Evet hocam düz Adios. Kardeşimin premiumu var ona puanlarımı yolluyorum iki yılda bir falan. Şimdiye kadar ücretin ya tamamını iade ediyorlardı veya yarısını ama uzun yıllardır ilk kez iade etmediler. Zaten puan kazanmak zorlaştığı ve Premium'la bile kullansanız x2 çarpanı enflasyon ortamında zor kurtardığı için daha az kullanmaya başlamıştım belki de o nedenle iade etmediler. Ama kendileri bilir. Düz Bonus kredi kartım var aylık 500 lira civarı puan alıyorum 10 bin liradan az harcamaya. Geldiği gibi de harcıyorum. Enflasyonda belki de mantıklı olan bu zaten. Adios'tan aylardır doğru düzgün kampanya olmadığı için harcama yapmıyorum haliyle puan da gelmiyor. Bir daha ki aidat dönemi gelmeden Adios'a gerçekten adios demeyi düşünüyorum açıkçası. |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4243. sayfa)
-
-
Crystal kart varken onu Crystal metal'e çevirmek için ne gerekli, bilen var mıdır?
-
1.500.000 TL limit gerekiyor.
-
metal kartta aidat muafiyeti yokmus (20 milyon yatiriminiz varsa anca oyle varmis)
-
meta kartın normal crystal'den çok bir farkı yok ki. dehşet bir aidatı var asla değecek bir kart değil. normal crystal fazla fazla yeter
-
Eskisi kadar avantajlı değil ama crytal'dan de vazgeçemiyorum. Gerçi kullandığım (planladığım) tek şey puanlarım yıl sonu uçmasın ve sonrasında bilet alabileyim. Bu aidat olayı çok oluyor ama ne yapacağımı da tam olarak kestiremiyorum. Diğer kartlarda artık puan (mil) vs veriyor.
-
Selamlar
3 adet ucak bileti almam gerekiyor yardımcı olacak arkadaş varsa dm den yazar mı
Ama çok dolandırıcılık var bu hafta 3 kişiyle savaştım tekrar savaşmak istemiyorum gerçek hesap sahibi yazarsa ayrıntıları konuşuruz -
Adios kart ile başkası adına bilet alınamıyor maalesef, ama burada uçuş millerini satacak arkadaş varsa anca o şekilde olabilir.
-
Normal crstal için kaç limit gerekiyor acaba ? -
1.000.000 TL olabilir ama emin değilim maalesef.
-
Evet 1 milyon
-
Ağustos ayında değişmediyse normal crystal için 800.000 limit gerekiyor.
-
Adios premium kullanmaya devam ediyorum. Ağustos ayında adios iyice dibe vurdu sanki.
-
Bu ay e ticaret kampanyası yok ama vakıf metalde kampanya var. Vakıf metal adios tan çok daha avantajlı hale geçti, en azından limit olayı yok alacağın tatil uçak neyse puan ve avansını kullanıyorsun kalanı kredi kartından çekiyor.. Millet adiosta yıllardır puan kullanamıyor.. Vakıf metal 2.5 la çarpıyor, kampanyalar ortak Bi avantajı daha var setur un listesinde birçok otel bulunmuyor vakıf jolly ile çalıştığı için tüm oteller var. Bende hem vakıf var hem adios ama artık puan biriktirmeyi adiostan yapmayacağım.. Mahvettiler güzelim kartı -
Aylar sonra ilk defa bir market kampanyası gelmedi. Şaşırıyorum desem, artık o evreyi çoktan geçtim. Zaten son 3-5 sayfayı okuyunca fark ettim ki herkes çoktannnn ümidi kesmiş.
-
şaka gibi bu ay puan toplanacak bir kampanyası yok ilginc...ya banka doydu artık yada yapıkredide sıkıntı var muslukları kısıyorlar.
-
Ben de uzun süredir biriktirdiğim puanları, 11 bin TL civarı (enflasyon baya ezmişti) yurtdışı uçak bileti alarak biraz eksi puana geçerek kartı Eko Kart'a çevirdim. Aidat vs ödemek istemiyordum, Eylül'de yansıyacaktı, son 2-3 senedir ödüyorum, içinde puan da olduğu için iptal da edemiyorduk kartı, taleplerime de olumsuz dönüyordu MH.
Seyahat hattı bileti alırken 33 dolar kişi başı bedel ekliyor, o yüzden efektif oran 1.6 katına denk geldi bende.
Neyse adios'tan kurtulmuş oldum, mutluyum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktufan -- 21 Ağustos 2024; 11:13:9 > -
Adios Premium için bir şart var mı başvurdum düz adios gelecek 150k limit var -
Yurt disi bilet alayim dedim az once, kisi basi 33dolar hizmet bedeli ekliyor, eşim ve 2 cocukla beraber astari yüzünden pahalıya geldi hiçbir numarasi kalmamış durumda
-
Adios ile yurtdışı bilet alacaksan uzak rota alacaksın. Avrupa biletinde bilet parası kadar komisyon oluyor bazen
ama Amerika yada Uzakdoğu biletleri zaten 20.000₺ bandında orada 33$ çok etkilemiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X