Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
84.928
Cevap
1.067
Favori
5.603.707
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ___Murat___

quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

Arkadaşlar,

şu 399 TL puan karşılığı amerika'ya gidiş dönüş bileti kampanyasından yararlanmak istiyorum. Şimdilik kartımda 25 TL var.

1-(Kartım şu an play özellikli) İlk önce adios özelliğe geçsem Avanspuan kullanıp bileti alabilir miyim? Kullanabileceğim avanspuan için sınır var mı?

2- Eğer alabiliyorsam, bileti aldıktan hemen sonra play özelliğe geçebilir miyim (puan biriktirmek için)

3- Bir de geçici puanlarla avaspuanları ödeyebilir miyim? Mesela 20. yıl kampayasından gelecek 50 TL ile?

Teşekkürler

kredi kartının limitine göre avans için belirli limitler var. detaylar aşağıdaki linkte:
    adioscard.com.tr
    Avanspuan > Puanlar ile Seyahat > adios ile Seyahat > adios
    http://adioscard.com.tr/adios-ile-seyahat/worldpuanlar-ile-seyahat/avanspuan.aspx

374 lira avans alabilmek için limitinin 5000 liradan fazla olması gerekiyor.

Ayrıca play, adiosa çevrilemiyormuş yukardaki yazıları okuyabilirsiniz

Cevaplar için çok teşekkürler.

Bendeki play özellikli world, o yuzden adios'a çevrilebiliyor sorunsuz.

2. ve 3. sorularıma cevap verebilecek olan var mı acaba?

2. sorun cevabını veriyorum evet yapabilirsin nerden biliyorum çünkü ben yaptım tatil satın aldım ve playe çevirdim
    3. sorunun cevabını veriyorum evet geçici puanlar avanstan düşüyor nerden mi biliyorum çünkü özdilek kampanyasından carrefour kampanyasından kazandıklarım düştü.

• yurtiçi otellerde adios karta özel extra ındırım sağlıyormuş
    burda sıcak fıırsat yakalayan var mı?
  • coolman7 ve otomobilci_x çok teşkkürler.
  • Merhaba arkadaşlar internet şubesinden World Gold kartımızı adios a çevirebiliyormuyuz veya adios özelliği kazandırabiliyormuyuz yoksa yeni kart için başvuru mu yapmak gerekli (kart play özelliğine sahip değil)
  • Evet hocam yapabilirsin . Müşteri hizmetlerini ara , çok kısa bir sürede geçişini yapıyorlar .
    quote:

Orijinalden alıntı: birathere

Merhaba arkadaşlar internet şubesinden World Gold kartımızı adios a çevirebiliyormuyuz veya adios özelliği kazandırabiliyormuyuz yoksa yeni kart için başvuru mu yapmak gerekli (kart play özelliğine sahip değil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: birathere

Merhaba arkadaşlar internet şubesinden World Gold kartımızı adios a çevirebiliyormuyuz veya adios özelliği kazandırabiliyormuyuz yoksa yeni kart için başvuru mu yapmak gerekli (kart play özelliğine sahip değil)

İnternet şubesinden kart/program özellik ekle menüsünden çevirebilirsin
  • Açıklama yapan arkadaşlara teşekkürler bende bir açıklama yapayım

Merkezi arayıp play cardı adiosa çevirttirdim.
    Ordaki çocuk size adios card gelecek dedi. Ben zaten geri play e çevireceğim dediğimde "tabi ki olur ama bu yeni kartı yollamak bir prosedür dedi sizden ücret falan alınmayacak sadece yıllık aidatları değişiyor" dedi "play e çevirdiğiniz zaman da zaten size yeni play cardlarınız yollanacak dedi görevli" yani sanki kart kaybolmuşta yeni kart çıkartıyormuşuz gibi oluyor.

Ayrıca ek refakatçi bileti indirimi %25 diyor ama bu işte şöyle oluyormuş.

Mesela normal bilet fiyatı 94 lira diyelim. 94 lirayı normal karttan çekiyorsunuz. Worldpuanla alsanız bu bileti 50 TL lik WP. kullanacaksınız.
    Refakatçı olunca 40 TL lik WP kullanıyorsunuz ama diğer bilet karttan çekiliyor. Yani 134 lira ödüyorunuz.

Ayrı ayrı almak daha karlı o zaman 100TL lik WP kullanıyorsunuz. Biraz saçma ama durum buymuş

Birde THY sitesindeki "promosyon" uçuş fiyatı, kendisi yaptığı için daha ucuz. orada 89 lira görünen uçuş burası setur acentesinden aldığınız için 5 lira farkla 94 liraya alıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 23 Mayıs 2011; 17:38:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

Açıklama yapan arkadaşlara teşekkürler bende bir açıklama yapayım

Merkezi arayıp play cardı adiosa çevirttirdim.
    Ordaki çocuk size adios card gelecek dedi. Ben zaten geri play e çevireceğim dediğimde "tabi ki olur ama bu yeni kartı yollamak bir prosedür dedi sizden ücret falan alınmayacak sadece yıllık aidatları değişiyor" dedi "play e çevirdiğiniz zaman da zaten size yeni play cardlarınız yollanacak dedi görevli" yani sanki kart kaybolmuşta yeni kart çıkartıyormuşuz gibi oluyor.

Ayrıca ek refakatçi bileti indirimi %25 diyor ama bu işte şöyle oluyormuş.

Mesela normal bilet fiyatı 94 lira diyelim. 94 lirayı normal karttan çekiyorsunuz. Worldpuanla alsanız bu bileti 50 TL lik WP. kullanacaksınız.
    Refakatçı olunca 40 TL lik WP kullanıyorsunuz ama diğer bilet karttan çekiliyor. Yani 140 lira ödüyorunuz.

Ayrı ayrı almak daha karlı o zaman 100TL lik WP kullanıyorsunuz. Biraz saçma ama durum buymuş

Birde THY sitesindeki "promosyon" uçuş fiyatı, kendisi yaptığı için daha ucuz. orada 89 lira görünen uçuş burası setur acentesinden aldığınız için 5 lira farkla 94 liraya alıyorsunuz

ben kartı pla yapınca banada yeni kart gönderdiler ama kartı almadım :)
    nasıl olsa yine adios yapacağım diye. bunların yaptığı saflık istemeyen insana ne diye gönderiyorsun o kartı bir sürü masraf

• Geçen bende playe çevirdim, kart göndermeyin dedim yinede göndermişler bu arada m.temsilcisi 12 mayıstan itibaren basılan kartlar için belli bir ücret kesileceğini söylemişti.
  • Bugün beni yıkan bir şey öğrendim . Yapı Kredi Seyahat Hattı'nın Ryanair ile anlaşması yokmuş . Avrupa'ya uçuşumu seyahat hattından almıştım , birde Avrupa içinde yapacağım uçuşları sorayım dedim ama aldığım yanıt beni çok üzdü , Ryanair ile anlaşmaları olmadığı için alamıyormuşuz
  • VakıfBank Mil Plus programı yeni kampanya başlatmış.
    Avrupa Gidiş-Dönüş 169 TL WP. Yalnız hemen sevinmeyin, en fazla 800 TL'lik bilet alınabiliyor :) (Adios'ta 199 TL puana 1000 TL'lik bilete kadardı)
    Amerika Gidiş-Dönüş 399 TL WP. Burada abartmışlar maksimum 1500 TL'lik biletler için geçerli :) (Adios'ta 2500 TL'ye kadar)
    Yurtiçi Gidiş-Dönüş 99 TL WP. Bu Adios'a göre avantajlı çünkü şu an Adios'ta 99 TL puana sadece Antalya, Dalaman, Bodrum ve İzmir geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ridest

VakıfBank Mil Plus programı yeni kampanya başlatmış.
    Avrupa Gidiş-Dönüş 169 TL WP. Yalnız hemen sevinmeyin, en fazla 800 TL'lik bilet alınabiliyor :) (Adios'ta 199 TL puana 1000 TL'lik bilete kadardı)
    Amerika Gidiş-Dönüş 399 TL WP. Burada abartmışlar maksimum 1500 TL'lik biletler için geçerli :) (Adios'ta 2500 TL'ye kadar)
    Yurtiçi Gidiş-Dönüş 99 TL WP. Bu Adios'a göre avantajlı çünkü şu an Adios'ta 99 TL puana sadece Antalya, Dalaman, Bodrum ve İzmir geçerli.

Vakıfbank öğretmenim karedi kartına nasıl başvuruluyor acaba? kart aidarı yokmuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: oksit
    Vakıfbank öğretmenim karedi kartına nasıl başvuruluyor acaba? kart aidarı yokmuş...

"Milli Eğitim Bakanlığı Personel Kimlik" kartı ile şubeye başvuruyorsunuz sanırım. Belki öğretmenevi kartını kabul edebilirler.
    Kart ücretini fazla kafaya takmayın, tüketici hakem heyetine başvurunca 1-1.5 ayda geri alıyorsunuz.
    Bence Vakıfbank'tan alınabilecek en mantıklı kredi kartı "Rail & Miles". Malum hızlı tren hatları giderek yaygınlaşıyor (Ankara-Konya seferleri bu ay başlıyor), hem tren biletinden mil kazanma hemde "Mil Plus" özelliği ile seyahat kampanyalarından yararlınabilirsiniz. Ayrıca bütün "World" özelliklerine sahip. Ekstradan Ankara garında ki "Rail & Miles Lounge" hizmetinden bir kişi ile beraber yararlanabiliyorsunuz. Seferler başladıkça kampanyaları da artacaktır.

• quote:

quote:

"Milli Eğitim Bakanlığı Personel Kimlik" kartı ile şubeye başvuruyorsunuz sanırım. Belki öğretmenevi kartını kabul edebilirler.
    Kart ücretini fazla kafaya takmayın, tüketici hakem heyetine başvurunca 1-1.5 ayda geri alıyorsunuz.
    Bence Vakıfbank'tan alınabilecek en mantıklı kredi kartı "Rail & Miles". Malum hızlı tren hatları giderek yaygınlaşıyor (Ankara-Konya seferleri bu ay başlıyor), hem tren biletinden mil kazanma hemde "Mil Plus" özelliği ile seyahat kampanyalarından yararlınabilirsiniz. Ayrıca bütün "World" özelliklerine sahip. Ekstradan Ankara garında ki "Rail & Miles Lounge" hizmetinden bir kişi ile beraber yararlanabiliyorsunuz. Seferler başladıkça kampanyaları da artacaktır.

incelediğim kadarıyla rail&miles kredi kartının mil plus özelliği yok. Bu durumda benim için pek avantajlı olmuyor doğrusu..

• quote:

incelediğim kadarıyla rail&miles kredi kartının mil plus özelliği yok. Bu durumda benim için pek avantajlı olmuyor doğrusu..

Sitesinden bende inceledim detaylı.
    "Milplus seyahat programından Vakıf Bank Worldcard Klasik, Gold, Platinum, ASES, Öğretmenim ve Kamusen Kredi Kartları yararlanabilir. Vakıf Bank Business Card'lar ise Milplus seyahat programından özel koşullarla yararlanmaktadır. Milplus kapsamındaki seyahat hizmetlerimiz Setur aracılığı ile verilmektedir." Ayrıca belirtmemelerine rağmen ortak temalı kartlardan "Şişli Kart"'ta mil plus programına dahil olabiliyor.

ASES, Öğretmenim ve Kamusen kredi kartlarından yıllık ücret alınmıyor.
    ASES kartını alabilecekler -> Polis Bakım ve Yardım Sandığı, TCDD Vakfı üyeleri
    Öğretmenim kartına siz başvurursanız, kesin olarak hangi belge/kart istiyorlar, emeklilere veriyorlar mı, yakınlarına ek kart çıkartabiliyor mu, bizi bilgilendirin.
    Kamusen kartını alabilecekler -> Kamusen üyeleri

• quote:

VakıfBank Mil Plus programı yeni kampanya başlatmış.

Pahalı bilet için ideal ama ucuz bilet için iyi bir kampanya değil. Zaten 3 ile çarpıldığı için 100 TL gidiş dönüş bilet için 200/3=66 WP kullanıyorsun.

• quote:

quote:

Sitesinden bende inceledim detaylı.
    "Milplus seyahat programından Vakıf Bank Worldcard Klasik, Gold, Platinum, ASES, Öğretmenim ve Kamusen Kredi Kartları yararlanabilir. Vakıf Bank Business Card'lar ise Milplus seyahat programından özel koşullarla yararlanmaktadır. Milplus kapsamındaki seyahat hizmetlerimiz Setur aracılığı ile verilmektedir." Ayrıca belirtmemelerine rağmen ortak temalı kartlardan "Şişli Kart"'ta mil plus programına dahil olabiliyor.

ASES, Öğretmenim ve Kamusen kredi kartlarından yıllık ücret alınmıyor.
    ASES kartını alabilecekler -> Polis Bakım ve Yardım Sandığı, TCDD Vakfı üyeleri
    Öğretmenim kartına siz başvurursanız, kesin olarak hangi belge/kart istiyorlar, emeklilere veriyorlar mı, yakınlarına ek kart çıkartabiliyor mu, bizi bilgilendirin.
    Kamusen kartını alabilecekler -> Kamusen üyeleri

Teşekkürler, ben aslında akademik personelim o nedenle öğretmen kart olurmu tam bilmiyorum. Bakalım bir sorayım önce... sizi bilgilendiririm

• Adios sayesinde 3. uzakdoğu biletimi de aldım:) Örenk olma açısından yazıyorum:
    1.930.- TL.lik bilet için 103.000 puan kullandım. 35.028 puanım vardı 67.972 avans puan kullanıdm 1 yıl içinde ödeme şartıyla.
  • Merhaba,
    Adiosla 399 TL Amerikaya gidiş dönüş kampanyasına katıldım. Hazırdaki puanlarım düşüldükten sonra 75 TL puan borçlandım. Peki yeni bir bilet alabilmek için önce bu avans puanlarımı kapatıp artıya mı geçmem lazım yoksa borçlu halimle de yine avans kullanarak başka bilet alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cole Trickle
    Merhaba,
    Adiosla 399 TL Amerikaya gidiş dönüş kampanyasına katıldım. Hazırdaki puanlarım düşüldükten sonra 75 TL puan borçlandım. Peki yeni bir bilet alabilmek için önce bu avans puanlarımı kapatıp artıya mı geçmem lazım yoksa borçlu halimle de yine avans kullanarak başka bilet alabilirmiyim?

Amerika biletiniz hayırlı olsun. Hangi destinasyon için, hangi havayolu ile, ne kadarlık bilet için yararlandınız?

Yeniden avans puan kullanmak için -5000 WP = -25 TL olmanız gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridest -- 1 Haziran 2011; 12:29:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.