Türkiye'de iseniz buraya amazon Almanya, Fransa vs sitelerinden alabilirisiniz. Hediye kartı yükleyip sonra da alışveriş yapabilirsiniz.. |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4239. sayfa)
-
-
Merhaba, adios için yurtdışı araç kiralama var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adiosculara bir kötü haberde maliyeden yurt dışı çıkış harcının 3000 lira olması bekleniyor! Zaten kampanyalar bitmiş, bilet fiyatları uçuk, hizmet bedeli çok yüksek, herhalde bu da tabuta çakılan son çivi olur bu gidişle.
x (formerly twitter)Etkili Haber (@etkilihaber) on Xhttps://x.com/etkilihaber/status/1803708645894701269 -
Chippin’de geçerli Chippin Marka Puan diye bir kampanya mevcut. Kazanılan puanlar nasıl harcanıyor acaba? Herhangi bir fikri olan var mı?
Adios kartın fiziki kullanımında bu marka puanlar marketlerde görünmüyor. Migros, Carrefour gibi bir çok markette geçerli bu Chippin marka puanlar.
Chippin uygulamasında ise anca kartımızı tanımladığımızda Adios’daki tüm puanlar görünüyor. Ancak bu sefer de normal puan ve Chippin marka puan tümleşik olarak BankaPuan olarak görünüyor. Kazanılan Chippin Marka puanı kullanımını, normal puanlardan ayırmıyor uygulama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 29 Haziran 2024; 17:1:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de bu sorunun yanıtını merak ediyorum. Markette Chippin Puan yerine Worldpuan gidecek diye düşünüyorum harcarsam çünkü Chippin Puan ayrıydı şimdi Chippin'de geçerli Worldpuan diye ayrı bir kategori uydurmuşlar. Adios git gide batıyor.
Akbank'ı da sevmem ama onda Chip Para markaya özel kazanınca harcamazsan bir süre sonra düz Chip Para'ya dönüşüyor ve silinmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesture -- 1 Temmuz 2024; 15:30:34 > -
Geçen yıl opetten akaryakit alırken OPET puanlarimdan almasi gerekirken diğer puanlarimdan almıştı. 2 defa ayni durumla karşı karşıya kaldım ve kayıt açarak geri almıştım. Chippin puanlarını harcarken marka puandan almamissa eğer kayıt ile geri alinacagi kanısındayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
YKB uygulamada Marka Puan’da, Chippin ve yanında da kazanılan Puanlar ve Son Kullanma Tarihi yazıyor. Hemen yandaki oku tıklayınca puanların geçerli olduğu firmaları yazıyor. Mesela onlardan Migros ve Carrefour’da Chippin üzerinden Chippin Marka Puan harcamayı denedim ama sadece Banka puan seçeneği veriyor. Normal puandan çekecek, sonra uğraş dur!
Seçim hakkı vermiyor Chippin uygulaması Marka Puan için. Marka Puan sıfır Bakiye görünüyor! Fiziki olarak da kart üzerinden denedim, sadece normal puan seçeneği çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 2 Temmuz 2024; 15:58:29 >
Geçen ayki gürgençler kampanyası erkenden uygulamadan çekildi ama alışverişim oldu puan falan görünmüyor gelecek olan puanlarda. Bunu bankayı arayarak puanı alabilir miyim tecrübe eden arkadaş oldumu acaba? Sonuçta 20000TL ye 500TL puan güzel bir puan
-
Şansınızı deneyin ancak sonuç alacağınızı sanmıyorum sonuçta kampanya koşullarında haber vermeden değiştirebileceklerini belirtiyorlar
Chippin uygulaması üstünden ödeme yapılıyor. Puan ile ödeme seçiliyor ve Chippin’de geçerli Puanınız varsa ordan otomatik düşüyor. Normal Banka Puan’dan düşmüyor. YKB uygulamasında Marka Puan’da düşen bakiye hemen gösteriyor.
YKB Kartınızın(Sanal) Chippin uygulamasında tanımlanması lazım.
Migros, Carrefour, Koçtaş vs. bir sürü yerde geçiyor.
Denenmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 4 Temmuz 2024; 18:25:50 >
merhaba. bende migros da ilk denememde sizin gibi tereddüt yaşadım. Sonra şansımı denedim. alışverişte world puan kullan dedim. Marka puan da olan 60 TL Chippin puan düşmüş. kalanı da normal puandan düşmüştü.
Ama olması gereken marka puanların ayrı gösterilmesi. Hepsiburada da her şeyi ayrı ayrı gösteriyor.
-
Arkadaşlar turlar hakkında bilgisi olan var mı? Diyelim 2 kişilik 80binlik tur bulduk o 40bin ben 40bin puanlarla ödeyip 20bin puan 2 katsayıyla ayrı ayrı alabiliyor muyuz? Avans limit puanları da yükseltilmiş sanırım. Ayrıca puanımızın yetmediği yerde parayla tamamlama olayı var mı acaba turlarda?
Dikkat! Farklı son kullanma tarihli Chippinde geçerli puanlar, farklı kalem olarak görünüyor YKB Marka Puan uygulamada.
Son kullanma tarihi 31 Temmuz 150 puan, Son kullanma tarihi 100 puan 8 Ağustos falan diyelim… 250 puan harcamaya çalışırsanız 150 puan markadan, 100 puan banka puandan düşüyor! Ben böyle karmaşık ve gerzek bir sistem görmedim. Çatır çatır banka puanlarınızı yemek için yaratılmış bir sistem! Migros’da işlem yaparsanız iptal ve iade yapılıyor ama Carrefour’da yok.
Diyelim 31 temmuz son kullanma tarihli puandan 1 lira kalmış. 100 liralık harcama yaparsanız, 99 lira banka puandan düşüyor! 8 Ağustos son kullanma tarihli 100 puanınızdan düşmüyor!
Aynı gün içinde 2 farklı son kullanma tarihli puanlar da kullanılamıyor. Denendi. Banka Puandan yiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 7 Temmuz 2024; 13:26:37 >
YKB'de müşteri limiti tüm kartlarda ortak limit olmuyor mu? Atıyorum 4 tane kartım var. müşteri limitim 400bin. ama her kart farklı farklı gösteriyor. hepsinin toplamı mı 400 bin oluyor yani? öyleyse YKB limit kotamı kapatıyor da diğer bankalarda arttıramıyorum limiti bu yüzden.
-
Evet öyle, ben YKB arayıp müşteri limitimi düşürmüştüm. İş bankasıda böyle çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 7 Temmuz 2024; 15:27:51 >
Bende 2 tane 30 TL chippin puan vardi. Temmuz son tarihli. Diğer world puanlarim süresiz..adios kart olduğu için. 100 TL alışveriş yaptım. 60 chippin puan,kalanı da normale world puandan düştü. Sorun yaşamadım.
Hocam konudan bağımsız soruyorum , chippin ile ilgili konu da yok o yüzden.
Mobilden veya internetten süreli/süresiz chippin puanları nasıl harcayabiliriz en iyi? World kart kullanıyorum, ordan geliyor puanlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Chippin’de geçerli 120 World Puanı Koçtaş Fix’de sorunsuz kullandım. Bakiye de sıfırlandı.
3 gün sonra bir başka Chippin’de geçerli kazandığım 50 World Puan sisteme yüklendi ve onu da aynı şekilde Koçtaş Fix’de kullandım ama ertesi gün bir de ne göreyim!
Banka Puan’dan düşmüş.
Saçma sapan oturmamış bir sistem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 8 Temmuz 2024; 22:18:7 >
Toplam limit 400.000 ve kredi kartlarında limitler farklı ise isterseniz tüm kartların limitini 400.000'e yükseltebilirsiniz. Bu sizin toplam limitiniz karta göre dağıtılmıyor, hangi karttan harcarsanız otomatik olarak eksiliyor..
--Kartlarım
--Başvurular
-Kredi Kartı Limit Değişikliği
-İstediğiniz kartı seçin
-Müşteri Limitine yükseltebilirsiniz..
-
merhaba. benim de fazla bilgim yok. deneme yanılma yöntemi ile kullandım. Chippin kampanya ve puanları internet üzerinden kullanılamıyor diye biliyorum. kampanya şartları hep fiziki poslar. Ben chippin puanı migros da sorunsuz kullandım. kullanırken kafa karışıklığı yaratan şey, marka puan ve world puanı ayrı göstermemesi. Normal şartlarda marka puan ayrı gösterilmesi gerekir. İnsanlar puanları görür, ona göre kolayca kullanır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X