Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: arunsal Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84.898
Cevap
1.069
Favori
5.598.640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42404241424242434244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 199 puan olduğu zaman yurtiçi uçak bilet fiyatı ne kadardı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 25 Temmuz 2024; 10:26:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • melihgs kullanıcısına yanıt

1.000 tl idi sanırım

konuda geriye doğru bakarsanız, detaylı bilgi var hocam...

• Merhaba , şuan elimde adios , Hepsiburada world ve world eko kredi kartı var musteri limitine bakdigimda hepsinde 90k görünüyor..merak ettiğim 3x90=270k limit mi yiyor yoksa 3 u toplamda 90k limit mi dolduruyor..ona göre başka banka kredi kartimi limitimi artiircamda..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • promil06 P kullanıcısına yanıt
    270

• Profesyonel Okur kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi müşteri hizmetlerini aradığımda , 3 kart için tek limit olduğunu söyledi..biri düştüğü zmaan hepsi düşer dedi.

müşteri limitin 90k hocam, harcamaların 90k dan düşmeye başlar. 270k değil.

• refreshing kullanıcısına yanıt
    Her kartın limiti farklıydı hocam ama müşteri limiti hepsinde 90 k görünüyor..hepsi farkli kart olunca dedim hepsinin müşteri limiti farklimi? Bır türlü kart limitini artiramadim , müşteri limitiniZ dolu diye

Toplam müşteri limiti max 90.000 TL, isterseniz bir kartı 90.000 diğerini 10.000 TL yapabilirsiniz, ama 3 kartın ya da tek kartın harcaması 90.000'i geçemez. (Bazen limit aşımı oluyor gerçi de o da neye bağlı bilmiyorum)

Seyahat kampanyasında yurtiçi zarar, yurtdışı da az puanlarla olanlar kafa kafaya gelir. Eğer en üst limitten bilet alırsanız yanlış hatırlamıyorsam 5000 TL puana 25.000 TL lik biletti en son..

Yani en üst limit 5 kattı, ama adiosun ilk zamanları 9 kata kadar aldığımı bilirim hatta senede 2-3 sefer kampanya olurdu ve 1 yıl içinde 2 defa uzak doğu bileti ve otel aldığımı bilirim  

• duduco kullanıcısına yanıt

valla bende kampanyadan ümidimi kestim üzerine enflasyon ortamında tl olarka puanları bekletip ciddi zarar ediyoruz. zaten kampanya çıksada 4-5 kat alacağım puana şimdi normal 2 çarpanla alayım diye düşündüm ve elimdeki 26.000tl puanı 2 çarpan ile amerika bileti alarak bu dertten kurtuldum :)

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

Ben 2 adet Paris aldım geçen ay, dün BKK otel aldım. Yılbaşı için de abd alacağım kısmetse ama dediğim gibi puan toplamaya devam..

• duduco kullanıcısına yanıt

aynen 2 çarpanlı da olsa puan işi ruhumuza işlemiş. bu şekilde gittiği yere kadar devam

• Otel nasıl alınıyor, seturdan seçip söylüyormuyuz

• adios'a adios deme zamanı gibi sanki bu ay. adam gibi hiç kampanya gelmemiş. üstelik puan kampanyalarının neredeyse yarısında verdiği puanlar için chippin de geçerli diye not düşmüşler. market eticaret zaten hala gelmedi.

kampanya desen 1 yıldır yok. bu kartta puan toplamanın bir anlamı kalmadı bence. ben vakıfa yöneldim %100 olarak. en azından orada böyle chippinde geçerli saçmalığı yok. 2.5 ile çarpıpı sınırsız avans ile yıllık kullanım limitine takılmadan uçak otel alır geçerim

Evet hocam...

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt
    Bazen ayın 3’ünde geliyor market kampanyaları yada 1-2 gün geç düşebiliyor. 3-4 gün daha beklemek lazım. Umut fakirin ekmeği)

Bu ay e-hamal geldi, geçen ay gelmemişti. Ciddi ciddi 5 litrelik zeytinyağları için hem 500 lira indirim, hem de 500 puan var. Chippin üstünden + 50 puan + %5 chip puan. Alınan 5 litrelik Özgün zeytinyağı 1.500-1.700 liraya falan geliyor.

Hem kendime, hem pedere aldım e-hamal. Aslında market kampanyaları ile de birleşseydi, çok daha acayip avantajlı olacaktı ama ben hiç bekleme yapmadım. Neden mi? Her an zam gelebilir zeytinyağlarına) En azından 1 Eylül’den sonra aynı rakamları bulamayacağımız kesin bence.

* Koçtaş ve LCW iyi puan vermeye devam ediyor ama onlar da yakında Chippin’de geçerli saçmalığına geçecekler gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 2 Ağustos 2024; 23:28:40 >
  • bu ayki Amazon kampanyası güzel.

• Adios ölmüş cenazesini kaldıran yok.

750 lira yıllık üyelik ücreti kilitlemiş iptal etmiyorlar. Puan vs. toplamak bir dert. Chippin'den alıyorduk o da artık sadece Chippin'de geçerli saçmalığı başladı. Üstüne bilet almak vs. istersen fahiş komisyon ödüyorsun. Vakıfbank'ınki gibi alternatiflere bakmak lazım zaman yok inceleyemiyorum.

• gesture G kullanıcısına yanıt
    İmkanım var ama Vakıf’a da geçmeyeceğim, Paraf’a da. Herşeyin bir sonu var. Zorlamamak lazım. Geçen sene toplam 6.785 puana 3 tane (2 THY, 1 Pegasus) gidiş-dönüş almıştım Avrupa için, ama şu anda mevcut 6.000 puanım ile 1 tane bilet alamıyorum!

Sonbaharda THY promosyon gelirse belki 2 tane gidiş-dönüş daha alırım. Bitti gitti. 150-160$ civarı Romanya, Macaristan, Slovakya, Polonya THY promosyon olabiliyor.

Daha da artık puan toplamaya bile çalışmayacağım. Yeter! Kampanya falan yoksa, neden sürekli cebelleşmeye devam edelim ki puan toplamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 5 Ağustos 2024; 12:38:7 >
  • gesture G kullanıcısına yanıt

Sizin kart normal adios sanırım . Benim adios preimum karta Mart ayında 1139 lira aidat yansıtmışladı. Aradım. Kibarca iade edebilir misiniz dedim hemen iade ettiler.

• 
Sayfa: önceki 42404241424242434244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.