Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (996. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.175
Cevap
789
Favori
1.655.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 994995996997998
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Dostlar yıllar önce izlediğim animasyon filmi vardı aylardır bulamadım, nette aradım ulaşamadım. Belli başlı şeyler hatırlıyorum animasyondan. İlki Avrupa animasyonu olması, başrolümüz sigara ya da puro içiyor, dedektif ya da ona benzer bir görevi vardı, sürekli iletişim halinde olduğu kırmızı elbiseli bir kadın vardı kilolu bir kadındı, hatta aralarında ufak bir ahbaplık var, başrolümüz baya meşhur birisi, evcil hayvanı varmıydı tam olarak hatırlayamadım orasını, biraz böyle kafasına göre hareket eden kimseyi sallamayan bir tipti. Umarım yardımcı olursunuz

• mikado çubuklarına benzer bazı çubukalr var bunları bir bardakta sallayıp atıyorlar ve bu gelen renklere göre farklı bi odada zirveye çıkmya çalısıyorlar sanırım ve çubukları atarken bi ev var giren kimse çıkamıyor filmden bide ufak surayı hatırlıyorum küçük bi kız var ayıcıklı o karanlık kuleye benzeyen odada bir kapının içinde ayıcıgını unutuyor ve ölümü göze alıyorlardı ...... çubukları attıktan sonra kare taşlarla dolu bi kule var taşlar oynuyor ve basamak oluyor üstüne basaa bassa zirveye çıkyorsun - - - Bu filmi bilen var mıı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cagri_Beyy C kullanıcısına yanıt
    The faculty olabilir mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok ufakken izlemiştim. Muhtemelen film 95 2000 yılları arasında çıktı. Bir sinek tarzı kanatlı yaratık hastaneye gidip kadını kanalizasyon kapağının altında bir yere kaçırıyordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bi adamla karısı veya sevgilisi arabada giderleken gece vakti kaza yapıyolar adam kurtuluyo kadın yanarak ölüyo adam sonra baska bi kadını eve getiriyo eve getirdigi kadın adama fotograflar atıyo ve fotografların arkasında yanlış eşini görüyo adam daha sonra o kadını öldürüp derisini yüzüyo

• tamactiJun T kullanıcısına yanıt

Mimic(1997) olabilir

• X kare kullanıcısına yanıt
    Oha bu. Nerden bildin. Bu filmi izlediğimde galiba 2 3 yaşındaydım nasıl hatırlıyorsam.
    Ya bir film daha var da onda verecek bilgim az. Aynı o dönemin filmi. Yine çok büyük bir yaratık vardı. Bir sürü adam kaçmak için yüksek bir binanın balkonuna çıkmıştı. Aklımda hep yağmur yağarken şimşek çakarken o yaratık bağırıyordu. Yaratığın yüzünden ip gibi etler sarkıyordu.
    Tek aklımda bu sahne kalmış. Onu yönetmeni bilr bulamaz herhalde

• Uluslararası Göç Filmleri Festivalinde izlemiştim. Sanırım 2019 yılıydı. Belki 2018. Beyaz bir kadın göçmen siyahi birini evine alıyor. Beyaz olan çok nazik, ezik hissetmesin istiyor. Siyahi olan zamanla evi ele geçiriyor. Evde partiler veriyor. Beyaz kadın bir süre sonra psikolojik olarak çok yıpranıyor. Filmin adı neydi?

• 1995 2000 yillari arasinda tvden izledigim bir filmdi film 4 5 kisi bir cukurdan mi mahsen gibi bir yerden mi ney kurtulmaya cikmaya calisiyorlardi film tam orda basliodu Bu filmi bilen var mıdir

• Selamın aleyküm ben de bir film sormak istiyorum 2015 2016 yılında Tv'de izledik sonra ismini unuttuk. Fimlde bir arkadaş grubu biyere gidiyor bir ev gibi biyere. Evin bulunduğu yerde bir tünel var girilmesi yasak önce girmiyorlar sonra merak edip giriyorlar ve kendi ölülerini görüyorlar daha sonra gerçekten orada ölüyorlar. Filmin sonralarına doğru mesela adam arabayla kendisine çarpıyor ölüyor sonra gerçekten orada araba çarpıp ölüyor böyle bir filmdi acaba bilen olur mu ismini?

• Bir film izlemiştim adını hatırlayamadım, 2000 yıllara ait sanırım, gece condom aramaya çıkan bir çocuk vardı, başına gelmeyen kalmıyordu, komedi filmiydi.

• Bir kız var film Fransız kız kısa siyah saclıydı. Okulda başarısız bulunarak bir mektup ile ailesine gönderildi yolda kız bir sürü olay yaşayıp yeni kişiler ile tanıştı bir damada aşık oldu bir tiyatro ile karşılaştı. Annesi alkolik ucuz bir kadındı kardeşi ise erkek ve zekiydi.

• Selam arkadaşlar, benim de adı bir türlü aklıma gelmeyen bulamadığım bir film var. Filmle ilgili hatırladıklarım:

- Filmin başında aynı bölümde okuyan iki sevgili var, mezuniyet törenlerinde iki sevgilinin arkadaşları birbiri ile tanışıyolar ve o geceyi beraber geçiriyorlar. Sonra birbirlerinden hoşlanıyorlar falan

- Filmin ortalarında bu ikilinin iletişimi kopuyor kadın fransaya taşınıyor ve ünlü bir ressamla evleniyor diye hatırlıyorum. Hatta saçını çok kısa kestiriyor falan.

- Sonra adam geliyor tekrar konuşmaya başlıyolar sevgili oluyolar hatta evleniyolar falan

- Filmin sonunda her şey yoluna girmişken, kadın bisiklet sürerken araba çarpıyor ve ölüyor.

Güzel bir filmdi tekrar izlemek istiyorum ama bir türlü bulamıyorum hatırlayabilen çıkar mı acaba?

• Chatgpt'ye göre;

Before Sunrise (1995)

Before Sunset (2004)

• quote:

Orijinalden alıntı: brkman

Chatgpt'ye göre;

Before Sunrise (1995)

Before Sunset (2004)

Buldum ya sonunda. Ben de chatgpt ye sormuştum bu yanıtı vermişti ama bu film değildi. Şimdi tekrar sordum yine aynı cevabı verdi. Bu değil bir tahmin daha yapar mısın dedim ve doğru cevabı verdi. Filmin adı "One Day". Bunu okuyan herkese izlemenizi tavsiye ederim

• Arkadaşlar bir film var kafama takıldı bulamıyorum. Konusu şöyle. Hükümet bir grup astronutu sanırım yer altındaki bir rokete eğitim amaçlı koyuyolar ve 6 ay gibi sanırım bir süre sonra dışarı çıkacaksınız diyor. O süre dolduktan sonra astronotlar dışarı çıkıyorlar ama ay gibi bi yerde yada yine dünyada sanırım orası meçhul yere çıkıyolar. Mekikten uzaklaşıp etrafa bakıyolar kasaba gibi bir yere varıyorlar. Bu arada her yer karanlık. Orada güneşin patladığını mı me söylüyolar. Konusu böyle ilerleyen bir film bi türlü bulamadım. İmdb si düşüktü.

• macolar54 M kullanıcısına yanıt

400 days. (400 gün) filmi.

İyi seyirler.

ımdb
    400 Days (2015) ⭐ 4.4 | Mystery, Sci-Fi, Thriller
    https://www.imdb.com/title/tt3774790/
  • konudan bağımsız olucak ama danışmak istedim eskisi gibi kaliteli siteler mevcut değil aradığım filmleri bulamıyorum arşiv nereden yaparım altyazılı tercihim.özelden iletirseniz sevinirim

• topaz42 kullanıcısına yanıt

Adamsın reis 2 gündür arıyodum filmi

• Merhaba, 20 yaşındayım yaklaşık 14-15 yıl önce adını bilmediğim bir gazeteden bir dvd çıkmıştı. İçindeki çizgi filmde küçük bir kız çocuğu 3 tane sonradan iyi olucak kötü karakterle kesişiyordu yolları. Bu kız yetimhanede kalıyordu ve pancar tarlasında çalışıyordu çok kötü bir müdüreleri vardı yetimhanenin. 1-2 aydır part part hatırlıyorum lütfen biliyor çıkın aklımı kaybedicem

• 
Sayfa: önceki 994995996997998
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.