Şimdi Ara

adını hiç duymamıştım dediğiniz petrol istasyonları nelerdir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gulf - Best - Remoil bunlar uzun yolda rastladıklarım ,

Bursa'da ise Aytemiz adlı bir firma var ismini ilk defa duymuştum fakat bizim akrabalar güzel istasyon diyorlardı.
  • uspet gulf aytemiz bu istasyolardan aldigim oldu sorun yasamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 6 Eylül 2013; 9:27:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAXI adında bir petrol istasyonu gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konyada Meram Petrol var benzininde sıkıntı yoktu
  • Malatya'da sivas caddesi'nde ki mi yoksa eski alpet'i mi işletiyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 6 Eylül 2013; 12:33:12 >
  • Çipetpet
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza_007

Malatya'da sivas caddesi'nde ki mi yoksa eski alpet'i mi işletiyorsunuz ?

Yok benim istasyonum Urfa'da.

Aslında şunu söylemek lazım, şuanda yakıt fiyatları saçma denebilecek kadar pahalı bir litre benzin 1 tavuk dürüm fiyatına biz öğrenciyken 5 tl ye karnımız doyardı. Bu durumda ekonomisi yakıt konusunda zorlanan arkadaşlara bir faydamız olsun diye şunu diyeyim; ulaşılabilecek mesafede veya yol üstündeki en dandik bile olsa firmaları araştırın sahibiyle veya işçisiyle bir bağlantı bulun çünkü dünyanın en dandik tabelası bile yakıtı alırken ya tüpraştan ya da ithal alıyor. Bunlar belli bir standardın altında olamaz mesele o firma veya bayii yakıta litre arttırımı amacıyla bir şey ekliyor mu depolar kirli mi bunlara bakmak lazım. Eğer istasyon sahibiyle tanışıp gerçeği biliyorsanız isterseniz XYZ-PET olsun sahası toprak saha olsun otlar yeşersin adam temiz iş yapıyorsa o benzinden en azından zarar gelmez. Ekonomisi iyi olmayan kişiler boş yere markalara parasını yedirmesin diye dedim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperia007 -- 12 Eylül 2013; 18:10:49 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.