Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84.927
Cevap
1.067
Favori
5.602.982
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42424243424442454246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baktım bunların kampanya yapacağı yok 11.650 tl puan kullanıp mart ayına caponya bileti aldım gidiş dönüş. arkadaş aynı bileti 18.750'ye aldı.

china southern havayollarının kampanyası var, 20.000tl altına çok sayıda ülkeye bilet var

• tequilla1984 kullanıcısına yanıt

China southern bugüne kadar kullandığım en kötü havayollarından birisi oldu, geçen kasım fiyatına aldanıp guangzhou aktarmalı hanoi bileti aldım, aktarmada bile 2 kere kontrolden geçiliyor ikinci kontrolde valizler gene xray den geçiriliyor, bagaj altı valizimde bir kaç tane kullan at elektonik sigara vardı onları görmüşler o valizi uçağa göndermeyip o kontrol noktasına getirmişler, valizi açtırdılar, el valizini açtırdılar pasaportu 3 farklı kişi kontrol etti, kesinlikle kibar değiller, havaalanında whatsapp, messenger vs çalışmıyor, hanoi ye vardığımızda da valizi kırık bir şekilde teslim aldım, dönüş uçuşunda da hanımın valizi kırılmış. Benim için sinir bozucu bir deneyim oldu.

• serta2 kullanıcısına yanıt

Bana da normal crystal kart çıktı, ama aidat muafiyeti almanın bir yolu yok mu ? Ya da arasak ücret iadesi için kart aidatı yansıdığı zaman , acaba ücreti iade ederler mi ?

• THY kampanyası başlamış Güney Avrupa için

• Odabasi kullanıcısına yanıt
    Doğu Avrupa da vardı uygun rakamlara ama bitti ve taze Güney Avrupa başladı. Lizbon ve Porto’yu sağolsunlar 240$ yapmışlar. Mart sonları için Malaga, Porto, Lizbon, Barselona çok iyi olur.

240$ =8.200 lira
    +1.200 Setur komisyonu

9.400 lira /2 = 4.700 WorldPuan!
    Aman da ne güzel)
  • sarveniko kullanıcısına yanıt

Adios kampanyaları bitti artık THY kampanyalarını takip eder olduk mecburiyetten..

Adios puan harcamadan vazgeçtik toplamada da geri çekildi artık bitti demek bu net..

• 5000 puan var. uygun fırsat olsa harcayıp kapatıcam kartı.

• Yillik puan kullanim limiti dolduktan sonra kartta hala puan varken onumuzdeki yil icin simdiden biletleme yapacak sekilde islem yapilabiliyor mu acaba?

Yoksa hakkin tekrar acilmasi icin yeni yila gecmek mi gerekiyor?

• oup59 kullanıcısına yanıt

takvim yılını bekliyorsun sıfırlanması için. yada crystal kart al onda epey yüksek yıllık kullanım limiti

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

Cevap icin tesekkurler hocam. Yil icinde bir ABD bileti almistim. Yurtdisina tasindim. Acikcasi TR kartlarimi artik pek kullanmiyorum.

Uygulamaya baktim da Adios kampanyalari pek bir kismis zaten. Kartta kalan fena olmayan bir puan hala var.

Onu da bir ara kullanip eger YKB kampanya yapmamaya devam ederse komple kapatabilirim bile.

Ama Crystal kart secenegini bir degerlendireyim. Cikarsa isime yarabilir yine de.

• Puan transferi için hala fax mı gönderiyoruz? Eğer fax ise numarayı bilen var mı?
  • Dilekçeniz ile birlikte direk bankaya başvurabilirsiniz.

• Crystal metal kart için gerekli limit 2.000.000 TL olarak güncellenmiş.

• Kampanya yok ki crystal ı ne yapsın millet

• adamlar bu ay akaryakıt kampanyası bile vermedi. çöp oldu yapıkredi kartları

• dickinson kullanıcısına yanıt

cin guangzhou datransit vize durumu nedir bordo ve yeşil için

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

Herhangi bir vize gerekmiyordu, siz gene de tekrar kontrol edin.

• yapıkredi uygulaması üzerinden seyahat planı yapılıp world puanlar kullanılabiliyor mu, deneyen var mı ?

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!-
  • melihgs kullanıcısına yanıt
    Dün kullandım Setur sitesine yönlendirip işlem yaptırıyor. Ödemeyi World PAY ile tamamlıyorsunuz.
  • metin0 kullanıcısına yanıt

Puan ile ödeme yapılıyor mu acaba?

• 
Sayfa: önceki 42424243424442454246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.