Bildirim
adını hiç duymamıştım dediğiniz petrol istasyonları nelerdir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Adını duymadığımız şeyi nasıl yazalım hocam -
:D biraz farklı soruldu kb. yani uzun yolda bilinmemiş ismi ama ilk defa görülen. misal energy. opet shell gibi firmaların dışında kalan.quote:
Orijinalden alıntı: umutsirvan
Adını duymadığımız şeyi nasıl yazalım hocam -
Bir sürü firmaya denk geldim ama cesaret edip alamadım dizel aracıma.quote:
Orijinalden alıntı: zambakzumbak121
:D biraz farklı soruldu kb. yani uzun yolda bilinmemiş ismi ama ilk defa görülen. misal energy. opet shell gibi firmaların dışında kalan.
Alıntıları Göster -
DAS - Jetpet - Qpet - Remoil - Güneşoil - Çekoil - Gulf - Teco - United - Parkoil - Best..quote:
Bir sürü firmaya denk geldim ama cesaret edip alamadım dizel aracıma.
Ş.içinden ziyade ş.arası yollarda gördüğüm markalar..
Yakıt almadım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder46 -- 5 Eylül 2013; 15:08:43 > -
Ardahanda yeke petrol vardi
Ben depoyu filledim sorun cikmadi -
quote:
Adını duymadığımız şeyi nasıl yazalım hocam
Başlığı okuyunca aklıma ilk gelen şey buydu -
quote:
Orijinalden alıntı: onder46
Qpet - Remoil - Güneşoil - Çekoil - Gulf - Teco - United - Parkoil - Best..
Yakıt almadım..
dediğin firmalar içinden benim gaz almışlığım oldu. gulf ve best ten sorun yaşamadım iyi geldi diyebilirim. ama şehir içindeki aygazdan ve shell den sorun yaşadığım oldu. -
quote:
Aynştayn
-
quote:
quote:
Yakıt almadım..
dediğin firmalar içinden benim gaz almışlığım oldu. gulf ve best ten sorun yaşamadım iyi geldi diyebilirim. ama şehir içindeki aygazdan ve shell den sorun yaşadığım oldu.
Damla Petrol'den ve Powerwax'tan yakıt aldım ve memnun kaldım.. -
Petrol Dünyası. Bunu gördükten sonra diğer isimler tanıdık geliyor :)quote:
Orijinalden alıntı: onder46quote:
quote:
Yakıt almadım..
dediğin firmalar içinden benim gaz almışlığım oldu. gulf ve best ten sorun yaşamadım iyi geldi diyebilirim. ama şehir içindeki aygazdan ve shell den sorun yaşadığım oldu.
Damla Petrol'den ve Powerwax'tan yakıt aldım ve memnun kaldım..
Alıntıları Göster
-
kadoilquote:
Orijinalden alıntı: master_monster
Petrol Dünyası. Bunu gördükten sonra diğer isimler tanıdık geliyor :)
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Tuğberk01
quote:
Aynştayn
Sizi bu kadar güldüren mevzu ne ola ki ?
-
Arkadaşlar eski bir QPET bayisi olarak sakın ha sakın bu firmadan yakıt almayın derim. Bir hasbelkader 2 sene bayilik yaptık işte gözlemlerimquote:
Orijinalden alıntı: umutsirvanquote:
Orijinalden alıntı: Tuğberk01
quote:
Aynştayn
Sizi bu kadar güldüren mevzu ne ola ki ?
Alıntıları Göster
* QPET OPET in çin malı yazılışıdır. Davayı Qpet kazandı ama bence opet haklı.firmanın sloganı olan "time for quality" yi ybancı bir şirket gelirse almaya kolay satalım diye seçtik gibi bir uyanıklık içindeler?
* Qpet eski bir gaz dağıtıcısından (oralgaz) dönüşümdür ve ipragaz yetkililerinden öğrendiğim müşteriden epey kg tüpgaz çalarak buralara geldikleri (ispatlamak imkansız)
*2 sene Qpet'le çalıştım yakınlarıma bile neden bizden almıyorsun diyemiyordum. Gittim adamlara dedim bende 1 lira yatırımınız 1 lira hibeniz yok satacağım mazotu sattım artık ayrılalım. Adamlar yapmadıkları çirkefliği yapmadıkları pisliği bırakmadılar.
Zarar umurumda değil.Beni en çok üzen şey sağ görüşlü bir insan olmama rağmen bu kişilerin sakallı saadet partili topluca cumaya giden insanlar olarak başlangıçta tanışmam ve iyi insanlar sanıp anlaşmam oldu. Adamlar ayrılalım deyince 1 tl bile zararları olmadığı halde bir anda VAMPİR e dönüştüler. Malatya'nın yüz karası petrol hırsızları...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperia007 -- 5 Eylül 2013; 18:47:01 >
-
quote:
DAS - Jetpet - Qpet - Remoil - Güneşoil - Çekoil - Gulf - Teco - United - Parkoil - Best..
Yakıt almadım..
Gulf ülkemizde yaygın değil fakat başlıca Amerika'da olmak üzere yaygın diye hatırlıyorum.. -
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=76715671&p=1
Hiç duymamiştim. Bir kez yakit aldim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 5 Eylül 2013; 18:49:24 > -
yok pazaristan :D Bu çok değişik geldi harbiden -
quote:
Orijinalden alıntı: xperia007
Arkadaşlar eski bir QPET bayisi olarak sakın ha sakın bu firmadan yakıt almayın derim. Bir hasbelkader 2 sene bayilik yaptık işte gözlemlerim
* QPET OPET in çin malı yazılışıdır. Davayı Qpet kazandı ama bence opet haklı.firmanın sloganı olan "time for quality" yi ybancı bir şirket gelirse almaya kolay satalım diye seçtik gibi bir uyanıklık içindeler?
* Qpet eski bir gaz dağıtıcısından (oralgaz) dönüşümdür ve ipragaz yetkililerinden öğrendiğim müşteriden epey kg tüpgaz çalarak buralara geldikleri (ispatlamak imkansız)
*2 sene Qpet'le çalıştım yakınlarıma bile neden bizden almıyorsun diyemiyordum. Gittim adamlara dedim bende 1 lira yatırımınız 1 lira hibeniz yok satacağım mazotu sattım artık ayrılalım. Adamlar yapmadıkları çirkefliği yapmadıkları pisliği bırakmadılar.
Zarar umurumda değil.Beni en çok üzen şey sağ görüşlü bir insan olmama rağmen bu kişilerin sakallı saadet partili topluca cumaya giden insanlar olarak başlangıçta tanışmam ve iyi insanlar sanıp anlaşmam oldu. Adamlar ayrılalım deyince 1 tl bile zararları olmadığı halde bir anda VAMPİR e dönüştüler. Malatya'nın yüz karası petrol hırsızları...
Qpet bayi sayısı son dönemde biraz artış içinde sanki hocam.
İstasyon giydirme falan da mı yapmadılar ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: WaRToX
quote:
DAS - Jetpet - Qpet - Remoil - Güneşoil - Çekoil - Gulf - Teco - United - Parkoil - Best..
Yakıt almadım..
Gulf ülkemizde yaygın değil fakat başlıca Amerika'da olmak üzere yaygın diye hatırlıyorum..
İstasyon konseptinde farklı bir havası var zaten hocam. -
Ne kadar bilinir bilinmez ama ben Ankara'da denk geldikçe yaklaşık 1 yıldır Uspetten alıyorum yakıtı sorun yok.quote:
Orijinalden alıntı: onder46quote:
Orijinalden alıntı: WaRToX
quote:
Yakıt almadım..
Gulf ülkemizde yaygın değil fakat başlıca Amerika'da olmak üzere yaygın diye hatırlıyorum..
İstasyon konseptinde farklı bir havası var zaten hocam.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- en iyi led far markası
- atmaca car
- honda motosiklet bayilik maliyeti
- gaza basınca gelen sürtme sesi
- bir günde kaç radar cezası gelir
- ford puma 2024 özellikleri
- ıoniq 6 fiyat listesi
- polo araba
- cupra fiyat listesi
- byd hangi modelleri getirecek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X