Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84.928
Cevap
1.066
Favori
5.603.875
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım ykb arayınca, bookinturkeyde yer alan tumume anlasması olur da bosuna ugrastırmaz. bir de setura avans puan kullanarak satın alım yapacaksak 444lü no haricinden istanbul merkezi ararsak da aynı işlemi yaparlar mı? pek zannetmiyorum, ykb ses kaydı ve şifre kontrolu yapıyor.bir de bookinturkey sitesinde puan rezervasyonları için yapıkredi 444 0 444 ü arayın diye belirtmisler, simdi gordum. acenteye gitmeden evvel anlasmalı olup olmadıgını telefonda sorup gitmek de bir yol. epostalara nadiren cevap yolluyorlar. aslında şu puanla alışveris olmasa seturun sayfasına bile girmem.
  • arkadaşlar az önce aralık ayı için 3 kişi phuket e bilet aldım. 5.070 tl tutan bileti 1.345 tl lik puanla aldım. fakat üst sınır 3.10 olan katsayı uzakdoğu olmasından sanırım 3.77 olarak hesaplandı. böylece 290 tl lik puan bana kalmış oldu. otelde bakalım katsayı ne olacak. ayarlayınca bilgilendiririm. bi kez daha yapıkredi den başkası yalan oldu benim için.
  • Hayırlı olsun hocam. Sanırım tarihden dolayı uzakdoğu kampanyasını tercih etmediniz değil mi?
  • cumartesi gunu 33313 world puanıma ilaveten 85697 avanspuan alarak toplam 119000 world puana caliente bodrum otele 2 kişi 10 gece ultra her sey dahil 1-11 agustos otel rezervasyonu yaptım. bir sure bu rezervasyon icin setur arama bolumunde tecrube edindigim icin bilgi verebilirim. oncelikle, bookinturkeyde bulunan otellerin seturdakileri de kapsadıgını soyleyebilirim. bookinturkeynin dezavantajı mutlaka giris cıkıs tarih aralıgını ve konum bilgisini yazmalısınız. eger tum donemlere ait fiyatları gormek istiyorsanız tum otellere tek tek girip fiyat bilgisine bakacaksınız.ustelik belirlediginiz bir donem icin tatil almak istediniz ve 30 sayfalık bookinturkey otellerine baktınız ama musait degil. bu kez belirlediginiz baska bir donem icin uzun suren yeni bir arama yapıyorsunuz. site kullanımı asla pratik degil ama fiyatlar telefonda soylenenle aynı.

rezervasyon icin 444 0 444 ykb hattından 1-6-6 tuslayıp kart no ve sifre girdikten sonra ykb hattında otel rezervasyonu seciyoruz.operator isim ve telefon no alıp gun icinde aranacagımızı soyluyor. ucak ve otobus bileti icin her zaman oldugu gibi kendimiz arayarak satın alıyoruz, onlar aramıyor. cumartesi yetistirmem gerektigi icin, 14:00 e kadar beni aramaları gerekiyordu. 1saatlik bekleyisten sonra, setur yetkilisi belrledigim oteleri benden ogrenip fiyatlarini ve almam gereken avansi belirtti. ilk tercihim olan caliente otelin 2 kisilik odada kisi basi ucreti 1-26 agustos icin 110tl. bu fiyat uzerinden %15 pesin indirimi uyguluyorlar. yani toplam 110*2*10=2200 tl olan fiyat 1870tl ye indi. bu tatil icin odemem gerek 119000 world puan karsiligi da 595TL. garip,sasirtici ve mutluluk verici ama yurt ici otel rezervasyonlarında puan 2,5-3,1 arasında bir kat sayı ile carpılması gerekirken benim puanlarım 1870 / 595 = 3,142857142857143 ile carpilmis. bu da demek oluyor ki mevcut puanlarimi edinmek icin ve avans puanimi karsilamak icin yapacagim tum alisverislerden kazandigim worlpuanin 3,142857142857143 ile carpilmasiyla bir indirim yakalamis oluyorum. 1 hafta oncesine kadar 444lü noları sadece vodafone hattımın bedava sureleri ile alan kodu eklemeden arayabiliyordum.ykb seyahat hattına kendi hattımla baglanarak yaptıgım 115 saniyelik gorusmede maalesef kontor bakiyemden eksilme oldu. cok sukur ykb yonlendirmesi ile setur sizi arıyor yurtici rezervasyonda. cunku ucak/otobus bileti alırken suren konusmaya oranla epey zaman geciyor. oyle ki 86kurus da cep aran bakiyesi kazandırdı o gorusme

yaptıgım diger tur sirketlerindeki incelemelerimde bu otelin konaklama ucretinin normalde de seturdakinden yuksek oldugunu gordum. setur suan satısı 2 kişilik odada kişi başı 93,5TL den yapıyor. benim ne kadar odeme yaptıgıma bakarsak , 595TL / (2*10) = 29,75TL kişi başı. ve bunun buyuk bir kısmını da 1 yılda odeyecegiz.

otelin yorumları ve konsepti cok hosuma gitti. ilgisini ceken olabilecegini dusunerek paylasayim:

www.tatilsepeti.com
    Torba Otelleri ve Torba Otel Fiyatları
    http://www.tatilsepeti.com/Otel_Caliente_Bodrum_Resort_Hotel.aspx?&RT=5

http://www.bookinturkey.com/b2c/tr/hotel/hotelDetail.seam?hotelId=1253&dts=1&actionMethod=b2c%2Ftr%2Fhotel%2FreservationStep1.xhtml%3AhotelDetailManager.switchDetailStatus%281%29&conversationPropagation=begin
    Lobby Bar 24 Saat (Alkollü ve alkolsüz içecekler 00:00’dan sonra extra ücretlidir.)
    Restaurant Bar 19:30 - 21:30 Tüm yerli alkollü alkolsüz içecekler
    Pisidya Bar 10:00 - 00:00 Tüm yerli alkollü alkolsüz içecekler
    Zeus Bar 10:00 - 19:00 Tüm yerli alkollü alkolsüz içecekler
    Beach Bar 10:00 - 18:00 Tüm Soft içecekler
    Minibarda büyük su Konaklama süresi boyunca her gün ücretsiz

Kahvaltı 07:30 - 09:30 Ana Restaurant
    Geç Kahvaltı 09:30 - 10:30 Ana Restaurant
    Öğle Yemeği 12:30 - 14:00 Ana Restaurant
    Snack 12:00 - 19:00 Snack Bar
    Gözleme Çadırı 11:00 - 17:00 Zeus Bar
    Akşam Yemeği 19:30 - 21:30 Ana Restaurant
    Gece Çorbası 23:30 - 00:00 Ana Restaurant
    Kuru Pasta, Kek - Çay Saati 17:00 - 18:00 Pisidya Bar

• quote:

Orijinalden alıntı: cartok

Hayırlı olsun hocam. Sanırım tarihden dolayı uzakdoğu kampanyasını tercih etmediniz değil mi?

hayır geçen sene tek gitmiştim. bu sene eşimle gidicem. orayada gidilmesi gereken zaman aralık-ocak-şubat tır. diğer aylarda yağmur çok oluyo. en az yağmurda aralıkta yağıyo. sıcaklık ise tam kıvamındadır.
  • lacinalper bu otele gittikten sonra ayrıntılı görüşlerini bekliyor olacağım.
    çünkü 26 eylül 1 ekim tarihleri arasında sidede bir otelde olacağım onun peşine bir başka otel arayışım var ve 1 ekimden sonra bu otel neredeyse bedavaya geliyor ve buradan yer ayırtabilirim.
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

lacinalper bu otele gittikten sonra ayrıntılı görüşlerini bekliyor olacağım.
    çünkü 26 eylül 1 ekim tarihleri arasında sidede bir otelde olacağım onun peşine bir başka otel arayışım var ve 1 ekimden sonra bu otel neredeyse bedavaya geliyor ve buradan yer ayırtabilirim.
    şimdiden teşekkürler

ben donusumde guzel haberler iletirim insallah. ama burda da yakın zamanda yapılmıs yorumlar var. benim en cok ilgimi ceken, uzun sureli tatilimde sıkmayacak animasyon ekibi,havuz buyuklugu ile 3 kaydıragı bulunması,yonetimin 2011 itibariyle yenilenerek daha titiz ve ozenli davranmaları. yorumlardan ozellikle bunlar benim olumlu karar vermemi sagladı.

• caliente bodrumun ekim fiyatı gercekten cok ucuz. 2kişil odada kişi başı 57TL şaka gibi normal fiyatı da. world peşin indirimiyle 48,45tl. bir de benim sansıma denk gelen 3,14 katsayısına bolersek 15,4TL oluyor

yalnız, otellerin konsept acıklamalarında cesitli donemlerde degisiklik olabildigi yazıyor. yani su an ultra hersey dahilse belki ekimde tam pansiyona donebilir.setur yetkilisine danısmak da fayda var rezervasyon sırasında. birde setur yetkilisi konaklamak istediginiz yeri belirttikten sonra fiyat ve puan acıklamasını yapıp size, istediginiz donemin musahitligi icin otelden onay bekleyip tekrar sizi arıyor. bu da 45 dakika kadar surdu. verdiginiz emaile rezervasyon onay belgesini gonderiyor. fatura ise, puanla odeme yapıldıgı icin bankaya gonderiliyormus, biz alamıyoruz.
  • dostum verdiğin bilgiler için sağ ol.
    ben zaten eylül sonundaki otelide adiosla aldığım için tecrübeliyim.
    calianteyide sen yazmadanda incelemiştim fiyatı gerçekten bedavadan biraz pahalı
    beni o otelde korkutan tek şey çok fazla merdiven var gibi görünüyor benim 2 tane bebeğim var düz ayak bir yer lazım eger merdiveni göründüğü gibi çoksa orayı tercih etmeyeceğim.
    bu arada adios bizi tatil manyağı yaptı.
    ben her sene ets den ocak şubat gibi erken rezervasyonla tatil işimi bitirirdim bu senede öyle yaptım.
    ama gelgör ki nisan ayında adiosu keşfedince süreli puanlarım boşuna gitmesin diye eylül sonuna bir rezervasyon daha yaptım şimdi avans puanların dolmasına 17.000 puan kaldı ve eylül sonundaki tatilin arkasına bir yer daha bağlayalım diyoruz :)))

• insallah avansı kapatıp burada da iyi vakit gecirirsiniz. adiosu kesfedene kadar cıktıgım tatilleri pismanlıkla anıyorum ve zararda oldugumuzu dusunuyorum. hem simdiki kadar kaliteli yerler alamıyordum hem de daha fazla masrafa katlanmak gerekiyordu. avans puanı worldun bonkör bir kampanyası olmadan nasıl kapatabiliyorsunuz kısa sürede? 1.derece bir akraba ile puan birleştirerek belki olabilir ama normal alısverislerle pek olası gorunmuyor.

calientedeki merdiven problemini ben ne kadar insem cıksam da o merdivenlerden, size olumsuz olarak bahsetmem zor olur. sizin icin, untumazsam merdiven videosu veya fotosu cekerek gormenizi saglayabilirim fikir edinmenizi.
  • ben 450 lira avans puan kullanmıştım mayıs başında şu anda 85 lira açığım kaldı.
    play kartın kampanyası 20 yıl kampanyası babalar günü kampanyası ilaç gibi geldi bunun dışında market kampanyalarından (malum 2 bebekte olunca doldurmak zor olmuyor) her ay 50 liraya yakın topluyorum.
    işin özü kampanyaları takip edince puan toplamak zor değil.
  • Arkadaslar Yarın sabah kısmetse adios ile aldıgımız ufak Uzakdogu turumuz baslıyor,
    yarın Bangkok a gidiyorum, Acil bir fotograf makinası almam lazım ordan, Canon Dslr Düşünüyorum da , Bana tavsiye edebileceginiz alısveriş merkezleri var mıdır? Fiyalar Tr ye gore nasıl?
    Adioskartla satın aldım 2 gün Bangkok 4 gün Phuket ve 1 gun singapur icin, Var mıdır özellikle gidin görün dediginiz yerler? Fiyatlar nasıl bir de biz yemek olaral balık fln pek sevmeyiz zorlanır mıyız yeme icme konusunda,
    Simdiden cevap veren arkadaslara tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekoch

Arkadaslar Yarın sabah kısmetse adios ile aldıgımız ufak Uzakdogu turumuz baslıyor,
    yarın Bangkok a gidiyorum, Acil bir fotograf makinası almam lazım ordan, Canon Dslr Düşünüyorum da , Bana tavsiye edebileceginiz alısveriş merkezleri var mıdır? Fiyalar Tr ye gore nasıl?
    Adioskartla satın aldım 2 gün Bangkok 4 gün Phuket ve 1 gun singapur icin, Var mıdır özellikle gidin görün dediginiz yerler? Fiyatlar nasıl bir de biz yemek olaral balık fln pek sevmeyiz zorlanır mıyız yeme icme konusunda,

Hadi hayırlısı hocam. İyi tatiller. Bizde 11 Ağustosta aynı pakede gideceğiz. Sizden ayrıntılı bir inceleme bekliyoruz hocam

Burda singapur için bilgisayars arkadaş detaylı bir inceleme yapmış son gün için faydası olabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_43479733/mpage_2/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: thekoch

Arkadaslar Yarın sabah kısmetse adios ile aldıgımız ufak Uzakdogu turumuz baslıyor,

Hocam canon 550-600 isini görür guzel modellerdir. Balık sevmiyosan ne isin var hocam orda, tam deniz ürünleri mekanidir oralar :) seafood market vardır Bangkok ta,balık sevmeyene bile tavsiye ederim.süpermarket gibi deniz ürünlerini kendin seciyorsun istedigin gibi pisirip masana getiriyorlar.yalniiiz bangkokta uckagitcilik cok hocam dikkat et,bu dediğim Sukumvit 24de,dugun salonu gibi bir mekan,taksiciler genelde Baska seafood markete götürüp kOmisyon alıyorlar dikkatli ol.tuktukcularda oyle,muchevercilere falan götürüyorlar zorla,taviz verme.thai yemekleri bol baharatli birazda acılı oluyor. Eger kokuya dayanamiyorsan isin zor! Otellerin restoranlarınida tercih edebilirsin,daha damak tadına uygun gelebilir. Singapur da herseyi bulursun,hem alışveriş hemde yeme içme acisindan zengin bir yer.phuketde james bond Adası'nın falan oldugu bir tekne Tur'u var,onu tavsiye ederim. bol bol SPA yaptir,dönünce cok ozleyeeksin :) phuket bangkokun turistik tatil bölgesi olanı zaten,orasida guzeldir,biraz kokar ama alisirsin iki gun icinde.singapurda guvenilmeyen yerden elektronik alma sakin, 100tl fazla ver AMA guvenilir olani tercih et. Ha bide Istanbuldan kalin giyin,Singapur havayollari morga ceviriyor ucagi! Iyi tatiller keyifli gezmeler,ahh ahh cok ozlemisim oralari..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 13 Temmuz 2011; 14:31:53 >

• bir şey soracağım arkadaşlar bu turlar grup turu şeklindemi. yani sizi alıp onlarmı götürüyor yoksa siz kendi imkanlarınızlamı otellere gidiyorsunuz.
  • quote:

bir şey soracağım arkadaşlar bu turlar grup turu şeklindemi. yani sizi alıp onlarmı götürüyor yoksa siz kendi imkanlarınızlamı otellere gidiyorsunuz.

Grup degil ama Arac ayarliyorlar havalanindan ve otele transferi ucretsiz gerceklestiriyorlar.
  • quote:

bir şey soracağım arkadaşlar bu turlar grup turu şeklindemi. yani sizi alıp onlarmı götürüyor yoksa siz kendi imkanlarınızlamı otellere gidiyorsunuz.

Yok hocam grup tur şeklinde değil. Yanlız uçak, otel (oda-kahvaltı), havaalanı-otel transferleri ve 2 adet yarım gün şehir turu dahil. Diğer yapacağınız herşeyi kendi başınıza yapmanız gerekiyor.
  • quote:

ben 450 lira avans puan kullanmıştım mayıs başında şu anda 85 lira açığım kaldı.
    play kartın kampanyası 20 yıl kampanyası babalar günü kampanyası ilaç gibi geldi bunun dışında market kampanyalarından (malum 2 bebekte olunca doldurmak zor olmuyor) her ay 50 liraya yakın topluyorum.

play kampanyası diyorsunuz ya, bizim kartlar adios kart, bu play kampanyalarından nasıl faydalanıyorsunuz? direk geçiyor mu bu kartlar da? Ben yeni aldım da kartı, çok bilgim yok, bilgi verirseniz sevinirim.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omozomoz

quote:

ben 450 lira avans puan kullanmıştım mayıs başında şu anda 85 lira açığım kaldı.

play kampanyası diyorsunuz ya, bizim kartlar adios kart, bu play kampanyalarından nasıl faydalanıyorsunuz? direk geçiyor mu bu kartlar da? Ben yeni aldım da kartı, çok bilgim yok, bilgi verirseniz sevinirim.

teşekkürler.

kartı adiosta tutmanın hiç bir mantığı yok puan harcamamı yapıp kartı playe cevirdim.
    bence play kampanya yaparsa sizde öyle yapın. adios lazım olduğunda tekrar adiosa cevirir işinizi görür tekrar playa dönersiniz (aynı gün içinde yaparsanız yeni kart basılmaz)

• quote:

Orijinalden alıntı: cartok

quote:

Yok hocam grup tur şeklinde değil. Yanlız uçak, otel (oda-kahvaltı), havaalanı-otel transferleri ve 2 adet yarım gün şehir turu dahil. Diğer yapacağınız herşeyi kendi başınıza yapmanız gerekiyor.

coupe96 ve cartok teşekkür ederim.
    ingilizcem pek yokta onun için sormuştum kafile şeklinde olsaydı aradan yırtardık :)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.