Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
84.898
Cevap
1.069
Favori
5.598.643
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42384239424042414242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben chippin kampanyalarını takibi bıraktım. uygulama ve puan kullanımı biraz karışık. sizin de belirttiğiniz gibi sistem oturmamış görünüyor.

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    Valla benim de Chippin’de geçerli World Puan kazandıklarım bilerek değil) Sistem saçma sapan, 100 World Puanımı yediler!

Normal World Puan ise bir tek Yemek Sepeti yada E-Hamal bazen uygunsa takılıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

merhaba. bu yöntem işe yaradı mı acaba? aidat kesiliyor mu?

• karamsar1İ kullanıcısına yanıt
    crystal kart başvuru onaylanmadı. hepsiburada premium kart aldım. benim her 2 kart da ücretsiz oldu ama YKB bu uygulamayı sonlandırmış daha sonra. artık her karttan aidat alıyorlarmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

crystla için 1 milyon limit istiyorlar artık. maaş müşterisi dışında almak epey zorlaştı o kartı

• Adios kartı bugün itibarı ile kapattım ben de 👋🏼

• Crystal ile adios premium arasında biri %10 bir %20 restoran indirimi yapıyor. Bilmediğim çok özelliği mi var bu kartın, neden tercih ediliyor? Aidat ödemeye değecek çok özelliği var sanırım?

• melihgs kullanıcısına yanıt

hocam yıllık puan kullanım limiti var adios da o da epey düşük hiçbir işe yaramıyor. toplam yılda 5000tl puan kullanımına izin veriyor adios. ama crystal kart 30.000tl puan kullandırıyor.

tek bu özellikle bile başlı başına yetiyor zaten. 5000 puan nedir 10.000tl eder. ama diğerinde 60.000tl yapıyor. birde yurtdışı yurtiçi indirimleri crystla özel puan kampanyaları falan oluyor.

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

Crystal metal nasıl alınıyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahiraygun M kullanıcısına yanıt

crystla metal çok gereksiz bir kart. normal crystla karttan hiç farkı yok neredeyse ama 15.000tl aidatı var. değecek bir kart değil.

normal crystla kart almak yeterli ki onu bile çok zor veriyor banka

Crystal var bende hocam. Metalde lounge var sanırım, ona heves ettimdi :)

Bende adios premium var, onda da limit 5000 tl mi acaba ?

• mahiraygun M kullanıcısına yanıt

hocam bir lounge için 15.000tl aidar çok mantıksız bence. git vakıf metal kart al onda da lounge var hem alması çok daha kolay. hemde 2.5 çarpanlı puan kullandırıyor

• melihgs kullanıcısına yanıt

evet her iki adiosda da yıllık limit 5000puan. crystal olmadığı sürece adiosun şu ortamda bir anlamı yok. yılda 10.000tl ye antalya da 1 bilemedin 2 gece otel alırsın :)

Sezona yere otele göre değişiyor hocam, mayısta 1 hafta iki kişi beldibinde 7000 tl kaldım ama ben kart puanlarıyla kalmadım. Tam sezonda illaki fiyat artar. Kartı maaş müşterisiyim diye aldım. Tam 5 bin puan var, denerim artık 10000 e kalırız bi yerde gün farketmez :)

Yıllık puan kullanımı şartlarda 3.000.000 puan yazıyor. O da 15000TL’ye karşılık geliyor. 2 katsayı ile 30.000TL olarak kullanıyoruz. Güncel durum bu değil mi?

• oup59 kullanıcısına yanıt

En son o 6 milyon oldu diye biliyorum ben. Hoş zaten yılda 30.000 puan birikmez imkansız. 15.000 puan da gayet yeterli ama ben geçen mh ile bilet alırken 6 milyon demişti bana

6M oldu ise daha da iyi. 2 katsayı ile bile 30K’ya kadar fiyatı olan ABD biletlerinden 2 hak yapar. Yüksek katsayılı kampanya zaten ya olur ya olmaz artık. Bende şu an 24K TL küsür puan var. İşimi görür güncel değerler.

Son aylarda yurtdışı harcamaya puan kampanyaları iyi gibi. 60K’ya 2.5K puan veya Duty shop 500 puan kampanyaları gibi.

• Crystal karta başvurdum ama yeni kart yerine mevcut Adios kartımı dönüştürdüler. Şu an mevcutta Adios kartım olmadığı için puanlar silinir mi?

• Seyahat hattını arayıp setur üzerinden istediğimiz yeri mi söylüyoruz, süreç nasıl işliyor.

• 
Sayfa: önceki 42384239424042414242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.