Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84.928
Cevap
1.066
Favori
5.603.875
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar adios puanlarınız 1,8 katı değerinde alabilirim. buda yakşalık mesala 500 tl puanınız var 900 tl .

puanı olan arkadaşlar pm atabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetw

arkadaşlar adios puanlarınız 1,8 katı değerinde alabilirim. buda yakşalık mesala 500 tl puanınız var 900 tl .

puanı olan arkadaşlar pm atabilirler.

pm
  • Msj 1 Gol 1 :)

1.Dereceden akrabalarınız dışında puanlar devredilemez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupremeXXL -- 29 Haziran 2011; 15:34:43 >
  • Birşey sormak istiyorum arkadaşlar;
    Diyelim ki Adios ile kampanyalı bir bilet aldık, mesela Ankara-İzmir gidiş dönüş 99 TL karşılığı puan ile. Aldığımız biletlerde 99 TL mi yazıyor, yoksa örneğin gidiş dönüş normalde 180 TL ise bilette de 180 TL mi yazar? Biletin bir yerinde kampanyalı vs olduğu yazarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flexi_

Birşey sormak istiyorum arkadaşlar;
    Diyelim ki Adios ile kampanyalı bir bilet aldık, mesela Ankara-İzmir gidiş dönüş 99 TL karşılığı puan ile. Aldığımız biletlerde 99 TL mi yazıyor, yoksa örneğin gidiş dönüş normalde 180 TL ise bilette de 180 TL mi yazar? Biletin bir yerinde kampanyalı vs olduğu yazarmı?

bilet fiyatı 180 ise 180 yazar.İndirimli yada puanla alındı gibi bir yazı yazmaz.
  • Teşekkür ederim...

quote:

Orijinalden alıntı: mus_ozdemir

quote:

Orijinalden alıntı: Flexi_

Birşey sormak istiyorum arkadaşlar;

bilet fiyatı 180 ise 180 yazar.İndirimli yada puanla alındı gibi bir yazı yazmaz.
  • seturun sitesinde yer alan yurt içi otellerin tümü bookinturkey de var mıdır? bookinturkey nin kullanımını hiç begenmedim.yurtiçi otelleri goruntulemek istiyorum ve dönem dönem fiyatlarini gormek istiyorum. ama benden mutlaka gidecegim yer ismini yazmamı ve tatil süremi belirtmemi istiyor.ornegin bodrum icin arama yaptıgımda Seturda 25 otel bulunurken, bookinturkey de 34 otel cıktı. niye aynı firma 2 farklı sitede pazarlama yapıyor anlamadım. bookinturkey daha kapsamlı gorunuyor birde
  • arkadaşlar adios kart ile kimler için bilet alabiliyoruz. bir kısıtlama var mı? vakifbankta sadece soyismi aynı olanlar için alınabiliyor.
  • Arkadaşlar şuan play kartımda 140TL civarında puanım var ben kartımı adiosa çevirip Türkiye de hangi otellerde bu puan avantajından yararlanıp tatil yapabilirim.. Var mı tatil.com vs gibi bir site.. ?
  • yaa arkadaşlar bugünkü şartlarda alınabilecek en iyi mil kartı hangisi?Yurtiçi harcamalar ve tatiller başta olmak üzere neyi önerirsiniz yurtdışına yılda 1 kez çıkarım o da her zaman değil
  • Hemen hemen aynidir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamsar1İ

arkadaşlar adios kart ile kimler için bilet alabiliyoruz. bir kısıtlama var mı? vakifbankta sadece soyismi aynı olanlar için alınabiliyor.

Yolculardan birinin soyadi bilet sahibiyle ayni olmalidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesTRuctionS

Arkadaşlar şuan play kartımda 140TL civarında puanım var ben kartımı adiosa çevirip Türkiye de hangi otellerde bu puan avantajından yararlanıp tatil yapabilirim.. Var mı tatil.com vs gibi bir site.. ?

bookinturkey.com setur.com dan bakıp setura giderek veya ykb seyehat hattını arayınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal47

yaa arkadaşlar bugünkü şartlarda alınabilecek en iyi mil kartı hangisi?Yurtiçi harcamalar ve tatiller başta olmak üzere neyi önerirsiniz yurtdışına yılda 1 kez çıkarım o da her zaman değil

tabiki tartışmasız adios card. İlk mesajı okumanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 18 Temmuz 2011; 14:44:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacinalper

seturun sitesinde yer alan yurt içi otellerin tümü bookinturkey de var mıdır? bookinturkey nin kullanımını hiç begenmedim.yurtiçi otelleri goruntulemek istiyorum ve dönem dönem fiyatlarini gormek istiyorum. ama benden mutlaka gidecegim yer ismini yazmamı ve tatil süremi belirtmemi istiyor.ornegin bodrum icin arama yaptıgımda Seturda 25 otel bulunurken, bookinturkey de 34 otel cıktı. niye aynı firma 2 farklı sitede pazarlama yapıyor anlamadım. bookinturkey daha kapsamlı gorunuyor birde

yurtici yurtdısı bookinturkey gorunuyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

seturun sitesinde yer alan yurt içi otellerin tümü bookinturkey de var mıdır? bookinturkey nin kullanımını hiç begenmedim.yurtiçi otelleri goruntulemek istiyorum ve dönem dönem fiyatlarini gormek istiyorum. ama benden mutlaka gidecegim yer ismini yazmamı ve tatil süremi belirtmemi istiyor.ornegin bodrum icin arama yaptıgımda Seturda 25 otel bulunurken, bookinturkey de 34 otel cıktı. niye aynı firma 2 farklı sitede pazarlama yapıyor anlamadım. bookinturkey daha kapsamlı gorunuyor birde

bookinturkey'de tum yurtici otelleri gormek icin her beldenin ismini yazmak beni zorlamıstı. onun cozumunu de, gideceginiz yer kısmına akdeniz veya ege yazarak buldum.

ayrıca 2 ay once seturdan ucak biletini acentesine gidip alayım telefonda bekletirler, sorun cıkabilir diye dusundum. baktıgımda izmirde acente yoktu, yanlıs bakmadıysam o donemde. umudumu kaybetmisken, bilgisayars arkadasın mesajını yukarıda okuyup tekrar setura bakınca alsancakta oldugunu gordum. yeni mi açılmıs anlayamadım. bu kez tatili ofislerinden almayı ıstıyorum telefon yerine. tatil yerine gidildiginde, satın alındıgında verilen vaadler tutulmayabiliyor veya internette yanlış yazılmıs olabiliyor. setur acentesinde fatura,sozlesme verirler emin oluruz en azından, belki webdekinden daha dusuk fiyat verirler. yalnız, ykb den telefonla kart sahibi babam yerine ben gorusup ucak bileti almıstım. acenteye mail attım da, kart sahibi yerine benim gelmem yeterli olur mu avans puan kullanarak tatil almak icin diye. gelen cevabı paylasırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

bookinturkey'de tum yurtici otelleri gormek icin her beldenin ismini yazmak beni zorlamıstı. onun cozumunu de, gideceginiz yer kısmına akdeniz veya ege yazarak buldum.

ayrıca 2 ay once seturdan ucak biletini acentesine gidip alayım telefonda bekletirler, sorun cıkabilir diye dusundum. baktıgımda izmirde acente yoktu, yanlıs bakmadıysam o donemde. umudumu kaybetmisken, bilgisayars arkadasın mesajını yukarıda okuyup tekrar setura bakınca alsancakta oldugunu gordum. yeni mi açılmıs anlayamadım. bu kez tatili ofislerinden almayı ıstıyorum telefon yerine. tatil yerine gidildiginde, satın alındıgında verilen vaadler tutulmayabiliyor veya internette yanlış yazılmıs olabiliyor. setur acentesinde fatura,sozlesme verirler emin oluruz en azından, belki webdekinden daha dusuk fiyat verirler. yalnız, ykb den telefonla kart sahibi babam yerine ben gorusup ucak bileti almıstım. acenteye mail attım da, kart sahibi yerine benim gelmem yeterli olur mu avans puan kullanarak tatil almak icin diye. gelen cevabı paylasırım

hocam bookinturkey de gideceğiniz bölgeyi yazmak olayını öğrendiğimiz iyi oldu bu şekildede araştırırız.

Sizi setur da tanımıyorlarsa kart sahibini isterler büyük ihtimal.

• SETUR alsancaktan gelene cevapta, avans puan kullanmak gerekmedikce benimle islem yapabileceklerini belirttiler. avans puan icin forma kart sahibi imza atmaliymis. bookinturkeyde setura gore daha fazla otel oldugunu onayladılar.yalnız, daha alt grup oteller var orda diye manasız acıklama eklediler.setur sistesinde satısta olanlar kalbur üstü oteller demek oluyor bu sanırım.bookinturkeyde begendigim bir oteli sorunca, anlasmalari olmadigini belirtti.acentelere ozgu bir sorundur umarim bu sadece.
  • Acaba ykb seyehat hattida ayni cevabimi verir
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.