Selamlar, kartıma şubat ayı süreli word puan yüklenecek, bu durumda o silinmeyecek diye anlıyorum doğru mudur? |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4229. sayfa)
-
-
Adios kartınız olduğu sürece doğrudur.
-
TLcard'da biriken puanlar otomatik aktarılıyor muydu acaba yoksa manuel istek yapmak mı gerekiyor?
-
World mobilden aktarıyorum ben
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şu an anında puan kazanılacak kampanya varmı acaba?
WORLD Mobilde çok çeşit olmasa da yine 3-5 bişeyler var. ihtiyaca göre kullanılabilir
-
hocam cevabınız için tşklr. rezervasyon yapacağım 300 tl eksiğim var. anında hemen yatacak lazım. kampanyları inceledim ama şubatta yatacak gözüküyor puanlar
Avans alma durumu vardı sanki
Adios Aidat : 776,00
Adios Premium Aidat : 1.139,00
-
Crystal (Metal Kart) 16.475₺
Crystal metal kartın bedava lounge girişi dışında ne avantajı var ki böyle bir aidat istiyorlar anlamak zor
hadi 4-5 çarpan puan kullandırırsın eyvallah da normal crystal karta ilave sadece lounge hakkı tanıyor gerisi birebir aynı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendini ayrıcalıklı hissediyorsun. 🥴
Crystal kartta maaş müşterisine aidat alıyor mu :)
Anlaşmaya bağlı, olabilir de olmayabilir de.
Premiumlarda 30.000 tllik mi otel alabiliyoruz artık ? Avans puan da 1000 tl mi kullanabiliyoruz son durumda
-
Setur üzerinden otel alırken herhangi bir indirim kullanabiliyormuyuz? (Türktelekom indirimi vb.)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayır setur ne fiyat görüyorsa o. üzerine de komisyon ekleniyor.
-
müşteri hizmetleri bu kartı alabilmek için en az 1 milyon tl bakiye olması gerektiğini iletti.
-
Setur'daki fiyat üzerinden rezervasyon yapılıyor hocam. Komisyon almıyor fazladan.
-
Merhaba, eşim puan aktarımı için aradığında (kendi banka kartından, benim kredi kartıma) aktarım olamayacağını söylemiş.
Tekrar aramalı mıyım, aktarım olmuyor mu artık?
(onun kredi kartı yok, sadece banka kartı var.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahiraygun -- 16 Ocak 2024; 13:37:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X