlaştıkları bir sahne de giriyordu orada, sonu nasıl oraya bağlanıyordu hatırlamamakla beraber bu filmin son sahnelerinde yargıç önüne de çıkıyor başrolümüz. yine tam emin olmamakla beraber aslında bu adam kazadan evvel hayatında ünlü birisi

• Merhaba

Siz çok emin olmasanız bile aradığınız film Jim Carrey'in Majestic filmi. Anlattığınız hikaye birebir bu film ile örtüşüyor.

IMDb
    The Majestic (2001) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt0268995/
  • Yıllar önce TV+ ta bulunan izlediğim bir filmi arıyorum, en az 2017 öncesi olması lazım.

Bir adam var her gün uyandığında hafızası sıfırlanan,hayatını sürdürmek için panosuna not kağıtları yapıştırmış kendisini hatırlatan hayatından notlar. Sabahları uyanıp koltuğunda uyandığında panosunu görüp her gün hatırlıyor. Dışarıda bir gün bir kadınla tanışıyor sarışın ya da kumral ve vakit geçiriyorlar uzunca. Dönmedolap ya da asansör gibi bir yerde yükselirken adamın kadına küçük bir öpücük konduğunu hatırlıyorum, kadın bir sahnede adamı elinden tutup seni bir yere götüreceğim diyor belki de partiye, oraya vardıklarında eski sokak arasında terkedilmiş bir binada insanlar gördüğümü hatırlıyorum, gayet sessiz bir yer, insanlar çift bir şekilde kulaklıklarını takmış istedikleri müzikleri açarak dans ediyorlar. Kız da adamı kolundan çekip kulaklığın biri onda biri kendisinde olacak şekilde sarılarak dans ediyorlar sakince. Hatırladığım bir başka yer ise gece adamın evine gidip yakın temaslar kuruyorlar ve adam sabah uyandığında kadını tanıyamayınca kabalık ediyor ve kız kırılıyor bağırmaya ağlamaya başlıyor yanılmıyorsam, sonra adam durumun farkına varıp koltukta oturup kendine sarılarak ağlamaya başlayıp durumundan bahsediyor hafıza kaybından, kadın da sonra sarılıp öpüyor.

Eski tatlı bir film olarak izlemiştim yıllardır arıyorum bulamadım dolaşmadığım film sitesi kalmamıştı nerdeyse son çare buraya yazdım dilerim bilen birileri çıkar şimdiden teşekkürler.

sana helal olsun hocam vallahi jim carrey yazacaktım da emin olamadım yazmadım çok teşekkürler

• Sss... S kullanıcısına yanıt

Memento filmine benziyor.

Memento (Akıl Defteri)

ımdb
    Memento (2000) ⭐ 8.4 | Mystery, Thriller
    https://www.imdb.com/title/tt0209144/
  • Maalesef değil.

Loş sahneler mevcut, sarımsı grimsi tonlama bulunduğunu hatırlıyorum, zenginlik, süs, gösteriş, düzen içermiyor. Öyle gösterişten uzak tatlı adeta doğaçlama bir film gibiydi. Karakterler ve sahneler aklıma fransız filmlerini canlandırıyor. İzlediğim zaman 2013-2015 yılları içerisinde olmalı düşündüğümde. Başka bir platformda da paylaşıldı çok tahmin geldi ancak hepsine baktım hiçbiri değildi. Öyle bir film yok diyen bile oldu ancak hayır vardı. Kendi kendime bir film üretmedim aklımdan. Sahneler mevcut aklımda aynı şekilde nerdeyse sadece yapboz parçaları eksik. Bu kadar arayıp bulamamak beni daha da hırslandırıyor bir de. Dilerim sonunda açığa çıkar. Teşekkürler yine de.

• Sss... S kullanıcısına yanıt

Aradığınız film bu:

ımdb
    Remember Sunday (TV Movie 2013) ⭐ 6.9 | Drama, Romance
    https://www.imdb.com/title/tt2770480/
  • SpinalTap kullanıcısına yanıt

Hayır maalesef değil. Teşekkürler yine de.

• Disneyde noel zamanı bir film vardı, eski bir film. 2 kırmızı ayakkabı bir birini bulmaya çalışıyordu. Adını hatırlamıyorum

• merhaba arkadaslar 90 lı yıllarda izlediğim bir filmi soracaktım genç bir çocuk kulağında walkmanle uyuyakalıyordu gerilim korku tarzında bir filmdi filmin bir sahnesinde yüzünün yarısında yanığa benzeyen bir yara vardı filmin sonuna doğru arkadaşı yanına gelip onu uyandırıyordu o evde sanırım parti varmış o yüzden gelmiş ama bir odada uyuyakalmış yaşadıkları rüyaymış

• obili O kullanıcısına yanıt

Ya helal olsun. Seçim stresinden beyin kalmadı bende. Üç gün önceyi hatırlayamıyorum artık.

Google'a yazmayı bile akıl edemedim. Gittim ingilizce film bulma sitelerine 'nuclear, platform, rig, woman, strong' etiketleriyle yazdım yazdım bir türlü çıkmadı. Çareyi burada buldum. :D

Bir film daha arıyorum ey forumdaşlar. Bir eve giren katil vardı, iç çamaşırlarıyla uyuyan bir kadının cinsel organına dokunuyordu. Kadını öldürüp, kaçıyordu. Sonra peşinden kadının eşi veya sevgilisi koşuyor ama yakalayamıyordu. Küçükken televizyonda görmüştüm devamını hiç izlemedim, şimdi izlemek istiyorum.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

In Hell (2003) olabilir

• X kare kullanıcısına yanıt

Doğru film. Teşekkür ederim hocam.

• Merhaba arkadaşlar 90 lı yıllarda izlediğim bir filmi soracaktım Eski kullanılmayan bir binada bir katil saklanıyordu yanlış hatırlamıyorsam duvarda tavana yakın bir köşede duruyordu içeri giren polislerisanırım öldürüyordu izleyen bilen varmı acaba?

• 
Sayfa: önceki 991992993994995
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.