crystal metal'de yurt dışı lounge da var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4241. sayfa)
-
-
Yok diye biliyorum ama 15.000₺ aidatlı kart bunu verse de alınmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayda 2 adet var. Her ay uçan biri için avantajlı olabiilr. Bana da şu an için pek avantajlı gelmiyor.
-
THY liste fiyatı 26592TL olan bileti Adios seyahat hattı üzerinden 28340TL'ye 14170 puan karşılığı aldım.
Aradaki 1748TL/50 USD sehayat hattı hizmet ücreti olarak eklendi.
Premium kartlar için yıllık kullanım limiti 15000 WorldPuan(3M Puan)/30000TL değerinde ve Crystal kartlar için 30000 Worldpuan (6M Puan)/60000TL değerinde
Kartı aktif kullandığımdan zaten bir şekilde puan toplanıyordu (daha 10K puan var) ve bu şekilde işe yaradı en azından.
Birkaç aydır yurtdışında fiziksel/sanal POS ayrımı olmaksızın toplam 60.000 TL yurtdışı harcamasına 2500 Worldpuan veriyor.
Umarım bu kampanya devam eder.
-
Şunun cevabını bilen var mı? Sadece crystal kart olunca puanlar silinir mi?
-
World mobil uygulama üzerinden bakınca süresiz yazmıyor mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Silinmiyor; merak etmeyin.quote:
Orijinalden alıntı: karamsar1İŞunun cevabını bilen var mı? Sadece crystal kart olunca puanlar silinir mi?
bende aidos kart var herhangı bır aıdat ödemıyorum bunun yanına Crystal kart istesem aidat keserler mi?
adios ta biriktirdiğim puanları Crystal aktarmak daha mantıklı görünüyor çünkü?
-
Crystal yeni bir kart olacağından muhtemelen aidat çıkar ama en doğrusunu banka bilir. Adios kartı kapatıp Crystal’e yükseltebilirler. Limit vs uygun ise.
Yurtdışı 60k harcamasını nasil tamamliyorsunuz? Varmi bir kisayolu? Ben beceremedim
Gerçekten yurt dışında harcıyorum hocam. Sene başından beri neredeyse her ay 1 hafta yurtdışında geçirdiğim zaman oldu. Öbür hafta da komple yurtdışına taşınıyorum.
60K/2500 Worldpuan umarım devam eder. Benim için çok iyi bir kampanya açıkçası.
Her ne kadar oradaki kredi kartlarım ile harcama yapacak olsam da bu kampanya devam ederse her ay yine de Adios ile harcama yaparım.
-
Adios ile kazandıklarım için yazıyor ancak Crystal yeni olduğu için henüz yüklenen bir puan olmadı. Bir arkadaş sağolsun silinmiyor diye bilgi vermiş.
-
adios yada crystal farketmez. hiçbirinde puan silinmez. hepsi de süresizdir. hangi kartınızda puan toplarsanız toplayın istediğiniz karta uygulama üzerinden transfer edilebiliyor.
bende 1 tane adios var çekmece de hiç kullanmıyorum dolayısıyla aidat da gelmiyor. tüm harcamaları crystal kart ile yapıyorum.
-
Seyahat kampanyasından ben artık ümidi tamamen kestim ama puan toplamaya hala devam, yurtdışı uçak bileti için sadece..
-
Seyahat kampanyasından kasıt nedir arkadaşlar, nasıl bir kampanya oluyordu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 24 Temmuz 2024; 14:19:51 >
bu seyahat hattı denilen saçmalık kişi başı 33 dolar alıyormuş, adamlar 3 kişililk uçak rezaervasyonuna haraç keser gibi kişi başı 1.084,09 Türk Lirası toplam 3500Tl haraç kesiyor, kartın zaten bir avantajı yok bilet alalım dedik orda da öpüyor adamlar.
-
onda da öpüyorlar 33 dolar 50 dolar ne çarparlarsa.. nerdeyse 2 ile çarptığında pegasusun sitesinde ki fiyattan daha yüksek çıkacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 24 Temmuz 2024; 16:0:11 > -
Yıllardır alıyor bunu da dolar bu kadar yükselince iş çığrından çıktı ama yine de uzak uçuşlarda hala avantaj var. Kolay toplayabilenler için yine sıkıntı olmaz ama zor toplayan için adios ve benzeri bütün kartlar avantajını yitirmiştir.
-
ben de tam olarak bunu merak ediyorum aylardır :)
-
199 tl puana yurtiçi, 299 , 399 tl puana yurtdışı biletler oluyordu, eskiden ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X