Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84.938
Cevap
1.065
Favori
5.605.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

mükemmel bir anlatım olmuş elinize sağlık neredeyse gitsek elimizle koymuş gibi her yeri bulacağız.

beğendiğinize sevindim. valla yazarken benimde ağzımın suyu aktı yani. şunuda söylim ilk defa gidecek arkadaşlar geldiklerinde tüm planlarını 2. defa gitmek üzere kuracaklardır.
  • Teşekkür ederiz. Çok güzel rehber olmuş.
  • @maydemir kardeşim hemen sıcak bilgi ile para birimini düzelteyim 100 dolar Bozunca 2970-3020 baht arasında para geçiyor elinize hesapları ona göre yapın, 10 gündür bozduruyorum çünkü;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

@maydemir kardeşim hemen sıcak bilgi ile para birimini düzelteyim 100 dolar Bozunca 2970-3020 baht arasında para geçiyor elinize hesapları ona göre yapın, 10 gündür bozduruyorum çünkü;)

hadiya 0.029 dan bozuyolardı geçen sene demek 0.033 olmuş. o zaman 100 baht 5.5 tl diyelim. yağmur durumu nasıl bu arada. en yağmurlu aylardan biri olması lazım temmuz ayı. gerçi o yağmurun altında ıslanmakta ayrı bi zevk ama çok yağınca bu sefer denizden mahrum kalınıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

quote:

Orijinalden alıntı: duduco

@maydemir kardeşim hemen sıcak bilgi ile para birimini düzelteyim 100 dolar Bozunca 2970-3020 baht arasında para geçiyor elinize hesapları ona göre yapın, 10 gündür bozduruyorum çünkü;)

hadiya 0.029 dan bozuyolardı geçen sene demek 0.033 olmuş. o zaman 100 baht 5.5 tl diyelim. yağmur durumu nasıl bu arada. en yağmurlu aylardan biri olması lazım temmuz ayı. gerçi o yağmurun altında ıslanmakta ayrı bi zevk ama çok yağınca bu sefer denizden mahrum kalınıyo.

Valla dolar burda da etkili o yüzden fiyat farkları çok az pek bir şey almadım. Yağmur arada yağıyor ama etkili bayağı. Geçen geldiğimde max 10 dk yağarken şimdi 1 saati buluyor ve sağlam yağıyor ama hava sıcak olduğundan iyi oluyor:))

• arkadşlar avans puan kullandığımzda tamamlamamız gereken puanlar için süreli puanlarda kabul oluyormu mesela babalar günü kampanyasından kazanılan puanlar belli bir sürede harcanılması gerekiyor felan onlarda kullandığımız avansa yansıyormu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

arkadşlar avans puan kullandığımzda tamamlamamız gereken puanlar için süreli puanlarda kabul oluyormu mesela babalar günü kampanyasından kazanılan puanlar belli bir sürede harcanılması gerekiyor felan onlarda kullandığımız avansa yansıyormu acaba?

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

arkadşlar avans puan kullandığımzda tamamlamamız gereken puanlar için süreli puanlarda kabul oluyormu mesela babalar günü kampanyasından kazanılan puanlar belli bir sürede harcanılması gerekiyor felan onlarda kullandığımız avansa yansıyormu acaba?

Evet

bu adiosu geç keşfettik ama türk bankacılık tarihinin en müthiş kredi kartı...millet singapura uçarken bizde 300-400tl lik puanı market alışverişinde harcadık salak gibi neyse zararın neresinden dönersen kardır misali bundan sonra cebimde güneş kremi ile gezicem..:)
  • Adios un sitesinde yurtdışı için alınan biletlerde puanların değerli kullanımı üst limit olarak 3.1 katı olarak geçiyor ama puanlarını daha değerli kullananlar oluyor.Bu durum neye göre değişiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenilketenuri

Adios un sitesinde yurtdışı için alınan biletlerde puanların değerli kullanımı üst limit olarak 3.1 katı olarak geçiyor ama puanlarını daha değerli kullananlar oluyor.Bu durum neye göre değişiyor?

valla bunu bende anlamadım. bi arkadaşta belirtmişti 3.77 kat değerli kullandım diye. bi yanlışlık var sandık ama bende kullanınca 3.77 oldu yine. sanırım uzakdoğu olmasından kaynaklanıyo. iyide bunu bilmiyolarmıda üst sınırı 3.1 olarak yazmışlar. neyse arayıp niye böyle diye sormayında sistemi düzeltmesinler.
  • arkadaşlar siz adiosun özel kampanyasından yararlanmadınızmı.
    kampanyalarında standart oranlarında üzerine çıkıyor adios.
  • quote:

arkadaşlar siz adiosun özel kampanyasından yararlanmadınızmı.
    kampanyalarında standart oranlarında üzerine çıkıyor adios.

bi hesaplama yaptım. fiyatlar ve oranlar yaklaşıktır.

2 kişi 5 gecelik phuket için örnek vereyim. 559 x 2 = 1.118 tl lik wp kullanılıyo.

2 kişilik uçak bileti gidiş dönüş 3.800 tl yapıyo.

konaklanan otellerde 4-5 yıldızlı olacak. ben 5 yıldızlı hilton arcadia için yaptım (geçen sene bu otel vardı öncelik olarak). bununda fiyatı yaklaşık 5 gece için 450 euro yani 1050 tl yapar.

toplamda 3.800 + 1.050 = 4.850 tl yapıyo. yani 4.850 / 1.118 = 4.33 oranında değerli kullanılmış oluyo.

aslına bakarsanız bu oran geçen seneye göre çok düşük. çünkü geçen sene 499 tl wp kullanılıyodu ve en önemlisi aralığın sonuna kadar geçerliydi.

buda şu demek mesela hilton oteline aralığın ortasında gitmek isterseniz fiyatı 970 euro yapıyo.. yani buna göre hesap yaparsak geçen sene yaklaşık 6 kat değerli kullanmışız. burada beğenmediğim olay ekim ile sınırlandırmış olmaları. bu aylar genelde yağışlı olduğu için otellerde haliyle ucuz oluyo.

tabi bunun yerine bangkok + phuket + singapur veya phuket + singapur seçeneğini kullananların puan katsayısı daha fazla çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydemir52 -- 17 Temmuz 2011; 17:17:22 >

• Sırf dünyanın her yerine 449 tl kampanyasından faydalanmak için kartımı adios premiuma çevirdim thy'nin sitesinde bilet fiyatı 2528 tl idi daha önce küçük farklarda yardım ederim diyede teyit almıştım ama bugün arayınca bana bilet fiyatı olarak 2586 tl çıkardılar 60 tl hizmet bedeli koymuşlar ve bileti alamadım :( Ayrıca birde ara parkur bileti alacaktım yine o hava yolunun sitesinden bktığımda 650-675 tl olan biletede en yüksek fiyattan 1485 tl fiyat çıkardılar dedimki gözümün önünde fiyatlar erken alındığı için ucuz oluyor diye yok bizde farklı fiyat dediler geçen sene aynı biletleri aynı ayda eylül platium kart ile 700 tl lik puana almıştım şimdi sadece ara parkura 480 tl puan istediler acaba hata mı yaptım adiosa geçip daha önce setur yetkillileri ile görüşüyordum şimdi konuştuğum kişi banka yetkilisiyim dedi birde acaba bileti kendine alıyor olsaydı 30 tl i problem olarak çıkarırımıydı ?

• maydemir üstadın phuket gezisi ilk mesaja güncellendi
    ilk mesaj forum daki önemli konular ve gezi rehberleriyle güncellendi
  • bilgisayars ellerine sağlık çok güzel olmuş ilk sayfa.
    seninde sayende singapuruda görmüş kadar olduk :)
    yani neredeyse gitmek isteyen birisine gidip görmüşüm gibi anlatacağım
  • quote:

bilgisayars ellerine sağlık çok güzel olmuş ilk sayfa.

otomobilci_x çok sağol elimden geleni yapmaya çalışıyorum . ben gezerken içim almıyor forumda yararlansın sebeplensin istiyorum. walla senin paylaşımlarında çok güzel değer katıyor konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 18 Temmuz 2011; 16:40:49 >

• quote:

bilgisayars ellerine sağlık çok güzel olmuş ilk sayfa.

otomobilci_x çok sağol elimden geleni yapmaya çalışıyorum . ben gezerken içim almıyor forumda yararlansın sebeplensin istiyorum. walla senin paylaşımlarında çok güzel değer katıyor konuya .hem ne demişler bedava gezi baldan tatlıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 18 Temmuz 2011; 16:45:01 >

• sevabına beni de uzakdoğuya gönderecek kimse yok mu yokya:((
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal47

sevabına beni de uzakdoğuya gönderecek kimse yok mu yokya:((

bilal47 konuyu okumanı tavsiye ederim pm deki soruna cevabını yazdım. inan çok kolay puan toplamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

quote:

Orijinalden alıntı: fenilketenuri

Adios un sitesinde yurtdışı için alınan biletlerde puanların değerli kullanımı üst limit olarak 3.1 katı olarak geçiyor ama puanlarını daha değerli kullananlar oluyor.Bu durum neye göre değişiyor?

valla bunu bende anlamadım. bi arkadaşta belirtmişti 3.77 kat değerli kullandım diye. bi yanlışlık var sandık ama bende kullanınca 3.77 oldu yine. sanırım uzakdoğu olmasından kaynaklanıyo. iyide bunu bilmiyolarmıda üst sınırı 3.1 olarak yazmışlar. neyse arayıp niye böyle diye sormayında sistemi düzeltmesinler.

Evet bendim ben de çok şaşırdım ama öyle çıktı nedense..

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.