Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
84.938
Cevap
1.065
Favori
5.605.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cartok
    Bugün 2 gece Bangkok - 4 gece Phuket - 1 gece Singapur pakedine kaydımı yaptım. Program çok yoğun, oldukça yorucu olacak sanırım. Merak eden arkadaşlara uçuş programı ile otellerin listesini koyuyorum. Oteller beklediğimden daha iyi çıktı. Tecrübeli arkadaşlar alternatif oteller konusunda yardımcı olabilirse çok sevinirim.

1 SQ 491 N TH 11AUG ISTSIN HK2 1330 0500*1
    2 SQ 970 N FR 12AUG SINBKK HK2 0710 0835
    3 PG 924 T SU 14AUG BKKHKT HK2 1220 1345
    4 MI 751 N FR 18AUG HKTSIN HK2 1015 1305
    5 SQ 490 N SU 20AUG SINIST HK2 0150 0745

Bangkok-Amari Atrium
    Superior Room + ABF
    www.amari.com/atrium

Bangkok alternatifi:
    Grand Mercure Fortune – Bangkok
    http://www.fortunehotel.com/

Phuket-Hilton Arcadia
    Garden View Room + ABF
    www.hilton.com

Puket alternatifi:
    JW Marriott Khao Lak Resort & Spa
    Deluxe Garden View Room + ABF
    http://www.marriott.com/hotels/travel/hktkl-jw-marriott-khao-lak-resort-and-spa/

Singapur-Royal at Queens
    Superior Room + ABF
    www.royalqueens.com.sg

Singapur Alternatifleri:
    Grand Pacific Hotel – Singapur
    www.hotelgrandpacific.com.sg

Swiss Hotel Merchancourt - Singapur
    https://www.swissotel.com
    Swissotel Merchant Court - Luxury Hotel In Singapore - Swissôtel Hotels And Resorts
    http://www.swissotel.com/EN/Destinations/Singapore/Swissotel+Merchant+Court/Hotel+Home/Hotel+Home.htm

Dahil olan Servisler:
    *Singapur Havayolları ile Ekonomi sınıfı uçak bileti
    *Havalimanı vergileri
    *Bahsi geçen otellerde oda kahvaltı konaklama
    *Tüm havalimanı – otel – havalimaný transferleri
    *Yarım gün Phuket şehir turu
    *Yarım gün Bangkok şehir

Cartok otelleri bilmiyorum ama tripadvisor.com dan otellerin musteriler tarafindan verilmis puanlarina ve otellerin müşteriler tarafından çekilmiş fotoğraflarına bakabilirsiniz. Ben singapura giderken bu şekilde seçmiştim inanılmaz bir otelde kaldım

• @fatihelibol ; bilgi için teşekkürler mutlaka çıkacağım:))
  • Trip advisor sitesinden faydalanarak aşağıdaki otelleri seçtik. Yanlız JW Marriot çok güzel bir otele benziyor.

Bangkok-Amari Atrium

Puket - JW Marriott Khao Lak Resort & Spa

Swiss Hotel Merchancourt - Singapur
  • Hayırlısı olsun, umarım kazasız belasız huzurlu ve zevkli bir yolculuk yaparsınız..
  • Sağolun hocam. Dünyanın bir ucuna gidiyoruz insan korkuyor biraz.
  • arkadaşlar bir konuyu araştırıyorum, biraz gezindim alttaki metni buldum. Aynı olayı vakıfworld ile de yapan var mı?

avans puan kullandığımızda, süreli puanlar avansı kapatıyor mu?

apı Kredi Adios Kredi Kartıyla Bedava Tatil Tecrübesi
    12/08/2010
    Bu Yazıyı Facebook'ta Paylaş 12/08/2010

Yapı Kredi Bankası Adios Kredi Kartımda biriken puanlarla, eşim ve oğlumla birlikte son 1,5 yıl içinde toplam 4 gece otel konaklaması aldık. Aldığımız tatillerin tutarı 1000 TL’yi buldu bu kadar Worldpuanım olmamasına rağmen hepsi Worldpuanla karşılandı. Nasıl oldu anlatayım:

1,5 yıldır Adios Card kullanıyorum. Adios ile otel rezervasyonu yaptırdığınızda puanlarınızı 2,5-3 arası bir katsayıyla çarpıyorlar. Bir de size avans puan kullanma imkanı sunuyorlar. İşte bu avans puan olayı benim bu kadar rahat tatil yapmamı sağladı.

Son 1,5 yılın ortalamasına baktığımda Adios Kredi kartımla ayda ortalama 1200 TL harcamışım. Bunun karşılığında hesabımda 283 TL puan birikmiş. İlk tatilimi Adios kartımda yaklaşık 40 TL puan birikince almıştım. O zaman ailemle Afyon Oruçoğlu Otele 1 geceliğine gittik. Otelin geceliği ailece 210 TL civarıydı ve 75 TL civarı bir puan kullanmam gerekiyordu. 35 TL tutarındaki puanı avans puan olarak çektiler ve 12 ay içinde toplamam gerekiyordu. Adios kartınızdan avans puan kullanmanız ve puan bakiyenizin eksi olması size bir avantaj sağlıyor. Size kısa bir süreliğine verilmiş olan puanlarda bu eksi bakiyenizi azaltıyor. Örneğin bir kampanyadan bana 25 TL puan verdiler ve bu puanın 15 gün içinde kullanılması gerekiyordu. Adios kartımdaki bakiyem eksi olduğu için kısa süreliğine yüklenen o puan eksi bakiyemi 25 TL azalttı ve bankaya puan borcum hemen 10 TL’ye indi. Bana kısa süreliğine verilmiş o puan eksi puan bakiyeden düştüğü için aslında o puanları da Adios kartla bedava tatil almak için yani 3 kat olarak kullanmış oldum.

İkinci tatilimi yine Afyonda İkbal otelde 1 gece konaklamak için aldım. Ödediğim puan yine aynı civarlardaydı. Son olarak 2 hafta önce Bodrum Yalıkavak’ta Elit Otel’de ailemle her şey dahil bir tatil almak için Yapı Kredi Adios Kredi Kartının seyahat hattını aradım. Otelin iki gecelik fiyatı 450 TL idi ve bunu Adios Kartın tatil puanlarıyla ödeyince 170 TL’lik puan kullanmam gerekiyordu. Adios kartımda ise 35 TL puan kalmıştı. 135 TL’lik puanı avans puan olarak kullanmam ve 1 yıl içinde bu puanları toplamam gerekiyordu. Kabul ettim ve tatili aldım. Adios card puan bakiyem eksi 135 TL olmuştu. Bu aralarda aynı zamanda Worldcard 100 TL benzin alana 50 TL’ye varan Worldpuan hediye ediyordu. Adios aynı zamanda Worldcard olduğu için tüm kampanyalardan yararlanabiliyor. Bu kampanyada 100 TL benzin alınca slipten çıkan kodu SMS ile gönderince worldcardınıza biraz puan geliyor. Tatile gidiş dönüşte bana 6 TL, 7 TL, 8 TL gibi puanlar çıktı genelde. Normalde bu puanları 18 Ağustos 2010 tarihine kadar harcamanız gerekiyor ama benim eksi bakiyem olduğundan bu puanlar direkt olarak eksi bakiyemi azalttı ve bu puanları da böylece tatilde 2,5-3 kat kullanmış oldum. Daha tatil dönüşünde, tamamlamam gereken avans puanların yarıya yakını tamamlanmış oldu. Şu sıralar Worldcard yeni bir kampanya başlattı. 3 defa 75 TL market alış verişi yapana 30 TL puan verecek. Gerçi bu puanlar belli bir süre sonunda geri alınan puanlar değil. Sürekli kartınızda kalıyor ve istediğiniz zaman kullanabiliyorsunuz. Buradan gelecek puanla da kalan Worlpuan borcumun büyük bir kısmı da kapanacak ve ben aylık ortalama 1200 TL harcama karşılığı 1000 TL tutarında tatil yapmış oluyorum. Yapı Kredi Adios Kredi Kartının sunduğu bedava tatil imkanı, kredi kartları puanlarını karşılaştırdığımda en yüksek puanı veren avantajlı kullanım olarak gördüm. Siz ne dersiniz? Öneriniz olursa ve daha avantajlı kullanımlar biliyorsanız lütfen yorumlara yazın, paylaşalım.

Bu yazınıın devamı niteliğinde olan diğer yazımız için lütfen tıklayın:

• Ykb adios dışında hiç bir kartta 3 kat seyahat avantajı olmuyor.

Avansı süreli puanlarla kapatabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 23 Haziran 2011; 21:04:55 >
  • Play kartimi adiosa cevirip ucak bileti aldim yine bugun icinde tekrar playe gecis yaptim m.temsilcisi yeni kart basilcak dedi. Ayni gun icinde yapilan program degisikliklerinde yeniden kart basiliyormu dedim evet dedi. Playden daha once 100 tl puan icin alisveris yaptim. Insallah o puanlarda yatar.

Bilgisayars hocam;
    Annemin ve babamin ayri world cardlari var seturdan esim ve kendim icin tatil ayarlayip odemesini ayri kartlardan yapabilirmiyim. Ayrica babamin 2 kari var biri platinium digeri play platinium da adios ozellikleri tasiyor diye biliyorum.Tekrar program degisikligi yapmama gerek olurmu.
    Annemin kartindan avans puan cekersem bana yatan geri odemeli puanlarla ona aktarim yaparak borcu kapatabilirmiyim.

Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: floods

Play kartimi adiosa cevirip ucak bileti aldim yine bugun icinde tekrar playe gecis yaptim m.temsilcisi yeni kart basilcak dedi. Ayni gun icinde yapilan program degisikliklerinde yeniden kart basiliyormu dedim evet dedi. Playden daha once 100 tl puan icin alisveris yaptim. Insallah o puanlarda yatar.

Bilgisayars hocam;
    Annemin ve babamin ayri world cardlari var seturdan esim ve kendim icin tatil ayarlayip odemesini ayri kartlardan yapabilirmiyim. Ayrica babamin 2 kari var biri platinium digeri play platinium da adios ozellikleri tasiyor diye biliyorum.Tekrar program degisikligi yapmama gerek olurmu.
    Annemin kartindan avans puan cekersem bana yatan geri odemeli puanlarla ona aktarim yaparak borcu kapatabilirmiyim.

Tesekkurler

24 saat içindeki geri dönüşlerde Kart basılmıyordu. Mh temsilcisi bazen bilmiyor. Değişmiş olabilir. Zaten size zararı yok. Teyit edelim sonra sizden.

Playden yaptığınız 100 tl puan : yatma tarihinde kartınız play olsun. Sorun olmaz.

1. derece akrabalar: anne baba eş kardeş vs. ;rahatlıkla puan aktarımı yapabilir. Adios sahipleri başkalarına ; yolculardan birinin asıl kart sahibiyle soyadı aynı olmak kaydıyla uçak bileti alabilir.
    Platinium adios özellikleri taşımaz. Yani adios adios tur. Platinium sa Platinium. . Adiosa dönmenizi öneririm.

Süreli puanları aktaramazsınız. ( Yani belirli tarihe kadar kullanılmazsa silinen puanlar.)

Umarım tüm sorulara cevap verebilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 24 Haziran 2011; 3:13:58 >

• Dış hatlara çıkacak arkadaşlar pasaport kontrolunden sonra World Lounge a uğramayı ihmal etmeyin.

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 24 Haziran 2011; 3:36:19 >

• Dış hatlara çıkacak arkadaşlar pasaport kontrolunden sonra World Lounge a uğramayı ihmal etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: floods
    Ayrica babamin 2 kari var biri platinium digeri play platinium da adios ozellikleri tasiyor diye biliyorum.Tekrar program degisikligi yapmama gerek olurmu.

Tesekkurler

Sadece Adios a özel kampanyalar hariç, puanların değerli kullanımı Adios ile aynı şartlarda.
  • Mh ile gorusmemde platinium kartta degerli kullanim olmayacagini soyledi.
    Edit: tekrar teyit edildi değerliymiş. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 25 Haziran 2011; 17:56:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

Mh ile gorusmemde platinium kartta degerli kullanim olmayacagini soyledi

* Worldpuan'larınızla sadece uçak bileti alımı ile sınırlı değilsiniz, otelden cruise'a tüm seyahat harcamalarınızı, Worldpuan'larınızı daha değerli kullanarak gerçekleştirebilirsiniz.

Bu Mh yetkilileride ayrı bir alem..

• Arkadaşlar şu puanların 3 ile çarpılması konusunu tam çözemedim. Şimdi ben setur'un web sitesinden bir otel beğendim diyelim. Geceliği 240 lira. Ben bunu adios WP ile ödemek istersem geceliğine 80 TL'lik puan mı veriyorum? Eğer böyleyse kafadan %66 küsür indirim oluyor. Yurtdışı otel rezervasyonunda da durum aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

Mh ile gorusmemde platinium kartta degerli kullanim olmayacagini soyledi

Öyle bir değerli ki izmir istanbul istanbul bangkok uçak biletini 3.75 kat değerli aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnumara
    Arkadaşlar şu puanların 3 ile çarpılması konusunu tam çözemedim. Şimdi ben setur'un web sitesinden bir otel beğendim diyelim. Geceliği 240 lira. Ben bunu adios WP ile ödemek istersem geceliğine 80 TL'lik puan mı veriyorum? Eğer böyleyse kafadan %66 küsür indirim oluyor. Yurtdışı otel rezervasyonunda da durum aynı mı?

evet duduco hocamın da dediği gibi. Hatta şu anki phuket singapur bankok turunu hesap ederseniz 10 kat değerli olur sanırım. Konu başlığına dlkkat edin "yanıyor"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 24 Haziran 2011; 22:25:14 >
  • arkadaşlar adios'la Cruize turu yapan veya bunu YKB seyahat hattından sorgulayan oldu mu hiç? ben cruize turu yapmak istiyorum da..bilgisi tecrübesi olan varsa ve paylaşabilirse çok sevinirim...
  • Setur
    Setur | Sen Hayalini Kur, Tatilin Adı Setur
    http://www.setur.com/gemi/list.aspx

Adiosla seturun tum hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Cruise dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 25 Haziran 2011; 3:41:16 >

• @bilgisayars ; valla yapı kredinin hem adiosundan yararlan hem loungedan yararlanmak felaket bir şey. İstediğiniz kadar yemek içmek alkol dahil sınırsız, masaüstü pc, notebook, ipad ücretsiz internet 1 saat bekleme süresi bile olsa zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Uçağa biniş şöyle 4-5 saat önce başlasa da geçsek oraya tam süper olacak
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.