Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84.942
Cevap
1.065
Favori
5.605.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42254226422742284229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen ay kazanılan eticaret worldpuanları bugün yüklenecekti diye hatırlıyorum. 1 2 gün bekleyin belki yarın yeni kampanya açıklarlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emronr kullanıcısına yanıt
    Eskiden mobil uygulamadan kart tipi anında değişiyordu. World card ımı uygulamadan adios yapmıştım. Özelliği anında oluyordu. Kartın kendisi arkasından gönderiliyordu. Şimdide aynı şekilde crystal e geçirmek istiyorum. Bulamadım. Bu özellik kalktı mı?

• radyohead R kullanıcısına yanıt

İnternet şubede mevcut olması lazım. 250 bin veya 300 bin gibi bir alt limit sınırı var karşılıyorsanız seçeneklerde çıkması lazım.

• melihgs kullanıcısına yanıt

400 bin lira limit gerekiyor hocam

• evenko kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Restoran indirimi için başvuracaktım fakat limit baya yüksekmiş. Şuan wings kart kullanıyorum, onda da restoran indirimi var. Limit uygunsa geçecektim ama wingsten devam edicez gibi.

Crystal restoran indirimleri çok kötü hocam...

• mahiraygun M kullanıcısına yanıt
    Wingste hemen hemen aynı, varlığın 0 tl olsada indirim veriyor, yemeksepetinden sipariş verincede veriyor. Orada en düşük ayda 300 tl. 2 ayda kart ücretini çıkartıyorsun. Ama crystal kart aidatı çok uçuk maalesef

+ Crystal işlem başı max 50 tl, aylık 250 tl indirim, ki çok komik kalıyor bu rakam.

Wings işlem başı sınır yok, aylık 1.500 tl.

• Crystal metal kartın ekstra bir avantajı var mı ? Puanları daha yüksek oranla carpması gibi

• atici41 A kullanıcısına yanıt

Diğer konuda arkadaş sormuş; aynıymış... Fark yok yani...

kampanya yapmıyorlar diye sinirlenip geçen ay 3-4 bin lira puanımı benzincide harcadım. şimdi gidilecek otel denk geldi patladık. katsayılar zaten 2.

maaş müşterileri her şeyi ödüyor. adios premium'dan her sene alıyorlar arayıp iade istiyorum. yine ykb kazanmış maaşları. çok kötü maaş bankası. mesai saati sonrası fast ücreti bile alıyor.

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Benim world platinumda maaş müşterisi olduğum için aidat almıyorlardı, şimdi adios çıkarttım aidat var mı bilmiyorum. Worldpuan x2 otel motel uçak olayı nasıl oluyor ben anlayamadım bu yapıkredide. Açıkçası world özellikli diye geçtim. Eski maaş bankam garanti idi, mesaj saatleri dışında fast ücreti oda alıyordu maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 13 Aralık 2023; 15:29:29 >
    2024 yılı Adios Premium kart aidatı 1.175,50 lira olacak.
    50 kuruşu bile var)

• sarveniko kullanıcısına yanıt
    Olsun bakalım, benden aidat alacaklarını sanmıyorum:)

• Ya dostlar, ben Adios kartı kullanıyorum ama sadece worldpuan geliyor. Uçuş puanı neden gelmiyor sizce? Bunun için ekstra bir şey mi yapmam gerekiyor?

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Ben maaş müşterisiyim adios premium var aidat alınmıyor

• MikaHakkinen kullanıcısına yanıt

Seyahat hattında puanları çarpanlı kullanıyorsunuz kartın çalışma şekli bu.

• metin0 kullanıcısına yanıt

Anladım dostum, sağolasın..

• Yıl sonunda puanlar sıfırlanır diye birşey var mı?

• muhammet atış M kullanıcısına yanıt

Yok

• 
Sayfa: önceki 42254226422742284229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.