< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4227. sayfa)
-
-
Eskiden mobil uygulamadan kart tipi anında değişiyordu. World card ımı uygulamadan adios yapmıştım. Özelliği anında oluyordu. Kartın kendisi arkasından gönderiliyordu. Şimdide aynı şekilde crystal e geçirmek istiyorum. Bulamadım. Bu özellik kalktı mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnternet şubede mevcut olması lazım. 250 bin veya 300 bin gibi bir alt limit sınırı var karşılıyorsanız seçeneklerde çıkması lazım.
-
400 bin lira limit gerekiyor hocam
-
Teşekkürler. Restoran indirimi için başvuracaktım fakat limit baya yüksekmiş. Şuan wings kart kullanıyorum, onda da restoran indirimi var. Limit uygunsa geçecektim ama wingsten devam edicez gibi.
Crystal restoran indirimleri çok kötü hocam...
-
Wingste hemen hemen aynı, varlığın 0 tl olsada indirim veriyor, yemeksepetinden sipariş verincede veriyor. Orada en düşük ayda 300 tl. 2 ayda kart ücretini çıkartıyorsun. Ama crystal kart aidatı çok uçuk maalesef
+ Crystal işlem başı max 50 tl, aylık 250 tl indirim, ki çok komik kalıyor bu rakam.
Wings işlem başı sınır yok, aylık 1.500 tl.
-
Crystal metal kartın ekstra bir avantajı var mı ? Puanları daha yüksek oranla carpması gibi
-
Diğer konuda arkadaş sormuş; aynıymış... Fark yok yani...
-
kampanya yapmıyorlar diye sinirlenip geçen ay 3-4 bin lira puanımı benzincide harcadım. şimdi gidilecek otel denk geldi patladık. katsayılar zaten 2.
maaş müşterileri her şeyi ödüyor. adios premium'dan her sene alıyorlar arayıp iade istiyorum. yine ykb kazanmış maaşları. çok kötü maaş bankası. mesai saati sonrası fast ücreti bile alıyor.
-
Benim world platinumda maaş müşterisi olduğum için aidat almıyorlardı, şimdi adios çıkarttım aidat var mı bilmiyorum. Worldpuan x2 otel motel uçak olayı nasıl oluyor ben anlayamadım bu yapıkredide. Açıkçası world özellikli diye geçtim. Eski maaş bankam garanti idi, mesaj saatleri dışında fast ücreti oda alıyordu maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 13 Aralık 2023; 15:29:29 >
2024 yılı Adios Premium kart aidatı 1.175,50 lira olacak.
50 kuruşu bile var)
Olsun bakalım, benden aidat alacaklarını sanmıyorum:)
Ya dostlar, ben Adios kartı kullanıyorum ama sadece worldpuan geliyor. Uçuş puanı neden gelmiyor sizce? Bunun için ekstra bir şey mi yapmam gerekiyor?
-
Ben maaş müşterisiyim adios premium var aidat alınmıyor
Seyahat hattında puanları çarpanlı kullanıyorsunuz kartın çalışma şekli bu.
-
Anladım dostum, sağolasın..
-
Yıl sonunda puanlar sıfırlanır diye birşey var mı?
-
Yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X