|
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4245. sayfa)
-
-
puan katsayı 2'mi hocam?
-
YKB' ye günaydın ve eksik olma diyorum. Yıllardır setur seyahat hattı ile eziyet çektirdiler, şimdi puan kazanma imkansız hale geldi ama yazılım geliştirip bize büyük kolaylık sağlıyorlar !!!
Bu arada internet üzerinden puan kullanımı ile ilgili hiç bir bilgi verilmiyor tesadüfen sıcak fırsatlardan öğreniyoruz. -
Yurtiçi bilet aldım hocam *1,4 uygulandı. -
Duyduk duymadık demeyin! Yılbaşından itibaren Adios Premium kartların yıllık aidatının 1.650 lira olacağına dair ekstreme bilgi düşülmüş. -
Wings karttan sonra herhalde en uygun aidatlı mil kartı adios sanırım. Maximiles black ve shop&fly platinum şuan 1800-2000 aidatı, bakalım onlar yılbaşında ne kadar olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 23 Kasım 2024; 12:2:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sarveniko
Duyduk duymadık demeyin! Yılbaşından itibaren Adios Premium kartların yıllık aidatının 1.650 lira olacağına dair ekstreme bilgi düşülmüş.Müşteri hizmetlerini arayıp, iade istediğimde de red verirler kesin, sonra da af edersiniz "Duba yok, 1y yok." dedirtirler. Kart temmuzdan beri sıfır kampanya. Worldpuanlar olduğu yerde çakıldı kaldı.
Satıyorlar mı, ne yapıyorlarsa bu bankayı bir an önce halletseler de adam gibi kampanya falan yapsalar.
-
Ben bugün yurt içi oteli puan ile ilk kez YKB mobil üzerinden aldım. Katsayı 2 olarak uygulandı.
Yetersiz kalan kısım için uygulamadan seçime onay vererek avans puan da kullanabiliyorsunuz.
-
Valla bunlar batıyor galiba, normalde 16'sı olan hesap kesim Cumartesiye geliyor herhalde hafta sonu alışveriş yeme içme olur onu da 40 gün beklemeden alalım diye 17 pazar yapmışlar hesap kesimi.
Dün Teknosa'dan yazıcı alacaktık arkadaşa YKB taksit yok dediler, Vatan'a sorduk YKB taksit yok dediler MM den 3 taksit aldık.
Seyahat kampanyasından vazgeçtim de, puan da yok denecek kadar az bir de 1 günün hesabını yapmaya başladılarsa ve mağazada bile taksiti kaldırdılarsa aklıma batmaktan başka bir şey gelmiyor.
Bir de satış için görüşmeler vardı, satılacak olan şirketi allayıp pullamak varken müşteri ve ciro kaybını göze alıyorlarsa sıkıntı büyük bence..
-
Valla 1 gecede çarpan düşüren bankaları hatırladıkça ykb den de benzer hamle gelmesi süpriz olmaz
sanki bir gün mesaj gelecek şu tarihe kadar puanlarınızı 2 çarpan ile kullanın sonra bu piyasadan çıkıyoruz diyebilirler. Ben bu sebeple artık kampanya umudum da olmadığında rahat rahat istediğim zamana 2 çarpanlı biletler alıp puanlarımı eritiyorum. Son 20.000₺ puanımı da bir uzak rotaya bilet alıp defteri kapatıyorum
-
Uzak rotaya da yetmiyor ki artık. NY bileti bakıyorum 32-45 arası yılbaşı için biletler. Uzakdoğu olursa anca vizesiz 2 aktarmalı biletlerle yıllık kota doluyor.
Çarpan düşeceğini sanmıyorum da artık zaten toplamakta zorlanmaya başlamak demek kartın sonunun geldiğinin en büyük göstergesi..
-
Thy de 20.-22 bandına biletler var hocam ben mart ayına jfk aldım sanırım hala devam ediyor kampanya
-
Ben şu an yılbaşı haftasına bakıyorum, çok ilginç bir şekilde her yılbaşı normalin altında olan biletler bu sene daha fazla :(
NJ uçuşlarını azaltmışlar o yüzden pahalı galiba mecburen JFK bakıyorum ama onlarda yılbaşı için yüksek maalesef..
-
-
Evet dediğin gibi eski ekstrelere baktım cumartesiye gelen ekstreleri pazar çekiyormuş farketmemişim ama bu kurnazlık yaptıklarını değiştirmiyor :)
ABD kampanyası boş, tüm sitelerde kimse söylenen fiyata bulunamadığını yazıyor, umarım sen istediğin bileti bulursun Avrupa için..
-
quote:
Orijinalden alıntı: duducoValla bunlar batıyor galiba, normalde 16'sı olan hesap kesim Cumartesiye geliyor herhalde hafta sonu alışveriş yeme içme olur onu da 40 gün beklemeden alalım diye 17 pazar yapmışlar hesap kesimi.
Dün Teknosa'dan yazıcı alacaktık arkadaşa YKB taksit yok dediler, Vatan'a sorduk YKB taksit yok dediler MM den 3 taksit aldık.
Seyahat kampanyasından vazgeçtim de, puan da yok denecek kadar az bir de 1 günün hesabını yapmaya başladılarsa ve mağazada bile taksiti kaldırdılarsa aklıma batmaktan başka bir şey gelmiyor.
Bir de satış için görüşmeler vardı, satılacak olan şirketi allayıp pullamak varken müşteri ve ciro kaybını göze alıyorlarsa sıkıntı büyük bence..
ykb satılacak hocam . hatta koç holding komple yurtdışına taşınırsa hiç şaşırmam. ülkeden kaçmayan bir biz kaldık sanırım.
-
Satılacak dendi dendi almanyada banka satın aldılar. Bakalım neler olacak :) -
YKB uygulaması üzerinden Setur’a bağlanıldığında, 34$ hizmet bedeli yerine 56$ alıyorlar. Bugün denemesi yapıldı, farkedildi ve son anda bilet çekmekten vazgeçildi)
7.650 liralık 0 bagajlı THY 29 Kasım gidiş- 2 Aralık dönüş Istanbul-Cluj gidiş-dönüş bilet için uygulama üstünden Setur’a bağlanıldı.
8.450 lira 0 bagaj
1.150 lira hizmet bedeli
9.650 lira toplam bedel için 4.825 puan
Yemedik😂
O yüzden, eski sistem telefonla bağlanarak bileti almak daha mantıklı. O zaman sadece 34$ hizmet bedeli var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 28 Kasım 2024; 19:14:46 > -
Ykb koç grubu tarafından QATAR qnb satılacakmış. Epeydir ne puan toplama ne de seyahat kampanyası yapılmamasının sebebi az çok belli oldu
Yalnız qnb puan ve seyahat konusunda en kötü bankalardan biri. Satış sonrası puan işi yalan olabilir eldeki puanları daha fazla bekletmeden 2 çarpanlı kullanmak mantıklı olabilir -
Cuma akşamı kap gönderdi. Qnb gruba satis yapmıyorum. Asılsız diye...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X