slm arkadaşlar başlıktada söyledim gibi çok eskiden ya 2007 yada 2009 yılını tam hatırlamıyorum bir oyun oynamıştım grafikler oldukça iyidi tür rpg idi ama karakteri arkadan yönetiyoduk ve 3 yada 2 karakter seçimi vardı böyle ormanda gezinip kurt avlıyoduk ve hayvanlarla devasa arı sinek ayı gibi hayvanlarla savaşıyoduk orman çok gizemliydi ve mağaralar keşfediyoduk bu anlattığım oyun hayatımda oynadığım en zevkli ve maceralı ve gizem dolu bir oyundu ama neyazıkki adını unuttum internette çok aradım amam nafile birde siz kardeşlerime sorayım dedim ne olur eyer biliosanız yazın adını kafayı yiycem şimdiden tşk
eğer bi derginin yanında hediye cd ile geliyorsa bende hatırlıyorum çok keyifli bir rpg tarzıydı büyücü oluyodun bilmemney wizard 2 galiba
bestzedDHB
kullanıcısına yanıt
kardeş dediğim oyun online değil tek kişilik bir macera rpg oyunu ama karakter arkadan yonetiyoz ve hikaye eskilerde geçiyor kılıç büyü gibi şeyler kullanıyoz hatta oyuna başlarken bir köyün içinden konuşa konuşa geçiyoz ve ormana doğru gidiyoz ve dediğim gibi kurk avlıyoz dev arılar var onları kesiyoz ve mağaralara girip birşeyler avlıyorduk ya oyunun kontrolu assassins creed gibi mükemmel bir oyundu ne olur biliyorsan söyle kardeş duacın olurum
bestzedDHB
kullanıcısına yanıt
hatta oyundaki karakterin boyu kısa cüce hafif şişmandı elinde balta gibi bişey vardı şunuda söyliyim kamera assassins creed gibi karakteri arkadan gösteriodu
Aklıma Two Worlds geldi ama zannetmiyorum o olduğunu. Bahsettiğiniz türde Gothic serisi olabilir yine.