Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84.887
Cevap
1.070
Favori
5.597.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42414242424342444245
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet kullanılıyor puanları katlı kullanım yaptım eksik kısmı avans puan ile tamamladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metin0 kullanıcısına yanıt

puan katsayı 2'mi hocam?

• YKB' ye günaydın ve eksik olma diyorum. Yıllardır setur seyahat hattı ile eziyet çektirdiler, şimdi puan kazanma imkansız hale geldi ama yazılım geliştirip bize büyük kolaylık sağlıyorlar !!!
    Bu arada internet üzerinden puan kullanımı ile ilgili hiç bir bilgi verilmiyor tesadüfen sıcak fırsatlardan öğreniyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaypcnet kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi bilet aldım hocam *1,4 uygulandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duyduk duymadık demeyin! Yılbaşından itibaren Adios Premium kartların yıllık aidatının 1.650 lira olacağına dair ekstreme bilgi düşülmüş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wings karttan sonra herhalde en uygun aidatlı mil kartı adios sanırım. Maximiles black ve shop&fly platinum şuan 1800-2000 aidatı, bakalım onlar yılbaşında ne kadar olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 23 Kasım 2024; 12:2:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Müşteri hizmetlerini arayıp, iade istediğimde de red verirler kesin, sonra da af edersiniz "Duba yok, 1y yok." dedirtirler. Kart temmuzdan beri sıfır kampanya. Worldpuanlar olduğu yerde çakıldı kaldı.

Satıyorlar mı, ne yapıyorlarsa bu bankayı bir an önce halletseler de adam gibi kampanya falan yapsalar.

• 
Sayfa: önceki 42414242424342444245
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.