Bu kampanyalar nedir ya halen 1500/50 puan veriyor. Diğer bankalar daha düşük tutarda 3-4 kat fazla puan veriyor. |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4238. sayfa)
-
-
Haklısın hocam Bonus 750/200 veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapı Kredi seyahat hattı üzerinden Adios ile son zamanlarda farklı kartlar ile puanlarla otel rezervasyonu yaptıran var mi? Sistem değişmiş artık tek kart ile alınabiliyormus.
Uçak kampanyası yok mu yurtdışına arkadaşlar?
Bayram da geldi, bu sene hiç mi olmadı kampanya ben mi kaçırdım?
Uzun bir süredir kampanya yapmıyor banka nedense
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1,5 senedir gelmedi. Daha doğrusu 2023 Mayıs seçimleri öncesi 18 lira olan dolar, seçim sonrası 28 liraya çıktığından beridir kampanya gelmiyor. Fahiş bilet fiyatları yüzünden gelemiyor desek daha doğru) En son sanırım Şubat 2023’de gelmişti. Parafly da aynı şekil x3 yada x4 gelmiyor 1,5 senedir.
Puanları kampanyalı şekil x2 üzeri kullanmayı unutsak artık, iyi olur bence) Mesela 4 Haziran’a kadar THY kış sezonuna 150-200$ arası gidiş-dönüş promosyon var Avrupa’ya, ucuza x2 alıp geçmek lazım yakalamışken, zira ben daha beterini bekliyorum artık…
Millet 20-30k puanla kampanya olur diye 1,5 senedir bekliyor ama Puan ile uçak bileti alımını kaldıracaklar diye çok kötü bir his içindeyim! Sanki yakın zamanda sadece otel ve tur kapsamına dönecekler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, bir yakınım için kart başvurusu yaptık; 100 bin limit ve adios olarak onaylanmış. Adios premiuma göre uçak bileti alımında ne dezavantajı olur, katsayı ve avans puan anlamında? Aradaki farkları bilen var mı acaba?
Buradan hesaplayabilirsin, ikisi arasındaki farklar mevcut.
www.adioscard.com.trAdioscardhttps://www.adioscard.com.tr/adios-dunyasi/degerli-puan-kullanimi/puan-hesaplama-araci
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kart ücreti tbb ye yazıp iptal edebilir miyiz ben qnb kullanırken öyle yapmıştım
İnceledim, Adiosta puanlar yurtdışı uçak bileti için 1.8 ile Adios Premium'da 2 ile çarpılıyormuş, avans puan kullanımında bir farklılık yokmuş. Daha önce defalarca konusu geçmiştir ama bir kez daha hatırlamış olduk. Çok teşekkürler
Bence refakatçi bilet uygulaması en mantıklı kullanım şu ara için ama tabii bir biletin parasını ödemiş oluyorsun o durumda.
Maks. kullanılabilecek puan avans puanla beraber 15bin tl lik wp mıydı arkadaşlar?
Bu hesaba göre refakatçi bilet ile yurt dışı maks 36bin liralık bilet alınabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creatures -- 2 Haziran 2024; 20:8:45 >
Arkadaşlar biraz konu dışı ama yapikredi de müşteri limitini düşürmek için uygulamada bir bölüm var mı yoksa müşteri temsilcisini mi aramamız gerekiyor? Bilgisi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: melihgs
Arkadaşlar biraz konu dışı ama yapikredi de müşteri limitini düşürmek için uygulamada bir bölüm var mı yoksa müşteri temsilcisini mi aramamız gerekiyor? Bilgisi olan var mı?Güncelleme gelmediyse "müşteri limitini düşürmek" için müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor. Mobil ve internet bankacılığı uygulamaları kredi kartı limitinizi düşürmeye izin veriyordu.
-
her bir yurtdışı uçak bileti için 33 usd her bir yurtiçi uçak bileti için 131 tl komisyon alıyorlar. 2000 tlye buldugunuz yurtdışı bilete 33 usd komisyon ödemek ne kadar mantıklı anlamak mumkun değil.bilet tutarının belli bir yuzdesi komisyon alınabilir belki ama fiyatı sabitlemiş olmaları hiç makul değil diye düşünüyorum
-
Malum kampanya artık yok ve ümitler bitti biter, ben de güncel bilet oranı hakkında bilgi vereyim. Dün akşam aldım:
Paris - İzmir Tek yön Sun Express
Kendi sitesinde .... 4.575 TL
YKB SH ... 2.550 TL puan
-
Merhabalar, crystal kart almak için kart limitini ne kadara yükseltmek gerekiyor?
Yurtdışı 60bin harcama limitime cok az kalmış 2500puan kazanabilmek için. Bunu TR deyken nasıl birşeyler harcayip tamamlaya bilirim ? Fikri tecrübesi olan var mı?
İnternetten geçerli, fiziki şart değil..
Evet öyle ama ne alinabilir internetten, öneriniz var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X