Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Aleksioss Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84.962
Cevap
1.063
Favori
5.607.325
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42444245424642474248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Demek ki kesin satılıyor 😀 2-3 ay sonra duyarız satış haberini. Bu ülkede işler böyle yürüyor önden bir yalanlama sonra bir bakmışsın 1 gece de satılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhendisgsm kullanıcısına yanıt

14K puan var. Kart Adios Premium. O yüzden yıllık puan kullanım limiti 15K TL. Bu sene kullanmıştım. Yıl döndükten sonra kalan puanı da kullanıp "Adios" diyeceğim sanırım. Zaten yurt dışına taşındığım için TR kartlarımı nadiren kullanıyorum ve YKB de son dönem kampanya işini tamamen bıraktı. Artık sebebi satış mıdır yoksa başka bir durum mudur bilmiyorum ama yıllık kart aidatını ödemenin bir anlamı kalmadı. 1500-2000TL kart aidatı olacak gibi duruyor.

• Arkadaşlar,

Thy resmi sitesinde 7.600 lira olan 6-10 Aralık Istanbul-Cluj gidiş-dönüş EcoFly yurtdışı bileti üzerine Setur 34$ hizmet bedel ekliyor, yani 8.700 lira olması lazım. Yani 4.350 World Puan.

Ancak 9.600 lira rakam veriyorlar! Tüm biletlerde yaklaşık +900 lira fazla rakam çekiyor Setur hazretleri.

Yahu herkes çıldırdı mı? Yoksa sadece ben mi kafayı yedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 5 Aralık 2024; 11:35:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sarveniko kullanıcısına yanıt

Tek yön için 34 USD olduğu için normal çıkmış, hatta 34 USD'yi 1.000 TL'den hesaplamışlar, iyisiniz hadi! :)

• Adios premiumda puan kazanım oranı nasıl standart harcalamarda? Örn ; 1000 tl market harcamasına ne kadar puan verir?

• Mashtute M kullanıcısına yanıt

0 gibi hocam.

Aklı olan bu saatten sonra adios almaz, 6 senedir tek kartım olmasına rağmen 4 aydır shop&fly kullanıyorum. Ha çok mu iyi hayır ama adios o kadar bitik durumda ki hiçbir şey yapmasa da herhangi bir kart adiostan iyi oluyor. 1000 tl market harcamasına yapıkredi posundan geçerseler 1 lira puan alabilirsiniz.

• Profesyonel Okur kullanıcısına yanıt

Aynen, temmuzdan beri 1 liralık Worldpuan toplayamadım. O derece bitik. Kart da nadasta bu sebeple, bir uçuş neyin durumum olursa puanları kullanıp, kartı kapatırım.

• metin0 kullanıcısına yanıt

peki önerebileceğiniz bir mil kartı varmıdır?

Mil kartlarının verimleri bayağı bir düşürüldü. Neredeyse çoğu banka belli bir mevduat bulundurma şartıyla kazanımları artırma yoluna gidiyor. Asgari ücretin 17002 lira olduğu memlekette minimum 1 milyon lira mevduat çoğu kişi için zor. Hepsi de kendi siteleri üzerinden acentalarla komisyon usulü çalıştıklarından fazla fazla mil toplamak gerekiyor ama şansımıza mil toplamak zorlaştı.

Yapı Kredi'nin tüm kartlar bitik. Bende Parafly ve Shop&Fly da var. Parafly de pek mil kartı sayılmaz, verdiği puanlar 50-100 lira, 2 ay sonra siliyor, ne birikecek de uçak biletini karşılayacak? Markette kullanıyorum. Shop&Fly kazanımları mevduata bağladı ama yine de kampanyaları takip edince fena durumda değil, milleri de 2 sene tutuyor. Mevduatı olana avantajı daha fazla. Miller market, akaryakıt vs. bazı alanlarda geçebiliyor.

Maximiles ve Wings kullananlar varsa güncel kazanımlarını yazabilirler, pek bilgim yok. Maximiles mevduat varsa iyi maximil veriyor ama alternatif kullanım alanı çok kısıtlı.

• bilgi için teşekkür ederim

• magicjoe kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben de denedim YKB mobil üzerinden almayı ama puanlarımı 2 ile çarpmadan kullanıyor gibi gözüküyor. Onay aşamasına kadar geldim, puan tutarını neyse o olarak düştü, siz nasıl yapmıştınız? Onay’dan sonra mı geliyor acaba x2 puan uygulaması, işlemi tamamlarsa endişesiyle devam edemedim

• TL card troy, hb, trend, pttavm gibi sitelerde, 1000e 75 veriyor. Pttavm den alım yaptım ama sayaç işlemedi. Sebebi ne ola ki dostlar?

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

Pttavm den ne aldınız. Normal alışveriş yapmadıysanız sayaç işlemiyor.

Kuyum aldım. Şartlarda alamazsın diye şart yok

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

Pttavm kuyuma puan vermeyelim aylar oluyor hocam şartlarda olmasa da sayaç işlemiyor kayıt açsanızda red ediyorlar uygun pos dan çekilmedi diye

kuyumun posu farklı ptt de o sebeple e-ticaret diye görmüyor sistem

Eyvallah kardeşim sağol cvp için

• Arkadaşlar 2 aydır Fenerclusive kredi kartına özel market kampanyası yapıyor YKB, 750 TL ye 75 TL.

Bu kartı 2-3 ay önce çıkardılar, acaba onunla alakası var mı market kampanyası yapmamasının diyeceğim ama bu karttan kaç kişide olacak en fazla 3-5 bin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 17 Aralık 2024; 9:16:33 >
  • Arkadaşlar fashfed kullanan var mı,ürünler orjinal mı,şikayet var da bayağı bir şikayet var,güzel puan kampanyası var,denemek istiyorum,ancak tedirgin oldum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gezginci06 G kullanıcısına yanıt
    Fashfed Eren Holding e ait. Occasion , nautica, superstep , lacoste Türkiye Distribütörü. Ben şimdiye kadar sorun yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 42444245424642474248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.