< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 19 Aralık 2024; 18:38:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4247. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim.Fashfed satıcısından alınca da superstep den değişim.oluyor mu,yoksa sadece superstep satıcısından mı alınınca değişim oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fatura Eren Holding diye kesiliyor. Ben Taksim Superstep’de değişim yapmıştım 2 sene önce falan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hala cazip kamp varmı yaw adiosun
yıllar önce bıraktım puan biriktirmeyi
hatta hesabımda 1 senedir bekleyen 7000 tl puan vardı ıvır zıvır alıp harcadım ozamanlar
geçmişte çok ekmeğini yedim ama
maldivler seyahati bile yapmıştım sayesinde
-
Ne var ne yok diye uğramıstım. ilk whatsapp grubunu 10 sene önce kurmustum :) Çıkalı çok oldu.
-
Pek yok artık. Bende de 14K puan var. Bu yıl limit dolmuştu. Yıl döndükten sonra puanları kullanıp kartı iptal ettirim herhalde. Kart ücreti 1500-2000TL olacak bu yıl. Eskiden çok güzel imkanlar sağladı elbette ama artık ayrılma vakti geldi gibi.
-
Merhaba, yapıkredi fon alımında artık sadece hesaptan mı işlem yapılabiliyor? Kredi kartıyla fon alımı yapılmıyor gördüğüm kadarıyla. Bilen var mı?
-
soyadınızı yazarken karttaki soyadınız gibi yazın. ingilizce-türkçe karakterlere dikkat edin.
-
Setur üzerinden ister telefonla arayarak, ister YKB mobil bankacılık üstünden online olarak, Yurtdışı uçak biletlemeleri gidiş-dönüş alınan komisyonlar artık şu şekildedir!
Kısa mesafeli uçuşlara 50$
Okyanus aşırı uçuşlara 90$
Tutarlar havayolu resmi siteler ve Setur ile mukayese ederek defalarca test edilmiştir. Uçuş sınıfları da, örneğin THY için tıpatıp aynıdır!
Bu da şu anlama gelmektedir,
Kısa mesafede havayolu resmi site fiyatı +1.900 lira komisyon, yani +950 World Puan!
Okyanus aşırı havayolu resmi site fiyatı +3.000 lira komisyon, yani +1500 World Puan!
Pegasus yurtdışı uçuşlar için ise, havayolu resmi site 20 kiloluk Süper Eko tarife üstüne, her nedense sadece 20$ komisyon eklenmektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 13 Ocak 2025; 14:54:28 >
Zaten artık komisyonlardan ötürü yurtiçi bilet almak çok mantıksız. Neredeyse bilet parası kadar komisyon var
Ama uzak rotalarda hala karlı olan hatlar olabilir. Örnek 30.000₺ git gel Uzakdoğu yada Amerika bileti vardır para vermektense 3000₺ komisyon verip puanlarla alınabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O rakamlar da, yıllık kullanım sınırını aşıyor hocam :(
-
Hiç yurtiçi uçak biletinden bahsetmedim zaten. Elbette ki 10 saatlik yurtdışı uçuşlarda, mesela 30.000 liralık gidiş-dönüş bilet için 3.000 lira yani %10 komisyon, tabi bol kepçeden de puan toplanmışsa, o zaman normal gelebilir biraz. Ama İspanya yurtdışı bilet 8.000 lira, +2.000 lira komisyonla 10.000 lira bence hiç normal değil. Gerçi memlekette de zaten normal hiçbir şey yok)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 13 Ocak 2025; 14:55:31 >
Hocam onun için crystal kart alacaksın zaten. Normal premium ile yıllık limit sıkıntı olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tabi tabi yurtiçi zaten alınmaz da yurtdışı içinde yakın rotalara öyle 7-8 bin tl tutan avrupaya da alınmaz bu komisyonlarla.
artık eskisi gibi yükse çarpanlı uçak bileti kampanyası da çıkmadığına göre en yüksek verim almak için uzak ve pahalı rotalara bilet bakmak lazım. bir anda cepten 30.000tl vereceğine puan vermek mantıklı olabilir
-
YKB mobil uygulama “Seyahatini Planla” kısmından uçuş bakıp oradan katsayılı kullanım mı yapılması gerekiyor?
Oradan Setur arama sayfası geliyor ancak birçok farklı tarih denememe rağmen uçuş bulamıyor. Dışarıdan baktığımda uçuşlar çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X