< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 24 Ekim 2017; 12:25:27 > |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!-
-
-
valla ben singapur değil malezya havayolları ile tek sefer gidiş dönüş toplam 35 günlük tur hazırladım kendime. ara uçuşlarla toplam 14 kez uçağa biniliyor ve 31 gece otelde konaklama ile hepsi toplam 3600 TL tuttu. üstelik gittiğim yerlerde sizin belirttiğiniz singapur, phuket ve bangkok dışında dışında 11 şehire daha gideceğim. hatta gideceğim yerler şunlar sırasıylaquote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Kuala Lumpur, Malezya
Shenzhen, Çin
Makau
Hong Kong
Singapur
Phuket, Tayland
Chiang Mai, Tayland
Pattaya, Tayland
Hanoi, Vietnam
Ho Chi Minh City, Vietnam
Phnom Penh, Kamboçya
Siem Reap, Kamboçya
Koh Samui, Tayland
Bangkok, Tayland
düşünün onca yere gidiliyor ve 3600 TL. sizin belirttiğiniz 8 günlük tur bedeli olan 4874€'nun çok uçuk bir miktar olduğunun farkındasınızdır umarım
-
o kadar puan kazanacak kadar zengin olsam uzakdoguya gitmek icin 3'un 5'in hesabini yapmazdimquote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
hocam hayır sadece singapur airlines in sitesine girip 3 destinasyonun uçak fiyatlarını topladım. tur bedeli değil. istanbul dan gidiş geliş dahil sanırım topladığınız fiyatlara. zaten amaç burda o düşük bu yüksek fiyat karşılaştırmak değil. kampanyadaki fiyatlara otobusle bile gidemezsiniz uzakdoğuyaquote:
Orijinalden alıntı: Mene
valla ben singapur değil malezya havayolları ile tek sefer gidiş dönüş toplam 35 günlük tur hazırladım kendime. ara uçuşlarla toplam 14 kez uçağa biniliyor ve 31 gece otelde konaklama ile hepsi toplam 3600 TL tuttu. üstelik gittiğim yerlerde sizin belirttiğiniz singapur, phuket ve bangkok dışında dışında 11 şehire daha gideceğim. hatta gideceğim yerler şunlar sırasıyla
Kuala Lumpur, Malezya
Shenzhen, Çin
Makau
Hong Kong
Singapur
Phuket, Tayland
Chiang Mai, Tayland
Pattaya, Tayland
Hanoi, Vietnam
Ho Chi Minh City, Vietnam
Phnom Penh, Kamboçya
Siem Reap, Kamboçya
Koh Samui, Tayland
Bangkok, Tayland
düşünün onca yere gidiliyor ve 3600 TL. sizin belirttiğiniz 8 günlük tur bedeli olan 4874€'nun çok uçuk bir miktar olduğunun farkındasınızdır umarım
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: bilgisayars
hocam hayır sadece singapur airlines in sitesine girip 3 destinasyonun uçak fiyatlarını topladım. tur bedeli değil. istanbul dan gidiş geliş dahil sanırım topladığınız fiyatlara. zaten amaç burda o düşük bu yüksek fiyat karşılaştırmak değil. kampanyadaki fiyatlara otobusle bile gidemezsiniz uzakdoğuya
o zaman daha da fena ama siz o şekilde uçak bileti fiyatlarına bakmayın derim.
neyse kampanyadaki fiyatların uygunluğuna en ufak bir lafım yok zaten. cidden uygun ama yüksek miktarlarda puan kazanabilenler için uygun. avans puanı çekip de geri ödeyemezseniz katbekat daha fazlasını ödemek zorunda kalıyorsunuz. daha çok bir işyeri sahibi olan ya da çok masraf, alışverişi olanlara uygun bir kampanya.
-
fiyatlar enfes.. ama bu kadar worldpuanımı 5 gün tatile vermem. vatan bilgisayarın kampanyasını beklerim .quote:
Orijinalden alıntı: Menequote:
Orijinalden alıntı: bilgisayars
hocam hayır sadece singapur airlines in sitesine girip 3 destinasyonun uçak fiyatlarını topladım. tur bedeli değil. istanbul dan gidiş geliş dahil sanırım topladığınız fiyatlara. zaten amaç burda o düşük bu yüksek fiyat karşılaştırmak değil. kampanyadaki fiyatlara otobusle bile gidemezsiniz uzakdoğuya
o zaman daha da fena ama siz o şekilde uçak bileti fiyatlarına bakmayın derim.
neyse kampanyadaki fiyatların uygunluğuna en ufak bir lafım yok zaten. cidden uygun ama yüksek miktarlarda puan kazanabilenler için uygun. avans puanı çekip de geri ödeyemezseniz katbekat daha fazlasını ödemek zorunda kalıyorsunuz. daha çok bir işyeri sahibi olan ya da çok masraf, alışverişi olanlara uygun bir kampanya.
Alıntıları Göster
Metro'nun kdv kadar worldpuan kampanyasını birinizde şuraya yazmadınız beler alacaınız olsun
-
30 günlük plan yapmanın bir riski yok mu? Hava yollarında bir aksaklık sonucu bütün rezervasyon tarihleri ve uçuş gün ve saatleri telafisi mümkün olmayacak şekilde cozulmuyor mu? Esneklik söz konusu mu özetle? -
quote:
Orijinalden alıntı: sioux
fiyatlar enfes.. ama bu kadar worldpuanımı 5 gün tatile vermem. vatan bilgisayarın kampanyasını beklerim .
Metro'nun kdv kadar worldpuan kampanyasını birinizde şuraya yazmadınız beler alacaınız olsun
hocam yazılmıştıhttp://forum.donanimhaber.com/m_40451939/mpage_1/key_/tm.htm
forumdan kaçarmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 2 Ekim 2010; 16:17:17 >
-
hee haklısın valla bende şaşırmıştm zatenquote:
Orijinalden alıntı: sahibitanıdıkquote:
fiyatlar enfes.. ama bu kadar worldpuanımı 5 gün tatile vermem. vatan bilgisayarın kampanyasını beklerim .
forumdan kaçarmı
Alıntıları Göster
-
kampanyada kart sahibi soyisim benzerliği olmayanda yararlanabilirmi acaba?quote:
Orijinalden alıntı: sahibitanıdıkquote:
forumdan kaçarmı
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: kalpakci
30 günlük plan yapmanın bir riski yok mu? Hava yollarında bir aksaklık sonucu bütün rezervasyon tarihleri ve uçuş gün ve saatleri telafisi mümkün olmayacak şekilde cozulmuyor mu? Esneklik söz konusu mu özetle?
elbette esneklik var hocam. üstelik hava muhalefeti gibi bir durum söz konusu olamaz. ekim ortasından itibaren muson yağmurları bitiyor. hava hep açık ve sıcaklık gündüz 35 akşam 25 derece civarı. ayrıca uçuşların çoğu günlük tek sefer değil. o an uçakta bir problem olsa bir sonraki uçağa aktarırlar 3-4 saat zaman kaybından başka birşey olmaz. -
1.derece yakınlarınız için de bilet alabiliyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: darkness45
kampanyada kart sahibi soyisim benzerliği olmayanda yararlanabilirmi acaba?
Alıntıları Göster
benden tavsiye bir tane de play club özellikli world kart çıkartın.. onunla %25 kampanyalarından yararlanıp puan toplayın, sonra da o puanları buraya aktarın.
1.derece yakınlarınıza da aynı karttan çıkartın,çünkü onların puanlarını da kendi kartınıza aktarma şansınız var..
aidos'un bu avans puan kampanyalarıyla sadece bu sene 2 kere yurtdışı, 1 kere de yurtiçi uçuş yaptım..inanılmaz güzel bir kart..
kullanmasını bilenlere kesinlikle tavsiye ederim..
geçen gün de Nişantaşı City's'de bir filmin ön gösterimine 2 kişilik davetiye kazandım, mısır ve içeceğe kadar düşünmüşlerdi :))) filmin altyazısında sorun olunca 2 kişilik AFM davetiyesi verdiler. ayrıca o akşam Wall Street filmini de yine aynı sinemada bedava izlettiler..
yani tek kelimeyle mükemmel bir kart bu Adios :)))))
-
kart sahibinden başkası yararlanabiliyormu acabaquote:
Orijinalden alıntı: darkness45
kampanyada kart sahibi soyisim benzerliği olmayanda yararlanabilirmi acaba?
Alıntıları Göster
@mene
hocam hayırdır dünya tutunamı çıktınız. bide 3600lira sadece uçakmı yoksa oteller vs. dahilmi? -
quote:
Orijinalden alıntı: metintekin
kart sahibinden başkası yararlanabiliyormu acaba
@mene
hocam hayırdır dünya tutunamı çıktınız. bide 3600lira sadece uçakmı yoksa oteller vs. dahilmi?
şöyle özet geçeyim:
1100 TL Malezya hava yolları ile aktarmasız direkt istanbul~kuala lumpur gidiş dönüş uçak bileti
1300 TL ülkeler arası vergileri herşeyi dahil uçak biletleri (bunlar toplam 12 uçuş)
1200 TL 31 gece konaklama
toplamda 3600 TL yapmakta. mesela singapur ve hong kong pahalı olduklarında orada hostel tarzı yerde kalacağız ama diğer yerlerde en kötü 3 çoğunluğu 4 yıldızlı oteller. misal pattaya'da kalacağımız otel öyle ki odanın büyüklüğü 60m2. ev gibi mübarek
-
quote:
@mene
hocam hayırdır dünya tutunamı çıktınız. bide 3600lira sadece uçakmı yoksa oteller vs. dahilmi?
metintekin hocam kart sahibinden başkasıda yararlanabiliyor ben eşim ve 6 yaşındaki oğlum hep beraber seyehate çıkıyoruz -
quote:
şöyle özet geçeyim:
1100 TL Malezya hava yolları ile aktarmasız direkt istanbul~kuala lumpur gidiş dönüş uçak bileti
1300 TL ülkeler arası vergileri herşeyi dahil uçak biletleri (bunlar toplam 12 uçuş)
toplamda 3600 TL yapmakta. mesela singapur ve hong kong pahalı olduklarında orada hostel tarzı yerde kalacağız ama diğer yerlerde en kötü 3 çoğunluğu 4 yıldızlı oteller. misal pattaya'da kalacağımız otel öyle ki odanın büyüklüğü 60m2. ev gibi mübarek
pattaya çok pis batakhane bi yer bence listeden çıkarın.
kuzeydeki chang mai yi tavsiye ederim.tai den veya air bankong tan ucuz bilet bulmak mümkün.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Qantas
quote:
şöyle özet geçeyim:
pattaya çok pis batakhane bi yer bence listeden çıkarın.
kuzeydeki chang mai yi tavsiye ederim.tai den veya air bankong tan ucuz bilet bulmak mümkün.
hocam daha önce 2 kez gittim 3.kez gidiyorum gayet iyi biliyorum heryeri merak etmeyiniz
-
quote:
quote:
@mene
şöyle özet geçeyim:
Hocam 3600 TL'ye tüm masraflar dahil mi yaa? Yeme icme,gittiginiz ulkedeki gezi masraflari,muze vs ucretleri,sehir ici ulasimlar vs... Biraz daha detayli yazar msn?
-
quote:
Orijinalden alıntı: karaelmaslim
quote:
quote:
@mene
şöyle özet geçeyim:
Hocam 3600 TL'ye tüm masraflar dahil mi yaa? Yeme icme,gittiginiz ulkedeki gezi masraflari,muze vs ucretleri,sehir ici ulasimlar vs... Biraz daha detayli yazar msn?
olur mu canım o kadar. abartmayalım dediğim gibi sadece uçak + otel masrafı bunlar. hiç bir turda zaten sizin yeme içmeniz, gezi masraflarınız dahil değil. tur firması ile giderseniz benimkine göre avantajı havalimanı~otel transferlerinin de dahil olması. ha bir de ilk günü panoramik şehir turunu bedavaya verirler sonrası onlarda da paralı. ama bu çok önemli değil çünkü yurtdışında (özellikle tayland için söylüyorum) taksi çok ucuz.
-
Ben de 2 hafta önce adios ile Bangkok bileti aldım. 73.000 puana 1.132,75TL lik bileti bedava aldım:) Otelleri Agoda'dan ayarlıyorum orada en ucuz fiyat garantisi var.Bir de adios ile aldığınız için hem3 taksit hemde %5 indirim var.quote:
Orijinalden alıntı: Menequote:
Orijinalden alıntı: karaelmaslim
quote:
quote:
@mene
şöyle özet geçeyim:
olur mu canım o kadar. abartmayalım dediğim gibi sadece uçak + otel masrafı bunlar. hiç bir turda zaten sizin yeme içmeniz, gezi masraflarınız dahil değil. tur firması ile giderseniz benimkine göre avantajı havalimanı~otel transferlerinin de dahil olması. ha bir de ilk günü panoramik şehir turunu bedavaya verirler sonrası onlarda da paralı. ama bu çok önemli değil çünkü yurtdışında (özellikle tayland için söylüyorum) taksi çok ucuz.
Alıntıları Göster
Bugün arayarak 23 Haziran seçimlerine denk gelen ve puanlarla aldığım tatilimi iptal ettirmeye çalışacağım. Zira devir artık tatil yapma dönemi değil her geçen gün yok olan ülkeye sahip çıkma dönemidir
|
Bu forumda yüzlerce kez müşteri hizmetlerini aramayın diye söylendi ama maalesef hala aranıyor.
Müşteri hizmetlerini arayanlar yüzünden ne kombolar gitti forumda. Yakında Adios'ta da kampanyaları birleştiremeyiz. Sabırlı olun, puanlar baktınız 2-3 gün yatmadı. O zaman arayın sadece ilgili kampanyayı söyleyin. Yok "Kampanyalar birleşir mi, iki kampanya aynı olduğu için mi puan yattı" gibi sorular sormayın. Yazıyorum ama yine devam edecek... |
sayın ykb yetkilisi, biliyorum ki buraya yıllardır üyesiniz ve forumda paylaşılanları okuyor, dikkate alıyor ve bizler sayesinde pek çok açığınızı da kapatıyorsunuz. Herşeye tamam. Sizlerin de haklı olduğunuz kısımlar var, mesela kartın ve avantajlarının doğru ve yerinde kullanılmaması gibi. Kötüye kullanımların yollarını aldığınız önlemler ile tıkadınız, iyi de yaptınız. Fakat bu enflasyonist ortamda 400e 10 tl, 500e 20 tl gibi, bir de ilk alışverişten sonra diye icat ettiğiniz sistemde artık kampanyalarınız komik kalıyor. Çok değil, bundan daha bir iki yıl önce 100e 10 veren kampanyalar şimdi 500e 10 ya da 20 veriyor. worldpay ile ödeyince verdiğiniz extra 10 tl ler bile günü kurtaramıyor. Bari bizleri ilk alışverişten sonra saçmalığından kurtarın. Umarım dikkate alırsınız bu yazdıklarımı... |
arkadaşlar merhaba,
bende adios premium kartım ile olan 3 yıllık birlikteliğin bu yılki kart aidatını iade etmede puan ile ödeme seçeneği dışında bir kolaylık sağlamadıkları ve puan biriktirmenin iyice zorlaşması nedeniyle son buldu. peşin olarak ödemiş olduğum 242.00 TL'lik kart aidatımı geçen hafta itibariyle geri aldım. iade sürecini burada anlatmak istiyorum belki diğer arkadaşlara da bir nebze faydası olur; 1) Öncelikle bende herkes gibi kart aidatı kesilince iade için müşteri hizmetlerini aradım, şikayet vara yazdım ama sonuç alamadım. 2) Bankalar birliği hakem heyetine başvurdum orda da yaklaşık 3 ay gibi bir süre sonunda banka haklı bulunarak kart aidatım iade edilmedi. 3) Heyet kararına müteakip kartın içinde bulunan puanlarımı kullanıp kartımı iptal ettirdim.(7 günlük süre içerisinde banka tarafından aranmadım ve kartım iptal edildi.(geçen yıl aranıp kartımı kapatmamam karşılığında aidatı iade etmişlerdi)). buda olmadı:( 4) Kart aidatının kesim tarihi ile kartın kapatılma tarihine kadar olan kısmın (yaklaşık benim 3 aydı) 242,00 TL'den mahsup edilerek kalan kısmın iade edilmesiyle ilgili bankaya tekrar yazdım ama banka tarafından böyle bir uygulamamız yok denilerek talebim yine reddedildi. 5) Son olarak tekrar bankalar birliği hakem heyetine, peşin alınan 242.00 TL'lik kart aidatından kartımın kapatılma tarihine kadar kısmın mahsup edilerek kalan tutarın tarafıma iade edilmesiyle ilgili başvurum sonucu 1 hafta gibi kısa bir süre içerinde banka tarafından aranarak kart aidatımın tarafıma tamamının iade edileceği ve banka hesap numarası vermem bildirilmiştir. |
Uzun zamandır konuda yazmıyordum ama konu eski niteliğini gerçwkten yitirmiş paraflydada aynı süreç yaşanmıştı ve sürekli bizim lehimize olan olgular afişe edilerek kartın açıkları kapanmıştı şimdi aynı sğreç adios da yaşanmakta eski arkadaşlr yazmıyor zaten bence konunun kapanması herkes için en hayırlısı olacaktır
Zaten bazı arkadaşlar wp kampanyalarını toplu paylaşıyor sıcak fırsatlardada kampanyalar yayınlanıyor... artık otelide booking den tripadvisordan bakın bi zahmet kumsalı çakıl mı kum mu? Diye konu amacından sapmış nerde bigg shoplar nerde eski n11 ler nerde şimdiki süreç |
Yahu aldığınız bir kredi kartı size daha fazla nasıl bir avantaj sağlamalı?
Yurtdışı uçak bileti alacaksın yurtdışında otel rezervasyonu yapacaksın ama 240 lira aidat ödemeyeceksin!... Bu banka size üste 250 lira verse bi 250 lira daha istersiniz... Ölücülük mezarcılık ne ararsan bu konuda var neden çünkü kart seyahat kampanyalarında x5 yapmıyor zırt pırt seyahat kampanyası açmıyor, Bilkom vs gibi kampanyalarla artık 200 lira wp vermiyor... Veremez de zira belki de ilk çıktığı döneme göre şu an 10 kat fazla kullanıcısı var. Banka belki şuan eskisinden çok daha fazla para harcıyor bu kampanyalara, dolar 3-4 yılda 1.80 lerden 5.50 lere geldi bu ekonomik şartlarda bir banka daha fazla ne yapabilir? Yarın programı sonlandırıyorum dese burada en çok karta çamur atanlar ağlar bu duruma... Madem beğenmiyorsunuz madem kartın avantajı kalmadı madem aidat alıyor parası tatlı olan eko kartını koysun cebine aidat maidat derdi yaşamasın. Tatil/seyahat konusunda şu şartlarda bile adios ülkenin en avantajlı kartı. (Banka çalışanı değilim, son 5 yıldır kart sayesinde defalarca kez uzak uçuşlar aldım, defalarca kez otel rezervasyonu yaptım, puan kazanmak zor olduysa alışveriş yapmayacaksam girdim KK yardımlaşma kulübü konusuna puan bedeli kadar indirim yaptım parayla aldığım puanları dahi en az x2 oranında kullandım. Memnun olmadığınız bir hizmet burada sürekli yazıyor olduğunuz için iyileşmez, memnun olmayanlar kapatsın kurtulsun forumda gereksiz post kirliliğinin de önüne geçilir böylece) |
Adiosçular zaten nisanin ilk günü eğer seyahat hattinin calişma günundeyse otel kampanyasi olacağini biliyor ve yayilmasini istemiyor malum kota var. Bu senede bu tarih 2 nisana denk geliyor yani pazartesi gününe sen erken haber verip bilmeyenlere öğrettiğin icin adamlar belki o gün kotaya takilcak suenoyu alamayacak gecen sene sueno hemen dolmustu. Artik adiosçular bilgiyi paylaşmak yerine ketüm olmayi istiyor sonuc ortada her gecen gun kart cazibesini kaybediyor.
|
Arkadaşlar benım bir Önerim olacak forumda kaç mağdur arkadaşımız var beraber toplu hareket edelım bırbırımız ıle ıletişim içinde olalım daha yüksek çıkar sesımız organıze oluruz ne dersiniz şimdiye kadar hiçbir bankanın haksızlığına göz yummadım Söke söke hakkımı aldım ıkı kez mağdur olduk yanına kar bırakmam bu yapılanı sonu nereye giderse
|
Annemin ve babamin adios kartlarini iptal ettirdim, puami harcadiktan sonra kendiminkini de iptal ettirecegim. 200 tl aidat, düşen katsayilar ve haksizliklarla dolu rezil kampanyalar. Bitmiştir. Şikayet ve tbb, bddk kanallarini da sonuna kadar zorlayacagim. Olay resmen inada bindi, bu kadar yalan dolandan sonra.
|
Benzer içerikler
- midas kampanya
- ziraat bankası digiturk kampanyası 2024
- pratik finansman kart nedir
- enpara youtube premium
- hepsipay fatura ödeme
- amazon prime günleri ne zaman 2024
- cyber monday
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- letgo komisyon alıyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X