Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (995. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (6 Mobil) - 3 Masaüstü6 Mobil
5 sn
20.183
Cevap
789
Favori
1.661.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 993994995996997
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar lütfen yardımcı olun bir film vardı filmin başında bir grup evin bodrum katına iniyolardı orada bir sürü nesne vardı hangi nesneye dokunurlarsa o nesnenin canavarı onlara saldiriyordu bunları gizlice kameraya alıp paylaşıuolardı o eve zombiler saldırıyordu daha sonra ordan kurtuluyorlardi küplerin içinde bir sürü canavar vardı bu küp filminde ki surati çivili canavar filan daha sonra bütün canavarlar küplerden serbest kalıp o binada ki herkesi öldürüyolardı bir sürü canavar vardı dev ahtapotundan kurt adamına zombisinden ejderhaasına film çok eski bir filmde değil 2010-2020 arasi bi film diye hatirliyorum lütfen yardımcı olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raskodin123 R kullanıcısına yanıt

Bu olabilir mi?

ımdb
    The Cabin in the Woods (2011) ⭐ 7.0 | Horror, Mystery, Thriller
    https://www.imdb.com/title/tt1259521/
  • 98-2003 arasi bir yaz gecesi, buyuk ihtimalle kanaldde buzul bi ortamda bir tesiste gecen korku filmi izlemistim. Sanki biseyden etkilenip katil oluyorlardi. Adamin surati mi ne kipkirmizi oluyordu. Baska da bisey hatirlayamadim. ChatGPT de ise yaramadi. The Thing gibi kaliteli bisey degil IMDB max 3.

• X kare kullanıcısına yanıt

Degil malesef hocam, boyle bilimsel deney yapilan bi tesis gibi biseydi.

• Reinhardt kullanıcısına yanıt

Sometimes they comeback for more(1998) olabilir başkada birşey gelmiyor aklima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 27 Eylül 2023; 18:35:13 >
  • Arkadaşlar netflix yeni popüler olmaya başladığı sıralardaydı. Bir dizi vardı, 2. Sezonu yoktu, hatta yarım yamalak kaldı

Dizinin afişte sanırım durakta oturmuş bekleyen bir erkek çocuğu vardı. Hatırladığım kadarıyla olaylar bir kasabada geçiyor, kasabada bir baraj var. Bu baraj ve çocuk dolayısıyla esrarengiz olaylar oluyordu. Hatırladığım şeyler bunlar. Kasabadaki baraj ve çocuk önemli noktalar. Bilenler mutlaka vardır.

• X kare kullanıcısına yanıt

Muthis tavsiye, tam hatirlayamadigim icin emin degilim ama baya hatirladiklarimla ortustu.

• Çok öncelerde izlemiştim daha doğrusu tam izlemedim o yüzden sadece başını hatırlayabiliyorum bir korku filmi adam ormanda uyanıyor neler olduğunu hatırlayamıyor telefonu çekmiyor kimse yok ormanda ilerlemeye başlıyor hava kararıyor falan bir kulubeye giriyor kulubenin dışından korku figuranın geldiğini anlıyor kulubenin içinde ki sandığa saklanıyor sadece bu kadarını izlemiştim bayadır aklıma geliyor ama bulamıyorum

• Merhaba, savaş filmi arıyorum, bir kaç tane asyalı olmayan asker, hatırladığım kadarıyla asyalı askerlerin esiri oluyor ormanda. Bu esirlere pirinç veriyorlar, çok aç kalıyorlar. Sonra kaçıyorlar. Pirinci saklıyorlar. Böyle şeyler hatırlıyorum. Bilen var mı?

• TeufeL-07 T kullanıcısına yanıt
    ımdb
    Rescue Dawn (2006) ⭐ 7.3 | Adventure, Biography, War
    https://www.imdb.com/title/tt0462504/

Rescue Dawn -2006

• Çok teşekkür ederim bu film evet.

• Selam,

Eskiden Televizyonda denk geldiğim bir film vardı, bir adam bir kaç çocuğa bakmak zorunda kalıyordu, adam asker veya ajan gibi bir şeydi. The Pacifier ve ya the spy next door değil. Hatırladığım tek sahnesi; Adam liseli olan çocuk partide başkaları tarafından hırpalanınca çocuğu alıp gidiyor, giderken ben çocuklara vurmam tarzı bir şey söylüyor arkasını dönünce bully olan çocuk ben 18 yaşındayım deyince çocuğu pert ediyor.

filmi bileniniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdeyir -- 8 Ekim 2023; 10:3:9 >
  • Merhaba 15-20 sene önce izlediğim bir film. Konusu Lübnan iç savaşında hapse atılan bir gencin annesinin çocuğuna ulaşmak için mücadelesini anlatıyor. Güvenlik güçlerinden biri oğluna yardım etmek bahanesi ile sürekli olarak annyi sömürüyor. PArasını alıyor, evini üzerine yaotırıyor, hatta cinsel isteklerde de bulunuyordu hatırladığım kadarı ile. Hatırladığım en önemli ayrıntı film müziği veya filmdekilerin dinlediği bir müzik vardı. sadece nakarat kısmını hatırlıyorum. Esso esso esso esso şeklinde bir nakarattı. ancak bu şarkıyada hiç bir yerde rastlayamadım.

• Rus ve Moğol savaşını anlatan bir film. Filmdeki savaşçı komutan her gün uyuyup uyandığında her şeyi unutuyor daha sonra hatırlamaya başlıyor. Savaşta büyük bir ayı rus askerlerine yardım ediyor

• Merhaba tüm arkadaşlara..

yaşım belki çoğu katılımcıdan fazla ancak merak insanı bırakmıyor....

Sevgili dostlar film kapak resimleri arşiv yapardım. belki bir kaç yıl önce o arşiv içinde bir film kapak resmi yani dvd kapak resmi vardı.

o filmi merak ediyorum. filmi izlemedim. konusunu bilmiyorum harddiski aradım bulamadım.

kapak resmde genç 30 yaşlarda sarı saçlı bir hanımefendi yan durur vaziyette idi. sanki meşhur erkek oyunculardan biri vardı isimler bölümünde.

bruce wills ve jason statham filmlerinin kapak resimlerine google ile baktım bulamadım.

bayan actör çok tanınan biri olsa bilirdim. naomi watts değil galiba.

YANİ KAPAK RESİMDE SARI SAÇLI VE SAÇLARI ARKADAN BAĞLI BİR BAYAN RESMİ OLAN BİR FİL ARIYORUM... ANLAŞILAN FİLM ÇOK BİLİNEN FİLM DEĞİL...OLSA AZ ÇOK BİLİRDİM.

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER..

• Dizimiydi filmmiydi tam hatırlamıyorum, rüyamda buna benzer bir şey gördüm; aklıma düştü. Aslında bildiğim bir şey di ama resmen hafızamdan silinmiş ; buna benzer rüya görünce hatırladım.

Ortada cam var, arkada makine gibi bir şeye giriliyor, diğer taraftan gerisin geriye akıyor zaman; öteki taraftan öyle görülüyordu. Yardım lütfen.

• Bugraloji kullanıcısına yanıt

Bu mu acaba?

ımdb
    Tenet (2020) ⭐ 7.3 | Action, Sci-Fi, Thriller
    https://www.imdb.com/title/tt6723592/
  • SpinalTap kullanıcısına yanıt

teneti unutmuşuz şaka gibi :) teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar bir film arıyorum:

Filmde su içen kişiler kuruyarak ölüyordu. Bir firma suyun içine bir şeyler katıyordu sanırım yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cagri_Beyy C kullanıcısına yanıt
    Smokin olabilir mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 993994995996997
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.